Arama sonuçlarınız

1. wizardmendo

CBR 125 Devir İnmiyor ve Tekleme Var

Merhaba arkadaşlar, buji temizlendi ve hava filtresi sıfır takıldı,gaz ayarını da hertürlü denememe rağmen bütün viteslerde gazı sabit versem bile hafif teklemeler yapıyor ve gaza belli bir süre yüklendiğimde birden gazı bırksam bile devir düşmüyor. (devir göstergesi 9'da iken gazı bıraktığımda...
  2. wizardmendo

CBR 125 Bakımdan Sonra Gaz Yemiyor!

Merhaba arkadaşlar, 2008 model 30 bin km de cbr 125 motosikletim var. Yakında uzun yola çıkacağım için bakım yapayım dedim ama galiba bişeyi yanlış yaptım ve motor şuanda marş basıyor ama gaz yemiyor. Aslında ilk denememde baya bi çalıştı sonra gazı yavaş yavaş kesilip stop etti. Bikaç kere...
  3. wizardmendo

CBR 125 ile İlk Uzun Yolum: Antalya - Konya - Aksaray - Nevşehir - Kayseri

Okullar açıdı, havalar soğudu, motorlar yavaş yavaş tozlu garajlara girip üstleri örtündü derken.... ben tamda bu sıralar yaşadığım şehir olan Antalya'dan, üniversitemin bulunduğu Kayseri'ye gitmek zorunda kalıyorum... :salut: Sonra içimden bir ses diyor ki; oğlum 650 km bişey değil, motorun...
  4. wizardmendo

CBR 125 Evde Bakım & Grenaj Tamir ve Boyama

Merhaba arkadaşlar, forumlardaki araştırmalarım ve yaptığım deneyler ve birazda deli cesaretimin verdiği güç ile 2008 model cıbırıma evde kendim eskiyen parçalarını değiştirmek, ayrıca çatlak ve boyası deforme olmuş grenajlarını tamir etmek için kolları sıvadım. Bu arada belirtmek isterim...
  5. wizardmendo

Antalya'da Grenaj Tamiri Yapabilecek Yer Var mı?

Merhabalar, 2008 model cbr 125 kırmızı renk motosikletim var. Yeni çıkan kasaları sevmediğim için ve motorum bana yettiği için onu korumak istiyorum. Önceki sahibinden kalma grenajlarında bazı çizikler ve ufak bikaç çatlak var. Antalya içinde bu işin üsttesinden gelecek biryer var mı? Aklıma oto...
  6. wizardmendo

CBR 125 Akü, Az Marş Basmıyor

Slmlar herkese, 2008 model cbr 125 sahibiyim. Üniversiteye gittiğim için (erciyes - kore dili) 1 aydır motoru kullanamıyorum. Dün eve (antalya) döndüm ve bu sabah bi tur atam dedim :bounce:. Fakat sanırım akü bitmiş (baba akü yok:queen:) akü tam bitmemiş fakat marşı basmaya gücü yok.. Ayak marşı...
  7. wizardmendo

Bu CBR 125 Bana Yarar mı?

Arkadaşlar YBR mi CBR mi derken en sonunda bir CBR 125 almaya karar verdim. Sanırım şeklin büyüsüne kaptırdım kendimi.. Alacağım motoru da buldum ama başka şehirde olduğu için sahibi bana fotolarını yolladı. Eğer olursa bu hafta içinde gidip alacağım motoru. Ama gitmeden birde siz görün. Şunu...
  8. wizardmendo

YBR 125 mi, CBR 125 mi?

Merhabalar herkese. Motor kullanmayı biliyorum ve trafikte ise güvenli hareket etmeyi severim. Yaklaşık 1-2 ay sonra da A2 ehliyetim cebimde olacak ve kendim ile eşim için bir motosiklet almayı planlıyorum bu 2-3 ay içerisinde. Tecrübeli üyelerimizden alacağım motosiklet ile ilgili bir iki tüyo...
  9. wizardmendo

Yarı Cross Motorsiklet Tavsiyesi

Merhabalar, ben dağda bayırda çok gezen biriyim ve bisikletten motora geçmeyi planlıyorum. Hiç motorsikletim olmadı ve henüz pek anlamam motordan açıkçası. Genelde bisikletle ordan oraya atlamayı ve engebeli yerlerde dolaşmayı severim. Bu zevki alacağım motorla da sürdürmeyi planlıyorum...

Yeni mesajlar