Arama sonuçlarınız

1. mstfkrfk

motor satışı.yardım?

iyi akşamlar arkadaşlar.bildiğiniz üzere motoru satarken eğer vergi borcu varsa satış gerçekleştirilmiyor.aynı olay trafik cezasında da geçerli midir?yani cezası olan motorun satışını gerçekleştirebilir miyim?
  2. mstfkrfk

TVS den 250 cc motor mu geliyor?

arkadaşlar 1-2 ay önce tvs bayiisine gitmiştik arkadaşa apache bakmaya.bizde yorum yapıyorduk 1 yıl seni idare eder biraz küçük ama güzel diye gaz veriyorduk,satıcı 2013 ortasında yeni motor geleceğini söyledi oturduk ve şu video yu izletti; http://www.youtube.com/watch?v=Apuf_aJK_f4 adama kesin...
  3. mstfkrfk

Honda NC 700 S & kawasaki er6 n

iyi akşamlar abilerim ve arkadaşlar,uzun zamandır araştırıyorum bir çok modellin bana uygun olup olmadığını çözümlüyorum ve hemen hemen her konuda er6 n galip çıkıyor.şimdi bu 2 motorun arasında kalma sebebim görüntü,hız,güç vs değil,çünkü hepsinde er6n ağır basıyor.Ama nc 700 ün yakıt konusunda...
  4. mstfkrfk

Takaslı acer laptop

motor montu(deri veya 4 mevsim kaliteli montla),çeşitli motor aksesuarları bot,eldiven ve kask hariç takas düşünebilirim. işime yarayacak başka bir ürünle de takas düşünebilirim,sizin işinize yaramayan bir şey belki benim işimi görebilir. nakit alacak arkadaşlara yardımcı olurum...
  5. mstfkrfk

ANTAKYA Gezisi (Bol Resimli)

arkadaşımla 2 günlük antakya gezimiz.tam yola çıkacakken bütün yaz kavrulan adana da yağmur başladı şansımıza,1saat rötarlı yola çıkabildik.fazla açıklamayla canınızı sıkmayacağım resimler anlatır zaten.:cat: harbiye; gerçekten çok güzeldi.heryer su ve yeşillik.doğayla iç içe restoran ve...
  6. mstfkrfk

EKİPMAN seçimi yardım!!

kış için pantolon ve eldiven almayı düşünüyorum ama karar veremedim gidip görme şansım yok internet üzerinden sipariş edeceğim,bu yüzden yardımınızı rica ediyorum. öncelikle her zaman deri pantolonlar ilgimi çekmiştir ama rahatsız olur mu,kışın sıcak tutabilir mi tam olarak bilmiyorum.pantolon...
  7. mstfkrfk

jant pad ler nasıl kullanılır?

arkadaşlar ürün bu : http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/MOTORGRAPHICS-JANT-PAD-pmu854.html içinde 8 tane var,her jant yanağına 2 şer tane mi uygulanıyor.3 er veya tek 1 tane olsa daha uyumlu olmaz mı.bir de siyah jantta düzgün dururmu yoksa çok mu boğar? yorumlarınız için şimdiden...
  8. mstfkrfk

egzoz da oynama yapmak

iyi akşamlar herkese.benim sorum daha çok bu işi yaptırmış veya bilen arkadaşlara; uzun zamandır kafama takılmıştı egzozda oynama yapmak.bugün daha önce tanışmışlığım olan egzozcuya gittim adana ve çevresindekiler belki bilir saydam caddesinde genç bir çocuk fazer ı var. neyse daha çok egzoz...
  9. mstfkrfk

Otobüs rüzgarına girmek

arkadaşlar dün 100 km lik bir yol(otoban) gittik.hafif yukarı eğim vardı ve benim motor(cbr125) son gaz anca 100 le gidebiliyordu.şu otobüs rüzgarına girme olayını deneyeyim dedim,otobüsün arkasına girdim dışardan gelen bütün sesler kesildi sadece motorun sesini duyabiliyorum,sanki kapalı bir...
  10. mstfkrfk

ADANA Honda Servisi

adanalı honda kullanıcıları ve sucular yetkili servisine katlanmak zorunda olan motorcu dostlarım; konuştuğum,tanıştığım her honda kullanıcısı adana sucular servisinde ki umursamaz ve müşteriyi dolandırmaya yönelik tavırlarından bıkmış durumda.tabii bunun başlıca kahramanı servis kısmında duran...
  11. mstfkrfk

adana-eğner-aladağ gezisi

değerli forum üyeleri,eğnerde müthiş manzaralar güzel alabalık tesisleri var diye sabah 10 da çıktık yola fakat,baraj yapılmış ve bütün herşey sular altında kalmış morelimiz bozuldu ama domates peynir ekğemizi alıp aladağa çıkıp ufak bir piknik yaptık.çok güzel virajlı yollar vardı,1-2 viraj...
  12. mstfkrfk

goggle lastiği nerden bulabilirim?

iyi günler arkadaşlar.başlıktada belirttiğim gibi goggle lastiği arıyorum.sağlam ve kaliteli bir şey istiyorum bulabileceğim yer veya link verebilirseniz sevinirim.
  13. mstfkrfk

maliye bakanlığından tahakkuk fişi geldi

iyi geceler herkese...belirttiğim gibi evime bir tahakkuk fişi geldi vergi türü 9817 cumhuriyet sv. v. ipc. ödenecek olan 300 tl. thk türü 9094 işlem türü 0090. kısaca ben hiç bir şey anlamadım tarih olarak 05.05.2011 yazıyor yaklaşık 1 sene geçmiş .tarihten emin değilim ama o sıralar ufak bir...
  14. mstfkrfk

El yapımı egzozlar nasıldır?

arkadaşlar bildiğiniz gibi egzoz fiyatları çok uçuk.smokehead egzozları bile ortalama 750 lira.yosi veya arrow gibi markalara yaklaşılmıyor bile.tabii bunlar yüksek kaliteyle üretim yapan önemli markalar.artık her yerde egzozcu var ve işini bilen adamlarda vardır.özel yapım bir egzoz motosiklete...
  15. mstfkrfk

çin ve japon malları sorunsalı

arkadaşlar kendi deneyimlerimle çinli ve japon kıyası yapacağım tabii motordan motora da değişiyorum çok fazla motor kullandığımdan değil ama kendi kullandıklarımı anlatmaya çalışacağım. ilk olarak 14-15 yaşlarımda (şuan 22 yaşındayım) motoran markalı 150 lik scooterla motor maceram başladı.ilk...
  16. mstfkrfk

çin motor ile motocross yardımı

arkadaşlar mototcross seven bir insanım,imkanım olsa kendimi geliştirip bütün hayatımı motocrossa adayabilecek kadar zevk alıyorum:D tabii bu iş kolay bir şey değil çok pahalı bir spor.yakın zamanda enduro ve off road yarışları başlıyor,aşırı tecrübesizim zaten şuan için katılma gibi bir...
  17. mstfkrfk

babam ve motosiklet

arkadaşlar geçen hafta babamla yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum; küçükken uzun süre mobilet kullanmış babam evlendikten sonra da bir jawa almış ama ben babamı hiç motosikletli hatırlamıyorum.2-3 sene önce aldığım 250 mct yi çok severdi arada takım elbisesiyle biner gezerdi komik bir...
  18. mstfkrfk

NX4 Falcon vs gt 250 naked

arkadaşlar yaz sonu gibi motorumu değiştirmeyi planlıyorum.cbr 125 den sonra rahat ve güçlü bir motor arayışına girdim ama kararsızlık...!öğrenci olduğum için benim için en önemli konu yakıtı.şuana kadar cbr 125 e katlanmamın tek sebebi de yakıtı.nx4 falcon hakkında hiç bir fikrim yok daha önce...
  19. mstfkrfk

acil ebaydan alışveriş yardım

arkadaşlar ebaydan ürünlere bakarken tam ödeme noktasına geldim elektrik kesildi.sonra tekrar girip aynı ürünü tekrar aldım.ve şuan 2 kere ödeme aldı.iptal işlemi nasıl oluyor yarım saat içinde oldu hepsi lütfen yardım.

Yeni mesajlar