Arama sonuçlarınız

1. Ateskilici

CBR 125 eski kasa, çanta demiri, arka aparat

Merhabalar, çanta demiri ve yanında sapasağlam olmasada idare edecek bir çanta hediye ediyorum...
  2. Ateskilici

Honda cbr 125 Eski Kasa Çanta demiri

Eski kasa uyumlu olup dayanıklı sağlam bi üründür. Kendim motorumu sattığım ve ürünü kullanmadığım için boşa çıktı. Alt tablası kırık ama çanta kısmı sağlam olan birde çanta var ben tablasını bulurum diyorsanız ikisini 100 liraya verebilirim. Tek başına demir aparatı 80 liradır. Genede ufacık...
  3. Ateskilici

Kağıthane Silivri alternatif yol güzergahı?

Arkadaşlar herkese merhaba, iki günlüğüne silivrideki yazlığa kaçma planımız var arkadaşımla gelicek hafta sonu. İlk kez motorla gidiceğimiz için biraz kendimizi sağlama almak istiyorum çüki gidiceğimiz motor 125 cc yani otobana girince pek rahat hissetmiyo insan kendisini. Alternatif olarak...
  4. Ateskilici

CBR 125 2008 Siyah 1500 km

Merhabalar 2008 model honda cbr 125 motorsikletim satılıktır, kullanıma bağlı çizikleri vardır grenajlarında ancak hasar vs bulunmamaktadır. yürüründe, motor aksamlarında hiç bir problemi yoktur değişeni olmamıştır. arka 130 michelin ön 100 lük michelin pilot aktiv lastikler 1 ay kadar evvel...
  5. Ateskilici

Cbr 125 2008 model kağıthanede çalındı

Arkadaşlar 34 UR 1030 Plakalı honda cbr eski kasa 2008 model siyah koyu gri renkli motorsikletim 3 gün evvel kağıthanede çalınmıştır. En son güzeltepe veya bilgi üniversitesinin yanından alibeyköy mısıra doğru gittiğini görenler var. Ayrıca motorun çalınmasıyla alakalı kırmızı beyaz grenajlı...
  6. Ateskilici

Cbr 125 sticker şerit seti nasıl temin edilir ?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçtiğimiz günlerde bi kaza geçirdiğim için haliyle sol grenajlarımıda yenilmemem gerekti. Üzerlerindeki şeritler sökülüp yenisine takılamayacağı için grenajlar boş kaldı. Daha öncede şeritlerin üzerinde ufak tefek çizikler bulunduğu için komple yenilemenin motoru daha...
  7. Ateskilici

Bomonti Kağıthane tüneli yanında Lütfen Bakın Çok tehlikeli bi yer

İyi akşamlar arkadaşlar, geçtiğimiz pazar akşamı eve dönerken piyale paşa bulvarı üzerinden tünel girişine saptım. Hızım 60 km di ve hava yağmurluydu, kağıthane tüneline dönen sapaktan bir sonraki tünel öncesi sapakta Mersedes bi minibüs dubaları ezerek yola çıktı. Burdan yazmam belki doğru...
  8. Ateskilici

Motorsiklet Lastikçisi İstanbul.

Kolay gelsin ve iyi günler herkese. Cbr için lastik alıp değiştirticem ancak daha henüz çevremde böyle bi yer bulamadım. İstanbulda, servislerin haricinde yedek parça, lastik, zincir vs gibi şeyleri temin edebileceğim yerleri söyleyebilirmisiniz ? Özellikle Sanayi mahallesi ve maslak oto sanayi...
  9. Ateskilici

Satın Alma paranoyası, yardım lütfen

Herkese merhaba, iki aydır ir cbr 125 almak istiyorum ancak ne zaman bişeye karar versem ya satılmış oluyo yada paranoyaklaşıp vazgeçiyorum. Lütfen şu motorsiklet piyasası hakkında biraz bana yardımcı olun. Şuan 2005 model 11 bin km de bi cbr var ama modeli düşük. 2008 cbr var ama onunda...
  10. Ateskilici

Siyah renk 2008 2009 model CBR 125 arıyorum.

Kolay gelsin 2008 2009 model siyah renk cbr 125 almak istiyorum ancak piyasada bulamadım. kafamdaki fiyat 4000 tl civarıdır. İstanbul içinden veya yakınından olması tercihimdir.
  11. Ateskilici

Motor alırken yardımınıza ihtiyacım var Hyosung ? CBR 125 ?

Herkese selamlar öncelikle kendimi tanıtayım adım turan istanbulda yaşıyorum 20 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum ve artık allahın belası trafikte arabalardan nefret ediyorum, otobüslerdende, gelmeyen minibüslerdende. Liseden beri hep para biriktirip son anda vazgeçtim bu olay 3 kez tekrarlandı...
  12. Ateskilici

Merhaba arkadaşlar.

Selamlar herkese adım Turan Kaplan öğrenciyim, tecili bozdum 4 ay sonra askere gidiyorum. Motorsiklet dünyasına yeni adım atıcam, daha bilgili abilerimizden ablalarımızdan belki bu forumda yardım almak için bulunuyorum. Herkese kolay gelsin saygılarımla. Henüz bir motor almadım yani bu ara...

Yeni mesajlar