Şehitliklerimizi gezdik, yeryüzünde gördüğümüz her şey temsili. Aslında göremediklerimizin hepsi yerin altında...İnanılmaz bir duygu yoğunluğu....Ben o kadar çok gittim ki sayısını bilmiyorum ama her gidişimde o cephelerde, 57.Alayda kulağımda top sesleri, boğazımda bir düğüm...Onlar rahatla bir sigara içmek şöyle dursun, yemek bile bulamazken o şartlarda bizim bir saatte gittiğimiz yolu 3 günde kat ederlerken o yoklukta ve üstelik gencecik yaşlarda.....Duygulanmamak mümkün değil. Şehitlerimize çok şey borçlıuyuz, elbette ki unutmayacağız.... TMKSF ( Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu ) öncülüğünde ve Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği ev sahipliğinde gerçekten yaşanası bir etkinlik oldu. Balıkesir'den 10 Riders ve Ekmok ( Edremit Körfezi MK ) , Bursa'dan Bursa VIP, Bursa Chopper, Bursa Enduro, ,İstanbul'dan Realist, Ayyıldızlar, Freedom, Aksaçlılar, Antalya,,Ege Motorcuları,Türk Çhopper,Gönen MK, Solo Eagle, Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü, Mugmok, Eskişehir ve ilini-ismini tam manasıyla hatırlayamadığım yaklaşık 1000 kişi aynı coşkuyla bir araya geldik. Çanakkale Zaferi' nin bedelini gözünü kırpmadan canlarıyla ödeyen şehitlerimiz için dualar ve mevlüt okundu. Pilav ikramından sonra 57.Alay, Conk Bayırı'ı ziyaret edildi. Hayatımda unutamayacağım günlerden olacak bu iki gün...Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...8-9-10 Mayıs Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği'mizin Festivali' ne bekleriz, güzel etkinliklerde yine güzel insanlarla buluşmak dileğiyle hoşça kalın arkadaşlar.... ( Huri ÖZGENÇ )