Motor alırken yardımınıza ihtiyacım var Hyosung ? CBR 125 ?

Herkese selamlar öncelikle kendimi tanıtayım adım turan istanbulda yaşıyorum 20 yaşındayım
İstanbulda yaşıyorum ve artık allahın belası trafikte arabalardan nefret ediyorum, otobüslerdende, gelmeyen minibüslerdende.
Liseden beri hep para biriktirip son anda vazgeçtim bu olay 3 kez tekrarlandı. şimdi daha iyi bi para biriktirdim ve bana yetebilecek ikinci el uygun orta maksimum 250 cc olan bi motosiklet almak istiyorum. Ayda 3 4 kez kuzenimin motorsikletiyle vites alıştırmaları yaptım ve artık kendi motorsikletim olsun istiyorum.
Büyük abilerim ve ablalarım yadırgarlar belki ancak yaşım gereği birazcıkta motorların şekline tasarımına bakmak zorundayım :)
Bana hitap edebilecek iki tane motorsiklet modeli var ve istediğim aralıklarda

Honda CBR 125 ve Hyosung rt 250 naked

Bu motorsikletler hakkında çok araştırma yapmaya çalıştım ama her forumda saçma sapan karmakarışık bahsediliyodu. Ben size bütçemi ve kafamdaki soruları aktarıp öyle fikir alayım.

4000 tl kadar bi birikmiş param var

3000 tl veya daha aşşağısına 2006 model 25 bin km üstü bi Cbr 125 almak mantıklı olurmu ?

veya daha yüksek fiyata 2008 model ve maksimum 10 bin km lerde cbr 125 almak nasıl olur ?

veya 2006, 2007 model hyosung rt 250 maksimum 19 binde bi motora 4000 tl civarında para vermek mi ?

Veya bunların hepsini bi kenara bırakın ve bu aşşağıda duran yeni kasa 2011 modele biraz daha zorlayıp para biriktirsem nasıl olur ama öncelik aşşağıdaki yeni kasa motorsiklet değildir yukarıdakilerin cevabını ve hyosung rt 250 alırsam ne gibi sorunlarım olacağını öğrenmek istiyorum.
Saygılarımla..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125-turuncu-yeni-kasa-101764681/detay

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla ikiside sağlam markalar ve motorlar ama 125 cc çok çabuk sıkar seni 250 almanı tavsiye ederim

ya biraz farklı olun ya hem aynı motorlar hele cıbırdan hiç bahsetme binen falan vardır yorum yapmiyim hyo idare eder kalıplı en azından ama sorun cıkarır.
ben sana bi motor göstercem 1.2.3 vites otobanda padanaşa gelirsin 125 cc ile 400 cc gecersin:)
egsoz sesi seni rahatsız edebilir motor 2 zamanlı yarı gazdan sonra egzap acar bi nevi turbo deli gibi fırlar tutunamazsın hafiftir bide bi arkadasımda vardı 600lügüm olmasına ragmen devamlı bahane atıp motorunu alırdım:D cok zevkli aletler naketı vardı onda 2 zamanlı yagını suyunu ihmal etme uzar gidersin dierleri arkandan one be die bakar 170 180 yapıyodu sanırsam youtubeya fln bakıver
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iz-sikintisiz-derbi-gpr-125-r-101994694/detay

ya biraz farklı olun ya hem aynı motorlar hele cıbırdan hiç bahsetme binen falan vardır yorum yapmiyim hyo idare eder kalıplı en azından ama sorun cıkarır.
ben sana bi motor göstercem 1.2.3 vites otobanda padanaşa gelirsin 125 cc ile 400 cc gecersin:)
egsoz sesi seni rahatsız edebilir motor 2 zamanlı yarı gazdan sonra egzap acar bi nevi turbo deli gibi fırlar tutunamazsın hafiftir bide bi arkadasımda vardı 600lügüm olmasına ragmen devamlı bahane atıp motorunu alırdım:D cok zevkli aletler naketı vardı onda 2 zamanlı yagını suyunu ihmal etme uzar gidersin dierleri arkandan one be die bakar 170 180 yapıyodu sanırsam youtubeya fln bakıver
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iz-sikintisiz-derbi-gpr-125-r-101994694/detay

Çinli motor değilmi hocam bu ? yanlış biliyosam kusura bakma.
Aslında hız değilde beni taşısın istiyorum daha çok motora bindiğimi hissedeyim yeterli.

Honda CBR125R Honda CBR250R Düşünebilirsin. Nede Olsa Honda Kalite.
4000 e cbr125r bulursun temız nette arastır 2008-2009 model

Bir ara enduru modeli olan Derbi TERRA ADVANTURE ile ilgilenmiştim. Bildiğim kadarıyla italyan markası olmalı...

benim söyledigim motorla senin modellerini kıyaslamak cok yanlış olur :) tek kıyası o motorlardan inip buna binersen anlarsın mükkemmel işcilik ve kalite şaseye bi bak süspansiyonlara bak italyan olması lazım ne cini ya acemiye gelmez ama 2 zamanlı cünkü benim kastım git düzgün birşeye bin farkın olsun demek istedim bunla bi yerden gecersen arkadan one ya die bakarlar zapdetmesi zor ama ha illa ben düz mantıgım diosan cbr a binip bisiklete binmekle aynı klasmanı yaşarsın hyo ya bin bari 2 silindir zırıldıyo orası burası gazlayınca ama tepkimesi güzel keyifli yani ama zevk işte tekrar diorum egzaplı derbyle onları kıyaslamam

Ekipmandan bahsetmemişin hiç. Ekipman almayacaksan motor alma. Ekipman masraflarını çıkar sonra elinde kalanla alırsın.

Ekipman için 600 700 tl bi bütçem var onu motoru aldıktan sonraki ilk hafta tamamlıyorum. onuda sorup danışıp almam lazım teşekür ederim ayrıca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar