Arama sonuçlarınız

1. Phoenixs

140bin TL ye Honda dio mu ? Honda Cb125 mi ?

Herkese merhaba, ikisi de farklı tarzlar biliyorum fakat 15 senedir vitesli motor kullanıyorum.Scooter kullanmadım hiç.Artık vitesli motor kullanmak istemiyorum fakat japon malı scooter ların sorunsuz ve iyi olduğunu duydum. İkisi de şu anda aynı fiyat dio alsam pişman olur muyum ? yoksa...
  2. Phoenixs

URFA-MARDİN-ANTEP Gezisi yeme içme kalma öneri

Herkese merhaba, Bu cumartesi günü (13 eylül) de saat 10:00 da urfa da olacağım inşallah Bu Pazar günü (14 eylül) de saat 23:30 da ankara da olacağım inşallah Urfa-Mardin-Antep de bu tarih ve saatler baz alınarak en doğru rota nasıl olmalı ? (gidiş dönüş uçağı urfa dan ) Oralara gitmiş görmüş...
  3. Phoenixs

Motosiklet Çantası ve muayene

Merhaba, 10 yıldır motorum da çanta var bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.İşe gidip gelmek için motoru kullanıyorum. Muayeneye gireceğim önümüzdeki ay yönetmelik vs değişti mi ? ticari kullanmayanlar için de çanta nın ruhsata işlenmesi vs tarzında bir sorun ile karşılaşır mıyım ? Yoksa...
  4. Phoenixs

Plakayı yenisi ile değiştirme

Merhaba, motorum 2015 yılından beri bende. o zamanlar plakayı tutturmak için sağından solunda 2 tane vida atmışlar bu şekilde 3 muayene den de geçti ama artık geçmiyor plakayı değiştirmem gerekiyor aynı plaka ile yapmam gereken izlemem gereken yol nedir ?
  5. Phoenixs

Honda CB125F vs Bajaj Pulsar NS200 UG2

Merhaba, Honda CB125F vs Bajaj Pulsar NS200 UG2 honda yeni gelecek motorlar henüz piyasaya çıkmadı 2025 modeli.Fakat kendini kanıtlamış alıp bir ömür binilecek motor. Dİğer taraftan da bajaj inanılmaz ivme yakaladı.Muhtemelen CB125f ns200 ug2 ye yakın fiyattan çıkacak. Siz olsanız tercihiniz...
  6. Phoenixs

Uzun Yol Lastik Tamir Kiti Önerisi

Merhaba, uzun yola gitmeyi planlıyoruz önereceğiniz lastik tamir kiti var mıdır ? yada aktif olarak her daim yanınız da bulundurduğunuz ? buna ek olarak pompa olarak tercihiniz ne olurdu ?
  7. Phoenixs

2023 ns200 vs dominar 400ug

Merhaba yılbaşından sonra 2016 yılından beri kullandığım bajaj pulsar as150 modelini değiştireceğim.Bütçem var ama kararsızım. şu anda dominar 400 ug parasına 2 adet ns200 alınabiliyor.Test etme imkanım olmadı.Bu 2 motor da aradaki farka değecek birşey var mı ? sizlerin yorumları tavsiyeleri...
  8. Phoenixs

Güçlü Akü Takmak

Merhaba Bajaj pulsar as150 motorum var kışın 12v 5 amper lik aküsü ne olursa olsun yetersiz kalıyor.Akü yeni dahi olsa problem oluyor motor çalışmıyor.Ayak marşı ile tek sefer de çalışıyor motor. Bu motora 12v 6-7-8 amper akü taksam zararı olur mu ?
  9. Phoenixs

Motosiklette diyafram ne işe yarar ?

İyi günler motosiklet ailesi Bajaj pulsar as150 motorum var karbüratör lü standart 7000 devir problemi yaşadım orijinal diyafram ile değişti 2000 km sonra tekrsr aynı sıkıntı verdi şimdi tvs Apache diyafram lastiği aldım takacam fakat diyafram nedir ? Ne işe yarar ? Hem enjeksiyon lu hemde...
  10. Phoenixs

Bozulan sepet kilidi

İyi akşamlar mt ailesi Geçen sene kendime fiyatı uygun olduğu için maxem marka sepet aldım Geçen sene sorunsuz çalışıyordu kış boyu motor kullandım fakat sepeti hiç kilitleme ihtiyacı duymadım yaz geldi artık öğlen aralarında vs avm sağa sola gitmeye başladık motora kask vs bırakıyoruz fakat...
  11. Phoenixs

Yağmurlu havada ön fren aşırı güçsüzleşiyor.

İyi günler MT ailesi bajaj pulsar as150 motorum var 2016 yılında aldığım şekilde orjinal disk ve balata hala üzerinde Normal şartlarda ön frenlerim harika fakat yağmur yağdığı zaman fren %50-60 zayıflıyor güçsüzleşiyor.Bundan dolayı arka kampana kullanıyorum. Acaba balata mı kalitesiz yoksa...
  12. Phoenixs

bajaj jikle

Beyler bajaj pulsar as150 sahibiyim Motorum genelde ilk marşta alır fakat aşırı soğukts çalışıp stop ediyor Jikle açtığımda ise motor çalışmıyor bajaj sahipleri jikle yi açtıktan sonra marş basınca gaz koluna dokunuyor müsünüz ? İzlediğinix yol nedir kısaca bilgilendirirseniz çok sevinirim
  13. Phoenixs

Bajaj pulsar as150 7000 devir geçmiyor

İyi günler mt ailesi 2016 model as150 sahibiyim kış geldi geleli gösterge geç geliyordu sağolsun bayi yenisini sipariş etti değişecek fakat motor 2-3-4-5. Vites ler de 7000 devir geçmiyor boğuluyor henüz bayi ile görüşmedim fakat nasıl çözüm bulabilirim bileğisin olan varsa çok sevinirim
  14. Phoenixs

Kışlık Eldiven + yağmurluk tavsiye

Evet mt üyeleri Çok farklı çeşitte ürünler var tavsiye üzerine kışlık Eldiven ve yağmurluk alacağım Kullanıp memnun olan aman aman alma diyenler belirtirse çok sevinirim
  15. Phoenixs

Satılık RC DRift Car

Severek kullandığım drift aracımı drone almak için satıyorum . https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-hobi-oyuncak-rc-araclar-hpi-sprint-2-flux-477921476/detay/ Motosiklet.net e özel 850 TL dir.
  16. Phoenixs

Satılık dainese deri hörgüçlü mont 52 beden

52 beden montum satılıktır. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-dainese-deri-horguclu-full-korumali-473221791/detay/ detaylar ilanda mevcuttur motosiklet.net e özel fiyat 700 TL dir.
  17. Phoenixs

Satılık yarış drone + FPV gözlüğü

Elimde bulunan yarış drone umu üst seviye bi drone almak için satıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir. Drone havada teslim edilecektir. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-hobi-oyuncak-rc-araclar-walkera-runner-250-ve-walkera-goggles-2-477910370/detay/
  18. Phoenixs

2012 Yamaha r1 and Suzuki gsxr 1000 2008 ankara otoban

Merhaba motosiklet ailesi Ufak bi ankara otoban dan nata vega yaptık geldik sizlerle paylaşmak istedim https://youtu.be/RufRlonCVqk
  19. Phoenixs

Takabilecek lastik ebatları

İyi günler Bende Bajaj Pulsar as 150 var Ön:80 100 17 Arka:110 80 17 Ben Rosso 2 almak istiyorum fakat bu ebatlar da bulamıyorum Bunların yerine takılacak lastik ebatları nelerdir ?
  20. Phoenixs

Ne şişiyor ?

Beyler sabah 9 da iş yerine varıyorum sabah 10 dan akşam 5 e kadar motora güneş geliyor akşam motoru çalıştırdığımda ön fren şişmiş oluyor nerdeyse fren için boşluk kalmıyor Şişen şey disk mi yoksa hidrolik mi ? Sabah motoru çalıştırınca herşey düzelmiş oluyor

Yeni mesajlar