canYOLDAS Katılım 2 May 2012 Mesajlar 290 6 Kas 2013 Konu Yazar #1 iyi günler yamaha FZ6 N 2006 modeli için arka çanta ve çanta demiri aranıyor satmak isteyen elinde mevcun olan Pm atabilir...
iyi günler yamaha FZ6 N 2006 modeli için arka çanta ve çanta demiri aranıyor satmak isteyen elinde mevcun olan Pm atabilir...
CEM. İzmir İl Temsilcisi Katılım 30 Eyl 2010 Mesajlar 2,523 6 Kas 2013 #2 Çanta bulursan çanta demiri kolay iş aslında. İzmirde bir arkadaşım çanta demiri yaptırdı.. Diyarbakırda elbet yapan olur
Çanta bulursan çanta demiri kolay iş aslında. İzmirde bir arkadaşım çanta demiri yaptırdı.. Diyarbakırda elbet yapan olur
canYOLDAS Katılım 2 May 2012 Mesajlar 290 6 Kas 2013 Konu Yazar #3 CEM.' Alıntı: Çanta bulursan çanta demiri kolay iş aslında. İzmirde bir arkadaşım çanta demiri yaptırdı.. Diyarbakırda elbet yapan olur Genişletmek için tıkla ... cem dostum iyisin inşALLAH burdan sordum bir kaç yere yapamıyoruz ya üşendiler yada gözleri kesmedi işi. dediğin gibi bulamazsam seni tekrar rahatsız edecem
CEM.' Alıntı: Çanta bulursan çanta demiri kolay iş aslında. İzmirde bir arkadaşım çanta demiri yaptırdı.. Diyarbakırda elbet yapan olur Genişletmek için tıkla ... cem dostum iyisin inşALLAH burdan sordum bir kaç yere yapamıyoruz ya üşendiler yada gözleri kesmedi işi. dediğin gibi bulamazsam seni tekrar rahatsız edecem