Arama sonuçlarınız

1. canYOLDAS

gsx-r600 f1 hata kodu

Arkadaslar merhaba, şöyle bi sorunum var 2004 gsxr600 aldım ama f1 hata kodu veriyo bunu nasıl sildirebilirim ? biligisi olan varmı? şimdiden teşekür ederim...
  2. canYOLDAS

Yamaha MT- 09 Radyatör Koruma Çalışması

Arkadaşlar Mt -09 için radyatör koruma yapmaya karar verdim. Bilindiği üzere mt- 09 yeni olduğu için aksesuar parçaları çok fazla fiyata satışta bunun önene geçmek için ufaktan kendimce bir şeyler yapmaya başladım ilk etapta hırdavatçılarda bulunan ( bir çok adı var :) ) Paslanmaz Kafes Teli...
  3. canYOLDAS

Yeni Makinam MT-09

Merhaba değerli forum arkadaşlarım uzun zamandır severek bindiğim ve kullandığım fz6 n makinamı çok samimi bi arkadaşıma sattım ve motorsuz kaldım, çıktığı ilk günden beri takip ettiğim ve tanıtım video larını izlediğim mt-09 u almaya karar verdim ki ama o ne ben almak istiyorum ama makina yok...
  4. canYOLDAS

Yeni Makinam MT-09 ve Moto21 ile Elazığ Kömürhan Gezisi

Merhaba değerli forum arkadaşlarım uzun zamandır severek bindiğim ve kullandığım fz6 n makinamı çok samimi bi arkadaşıma sattım ve motorsuz kaldım, çıktığı ilk günden beri takip ettiğim ve tanıtım video larını izlediğim mt-09 u almaya karar verdim ki ama o ne ben almak istiyorum ama makina yok...
  5. canYOLDAS

İstanbuldaki arkadaşlara helal olsun...

Arkadaşlar pazar günü düğün nedeniyle istanbula gittim bu akşam dündüm. ordaki trafik cilesine ramen araç kullanan ve motorsiklet üstünde ki arkadaşlara sabırırlarından dolayı tebrik ediyorum öyle bir trafik ancak istanbulda olur köprü girişlerinde kalabalıkta profesyonelce motor kulanan ve...
  6. canYOLDAS

Honda Transalp XL700VA 17.000KM

2008 model transalp XL700 VA gümüş gri 17.000km'de muayenesi yeni yapılmış kazasız sıkıntısız makine. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-fiyat-dusurdum-alicisina-acil-sifir-ayarinda-transalp-158444685/detay Motor Grup Arkadaşım Cüneyt'e aittir, Arkadaşım motor tarzını...
  7. canYOLDAS

Kıskançlığın böylesi ilk kez Görüntülendi...

Yorum sizlerin :) park ederken 2 kere düşünün :)
  8. canYOLDAS

Motorcu ölümü teğet geçti

ŞANS MI ? USTALIKMI ? http://www.mynet.com/video/motorluaraclar/motorcu-olumu-teget-gecti-1552162/
  9. canYOLDAS

Hırsızlığın böylesi ne rahat sanki kendi motoru

paylaşıldı bilmiyorum yeni gördüm bu kadar rahatlıkla çalıyorlar şaşkına döndüm :( https://www.facebook.com/photo.php?v=1455702001309611
  10. canYOLDAS

Fz6 N STAR STOP YARDIMM

İyi Günler Değerli Form Dostları Yaklaşık 2 aydan fazla kışlık bakımı yaptıktan sonra makinayı kaldırmıştım bu gün havanın güzel olmasından faydalanmak istedim sorunsuz çalıştı makina, ufak bir tur atım normal sürüşte motor 100 veya 130 km hızlarda seyrederken birden elektrik kesiyor sanki star...
  11. canYOLDAS

KIŞ TEMİZLİĞİ :)

Hekese merhabalar, havaların bozulmasıyla çoğu motosiklet sevdalısı arkadaşlar gibi bende motorumu kaldırdım. Kışlık bakımlarını yaptırdıktan sonra bide kışlık temizliğinide yapalım dedim :) ve bunu siz değerli forum üyeleri kardeşlerimle paylaştım umarım beğenirsiniz... :mrgreen: Bu...
  12. canYOLDAS

FZ6 N için Arka Çanta Demiri ARANIYOR...

iyi günler yamaha FZ6 N 2006 modeli için arka çanta ve çanta demiri aranıyor satmak isteyen elinde mevcun olan Pm atabilir...
  13. canYOLDAS

300 km Hızla Gidip Mercedes'i Geçememek :(

Değerli forum üyeleri bu video paylaşıldımı bilmiyorum ama aradım bulamadım...
  14. canYOLDAS

Yeni makinam FZ6 ve Elazığ gezimiz

... YENİ MOTORUMU ALIŞIM VE ELAZIĞA GİDİŞİM... Herkese merhabalar değerli forum üyeleri :) Öncelikle böyle bi forum ve paylaşım sitesi olduğu için yönetici arkadaşlara çok teşekür ediyorum. Uzun zamandır aklıma koyduğum fz6 naked makinayı sonunda almış bulunuyorum:cherry: motosiklet aşkı bu...
  15. canYOLDAS

YOK BÖYLE Bİ SÜRÜŞ ( MUTLAKA İZLEYİN :) )

Arkadaşlar video'yu yükleyemedim linkten ulaşabilirsiniz :) http://www.youtube.com/watch?v=Bd7s5m4FZ7o&feature=youtu.be
  16. canYOLDAS

Yurt dışından motosiklet getirmek mümkünmü?

Mrb arkadaşlar bi arkadaşımın abisi gürcistanda kalıyor ordan motisiklet getirmek istiyor bana sordu pek bilgim olmadığı için motorcu abilerime sorayım dedim :) öyle bişi mümkünmü ? gümrük sorun çıkarırmı? bide plaka olayı nasıl olacak? getireceği makina 600cc olacakmış bilgilendirirseniz çok...
  17. canYOLDAS

Suzuki GSR600 mü yoksa Yamaha FZ6 Fazer mi???

selam arkdaşlar yeni motora geçmek istiyorm 13 bin kadar birikimim war naked tarzı için yamaha fz6 fazer le suzuki gsr600 arasında kararsz kaldım yardımcı olurmusunz??
  18. canYOLDAS

D.BAKIR- KAHTA-MENZİL NEMRUT DAĞI GEZİSİ

arkdaşlar resim yüklüyemedm bi türlü yardımcı olurmusunz?
  19. canYOLDAS

Motorcu abiler 5000tl ve 7000tl arası hangi motorlar alınabilir

öncelikle şunu belirtiym bu sitede yeniyim ve çok sevdim hep buralarda dolanıyorm :) motorcu üstadlarım bi konu hakında bilginize ihtiyacım var. şuan kanuni phantom 180cc kullanıyorm ama istediğim gibi bi motislet değil aldıktan sonra tam bi fiyasko çıktı ve şimdi bizraz birikimm var phantomu...

Yeni mesajlar