Arama sonuçlarınız

1. Frx

Sorunsuz emalsiz sıkıntı vermiyecek kanuni breton

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kesinlikle-sorunsuz-emalsiz-akari-kokari-olmayan-breton-acil-85554669/detay/ Arkadaşlar ilanda ne olduğunu belirttim yaz geliyor işler dolayısıyla paraya ihtiyacım var almak isteyenler ulaşsın yardımcı olurum her konuda.
  2. Frx

Siz haklısınız motosiklet.net ailesi

Sevgili abilerim bu yapılanlar uygun değil çok iyi biliyorum, ben motorumu ilk aldığımda gidip yakışsın diye bir çiftte nikelajlı ayna almıştım ve haftasında kask motoru alana kadar bu forumda ciddi takipteydim çünkü sonra motorum olunca çevremdeki motorcu arkadaşlarla takılmak istedim ve bir...
  3. Frx

kanuni breton arka lastik sökmek

s.a beyler öncelikle hepinize kazasız belasız sürüşler. kanuni breton motorumun dün arka lastiği patladı kendimi zarzor eve attım şimdi düşüncem lastiği söküp götürüp yaptırmak yoksa motoru haraket ettiremem. bilenlere danışmak istedim. yardımcı olurmusunuz ?
  4. Frx

Yardım ettim mutluyum :)

Sevgili arkadaşlar önce herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim. bugün sahurda işten çıktığımda saat 05,00 civarıydı otogar kavşağında iki abimin cup model motoru ittirdiğini gördüm benzinlerinin bitmiş olduğunu düşünerek hayırdır abicim diye sordum lastik patladı kardeş dedi. daha bosnaya...
  5. Frx

Kanuni breton ile uzun yol ? :)

Merhaba arkadaşlar benim ramazandan sonra ufak bi gezi planım var konyadan çıp bi muğlayı dolaşıp antalyaya uğrayıp dönmeyi düşünüyorum sizce bu breton 125le mümkün millet burda scooterla antalya yapıp geliyo benim neyim eksik süşüncesindeyim :) yola çıkmak için ne yapmalıyım acaba bana ne kadar...
  6. Frx

Kanuni breton elektirik arızası

Slm arkadaşlar öncelikle herkeze kazasız belesız sürüşler :) kanuni breton motorum geçenlerde km saati farı fren müşürü v.b elektrikle alakalı şeyleri değiştirdim geçenlerde korna köşeden çatladı bende söktüm ama kabloları orda kaldı motorda 2 korna var şu an motorum sürekli sigorta patlatıyor...

Yeni mesajlar