Arama sonuçlarınız

1. 81 Supporter

İki kaza, iki dikkatsizlik

Mart ayında Harley davidson Iron 883 almıştım, Harley davidson'dan özel de eğitim aldım. Motoru Haziran ayına kadar aktif kullanmama rağmen gayet hakim ve kontrollüydüm, zamanla kendime güvenim gelmeye başladı, artık daha çok aralara giriyor, daha hızlı kullanıyor ve rahattım, ilk zamanki kadar...
  2. 81 Supporter

Mid kontrol kit "Harley Davidson"

Arkadaşlar selamlar, Iron 883 kullanıcısıyım motoru sıfır aldım ve aldığım gibi de hiç kullanmadan ileri kontrol kiti taktırdım. Şuan Elimde fazlalık olarak mid kontrol kiti bulunmakta ve satıyorum ilgilenen olursa pm aracılığı ile ulaşabilir. Fiyat 700tl (800tl'dir piyasa değeri)
  3. 81 Supporter

883 Arıza

merhaba geçtiğimiz cuma bir Iron 883 almıştım fakat motora daha ikinci binişimde sarı motor göstergesi ara ara yanıp sönmeye başladı evden fazla uzakta değildim geri döndüm. Motoru kapatıp tekrar açtığımda marş almadı fakat marşa basılı tutarken biraz gaz verince motor ancak çalıştı, rölantide...
  4. 81 Supporter

Selamlar

Selamlar, Uzun yıllar boyunca motorsikletlere uzaktan bakıp hayran olmanın sona ermek üzere olduğu bir dönemde aranızdayım. Denizciyim, bir kaç hafta içersinde 3. kaptan olarak ilk seferime çıkacağım, 6 aylık bir sefer dönüşü de ilk motorumu alma hevesi tutkusunu yaşıyorum. Şimdilik aklımda...