ADANA Honda Servisi

adanalı honda kullanıcıları ve sucular yetkili servisine katlanmak zorunda olan motorcu dostlarım; konuştuğum,tanıştığım her honda kullanıcısı adana sucular servisinde ki umursamaz ve müşteriyi dolandırmaya yönelik tavırlarından bıkmış durumda.tabii bunun başlıca kahramanı servis kısmında duran uzun boylu ismini unuttuğum arkadaşımız.ben bunun için honda türkiyeyle iletişime geçtim gerçekten çok ilgililer ama ben tek başıma yeterli olmayacağımın kanısındayım.

lütfen şikayetçi olanların en azından 1 kere uğramış ve sorun yaşamış(yaşamama gibi bir durumu olmasada) motorcuların hondaya bir şikayet maili atmalarını rica ediyorum.honda tercihimin en önemli sebeplerinden biri servis kalitesiydi fakat yaşadığım olaylardan sonra adana da yaşadığım sürece bir daha honda almam.en azından garantim bitene kadar düzgün bir servis görmek istiyorum ve aynı düşüncede olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

fazla zamanınızı almaz honda iletişim formu : http://www.honda.com.tr/bize_ulasin.aspx

Honda kullanmadım, kullanmıyorum da ama senin için, Hondacılar için yazıyorum hemen.. Honda hayat O'nda derler birde ...

olay ne hocam anlatir misin? Alanya servisi degilde servis muduru artist ters bir sey bir de satis bolumu toptan insancil degil bakin servisteki isciler 10 numara ama bu bilgisayar basinda karismayan sadece fiyat veren adama diyorum bence atin gitsin onu.

rapid burda ki durumda aynı sayılır.başımdan 1 den fazla olay geçti zaman zaman da forumda paylaştım ama hemen ilk olayımı anlatayım.ben motorumu istanbuldan aldım otobüsle getirdim.sinyaller aynalar filan takılı değildi.istanbul mototal bana sinyalleri servise taktırmam gerektiğini yoksa çalışmazsa değişim hakkım olmaz dedi.bende otogardan direkt servise gittim sinyalleri taktırmak istedim hiç işleri olmamasına rağmen 1 saat orada beklettiler,sonra gelip bir vida takmayı bilmiyorsan neden motor alıyorsun gibi tavırlar takındı. valla normalde hiç soğukkanlı bir insan değilimdir ama bunlara karşı son derece sakin davranmama rağmen bir türlü adam olmuyorlar.(daha önce mondial bayiisinin ortasında bağırarak hiç kimse mondial almasın demiştim 3 müşteri terk etmişti bayiiyi)

neyse ilerleyen zamanlarda servisteki usta yakıt pompamın değişmesi gerektiğini söyledi motoru teslim etmedim 1 hafta sonra getir dedi.götürdüm değiştirmek istediğimi söyledim yok bunda bir problem diyorlar.daha önce getirdiğimi değişmesi gerektiğini söyledim.sen mersin de ki servise gitmişsin diyor.içerden ustayı gördüm seslendim.adama gelme dedi o ustanın söylediği sayılmaz diyor.manyak sanki cebinden çıkıyor parça parası.neyse bu türde 2-3 olay daha yaşadım.

bütün honda servisleri böle mi? pendik güngörden de oldukça şikayetçiyim.

Bir ayı geçti cbf 150'nin ön camın üzerindeki Honda logosunu bekliyorum. Telefonla ve yüz yüze en az dört kez görüştüm. "Kargoda yarın geliyor. Bu defa gelmemiş cumartesi gelecek" sonunda dayanamadım: Kardeşim bu kaçıncı diyecek oldum "Gel abi sıfırından söker takarız" tabi alaylı bir ifade ile... Bu kez kardeşimi hastaneye yatırdık ben gidemedim. Yarın gideceğim. Bakalım ne olacak. Honda tercihimdeki en büyük neden kalite ve sorunsuz servis olacağıydı. Şunu gördüm ellerinde en küçük parça bile mevcut değil, sözlerinde asla durmuyorlar. Bir iki yıla kadar NC700x almayı düşünen ben şimdi neden alayım diye soruyorum. Forumlarda hep şu konuluyor: Honda'nın servis sorunu olmaz. Kawasaki iyidir ama servisi sorunludur. Şimdi ben Kawasaki alsam ne sorun yaşayacağım ki. Her türlü beklemeye razı olduktan sonra Kawasaki'nin de Suzuki'nin de parçası bulunur. Üstelik Adana Honda Sucular Honda servisi gibi değil de sıradan bir motosiklet tamircisi gibi çalışıyor. Honda servisine gidiyoruz sözde tüm diğer markalar serviste onların işlerinin bitmesini bekliyoruz.
Bacanağımda da cbf 150 var. O'na arka fren levyesi lazım oldu: "Yok" ee ne olacak? İsteyecez kargo ile 3 günde gelir. Yapma ya ben ne diye Honda servisine geliyorum ki! İnternetten bende sipariş veririm. Artık büyük cc motosiklet alacağım zaman illa Honda olsun şartını kafamdan sildim.

tamamen katılıyorum güzel şale lütfen sende şikayetini aynen verdiğim linkten honda türkiye ye ilet,en azından biraz çeki düzen versinler kendilerine.

En ufak şikayetinizi bile honda nın sitesinden mail ile bildirin.En geç 4 gün içinde arayıp ilgileniyolar.Bana serviste sormadan cbr 125 motoruma scooter yağı koyduklarından şikayetçi oldum ve mail attım.3 gün sonra servis aradı gelin değiştirelim diye.

arkadaşlar bu sabah aradılar,gerçekten honda türkiye yetkilileri çok samimi ve ilgililer.keşke servislerimizde bu kadar ilgili olsa.servisin uyarılacağı belirtildi ama daha çok arkadaş problemlerini iletirse,kesin bir yaptırım uygulatabiliriz.

2 ay kadar önce 2. el suzuki hayabusa mono kapak ilanı verdim aslında 100 liraya bırakacaktım ama milletimiz pazarlığı çok seviyor diye 160 tl yazdım ilana.Sonra honda sucular aradı 150tl olur mu dedi bende olur dedim :D ve onlara sattım =) dostum bir nebze olsun intikamını almış oldum =)eğer bi daha gidersen anlat bunu onlara =)

ahhah.serk sen iyi yapmışsında emin ol onlar sıfır diye başkasına çok daha pahalıya kakalamışlardır.iyi güldüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar