Arama sonuçlarınız

1. gezginmotor

Salcano Wols 125cc

250cc yükselteceğim için satıyorum,garaj motorudur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-cok-temiz-sifir-gorunumlu-215655076/detay
  2. gezginmotor

18 Mart Şehitleri Anma Gezisi

Çanakkale Akbaş Şehitliği,kalabalıktı
  3. gezginmotor

Paralı yoldaki ilginç olay

Selamlar arkadaşlar olay 6 gün önce başıma geldi ve paylaşımda bulunma gereği duydum.18 Ekim Cmts İstanbula gittim ve 19 Ekim sabahı 04.00 da Tekirdağ Mürefteye gitmek üzere yola çıktım.Kısaca Üsküdardan yola çıktım Hadımköy gişelerden girdim yoluma devam ettim. Hadımköy Tekirdağ istikameti...
  4. gezginmotor

Kamera aparatı

Arkadaşlar basit fakat çok kullanışlı yapmış olduğum kamera aparatını resimleriyle veriyorum. 1.Çıkma veya sıfır 1 adet bisiklet yada motor aynası tedarik edip,ilk camını söküyoruz.2.Resimde görüldüğü yerden kesiyoruz. [/url][/IMG] 2.Resimde görülen 1 ile işaretlediğim yere kameraya uygun bir...
  5. gezginmotor

Kuşadası Festivali bilgi verebilecek.

Selamlar.Bu seneki 19,22Hazirran Kuşadası festivaline gideceğim(ilk kez)Festival giriş ücreti günlük çadır konaklama ücreti v.s nedir,(nette bulamadım) bilgisi olan varmı?Birde Çanakkale yönünden Kuşadasına gidiş dönüşte paralı yol varmı varsa H.G.S alayım saygılarımla...
  6. gezginmotor

Yeni Motorumuz

Selam arkadaşlar,kardeşime Cb125E den sonra 2.motor olarak 250lik Suzuki İntruder aldık.Bu motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir,sitemizin topiğinde pek yazan olmamış(İkinci el olduğunu belirtmeye gerek yok,2005model 9000km çok temiz. [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  7. gezginmotor

Gaziköy-Uçmakdere video görüntüsü

Arkadaşlar videoyu Gaziköyden Uçmakdereye kadar çektim fakat Uçmakdereköyünden sonra dik rampada kamerayı ayarlıyamamışım motorun önü çıkmış Uçmakdereköyünden sonraki kısmı çıkardım.Videoyu 26/12/2013 Perşembe günü çektim. <iframe width="560" height="315"...
  8. gezginmotor

Süper Buluş

Japonlar bulmuş,motor giysilerinde kullandığımızı düşünün... http://www.youtube.com/watch?v=z0_whmvuIbo
  9. gezginmotor

Kısa Gelen Dizlik Alt Bağlantıları

Arkadaşlar yeni dizlik aldım,Alt 2 bağlantı kısa geliyor bağlarsam bacaklarımı hissetmem.Aldığım satcıya sordum yanlışmı verdin çocuk dizliğimi diye hayır bana bile oluyor dedi değiştiririm diyor sorun yok fakat git gel 100km değmez diyorum.Standart oldukları için denememiştim armore marka...
  10. gezginmotor

Motorumuzda Rüzgarın Etkisini Etkileyen Parçalar.

Selamlar arkadaşlar, böyle bir konu bulamadığımdan ve çoğu arkadaşa faydası olacağını düşünerek konuyu açma gereği buldum.Sizce ve denemiş olan arkadaşlar motorumuz üzerindeki özellikle sağdan soldan gelen rüzgarın etkisini artıran parçalar nelerdir?Örnek topcase,ön tur camı... Motorunuzun...
  11. gezginmotor

Mürefte çıkışlı Saroz gezisi

Gitmeyi düşündüğün sürekli ertelediğim Saroz gezimi yaptım.Gezide kullandığım güzergahı kabataslak sırasıyla veriyorum. 1- [/IMG] 2-[/IMG] 3- [/IMG] 4-[/IMG] 5-[/IMG] 6-[/IMG] 7-[/IMG] 8-[/IMG] 9-[/IMG] Yeniköyle Kavakköy arasındaki Demirci göleti [/IMG] [/IMG] Kavakköyü çıkışında...
  12. gezginmotor

Ege Gezisi

Yakın zamanda yaz bitmeden bir Ege gezisi düşünen arkadaşlar varmı?
  13. gezginmotor

Mürefte çıkışlı Gelibolu,Şehitlik,Çanakkale,Troya gezisi

21 Hazirran bu gün günübirlik Gelibolu,Şehitlik,Çanakkale,Troya gezisi yaptım,kuvvetli lodostan eve geldiğimde ruh gibiydim::baaas:: İlk gittiğim yer şehitlik abidesi.Dalgalan Bayrağım... [/IMG] [/IMG] [/IMG] Ve şehitlerimize bir fatiha okuduktan sonra kilitbahir'e doğru...
  14. gezginmotor

30 Mayıs 3Hazirran Biga Motosiklet Festivali

30 Mayıs 3 Hazirran Biga Motosiklet Festivali var ve 11 gün kalmış. Moderator arkadaşlar konusunu açıp bilgi verip katılımcıları organize ederlerse daha iyi olur,açmazlarsa gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa katılımcı listesini başlatalım.Festivale gidiş ve dönüştede bir Çanakkale gezisi güzel...
  15. gezginmotor

Haritadan Yön Tayini Uçmakdere Gezisi

Arkadaşlar daha önce alelacele yapmış olduğum Uçmakdere gezimi daha ayrıntılı bir biçimde sunuyorum bilmeyen gitmek isteyen arkadaşlara umarım yardımcı olurum. Tekirdağdan kumbağ yoluna giriyoruz,Barbarosu geçtikten sonra Kumbağa gelmeden sağdan sapıyoruz Naipköy istikametine haritada...
  16. gezginmotor

Uçmakdere Gezisi

Yaz geldi,geziler başladı bende yeni motorumla küçük bir gezi yaptım resimledim. Mürefte sahili [/IMG] [/IMG] [/IMG] Hoşköy [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] Gaziköy [/IMG] [/IMG] Uçmakdere [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]
  17. gezginmotor

Lastiklerimizi Tubelese Çevirme

Tüm motosiklet sevdalısı arkadaşlara selam.Lastikleri tubelese çevirmeyle ilgili tam anlamıyla bir bigi veren bir açıklama bulamadığımdan konuyu açma gereği buldum, sadece bilgilendirme amaçlıdır tartışma değildir,çoğu arkadaşa faydalı olacağını düşünüyorum... Uzun süredir bizim ve diğer...
  18. gezginmotor

Rodaj Döneminde Motor Yağı Seçimi

Selamlar arkadaşlar forumda aradım bulamadım bence önemli bir konu çoğu arkadaşa faydalı olacağını düşünerek açtım.Yeni aldığımız 0 vitesli ve otomatik motorlarımızda ne tip ve çeşit motor yağı kullanmalıyız.Rodaj döneminde ben orta seviye mineral yağ(şu anki motorum vitesli) kullanıyorum...
  19. gezginmotor

Aranıza yeni katıldım

Merhabalar, aranıza yeni katıldım, adım Adil 23/4/1963 doğumlu İstanbul Şileliyim , 23 senedir motor kullanıyorum şu anki motorum mondial 151 rs, bayramdan sonra vitesli bir motor alıyorum sağlıcakla.