Arama sonuçlarınız

1. K

Ustalar yardım=( Motor çalışmıyor MR vulture

Arkadaşıma motor kullanmayi öğretiyordum ilk çalıştırırken marşı bir kac kez uzun tuttu gibi birşey oldu sonra motor çalışmamaya başladı bunun sebebi ne olabilir artık motor çalışmıyor aküde sorun yok gibi ışıklar çalışıyor
  2. K

Satılık Mondial MR VULTURE 150 + Ankara + Garantili + Koruma Demiri + 2012/5 çıkışlı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-acil-garantili-2012-5-cikisli-temiz-sehir-degistiriyorum-129913045/detay# Motosikletim bakımları tamdır. Garantisi devam etmektedir. 200 km önce repsol 15-50 yağ konuldu buji hava filtresi ampül değişti zincir temizlendi yağlandı. Subap...
  3. K

Acil 2012/5 çıkışlı garantili 150MR Vulture ankaradan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-acil-garantili-2012-5-cikisli-temiz-sehir-degistiriyorum-129913045/detay İstanbula taşınacağım için satiyorum.
  4. K

Eldiven/Dizlik/Branda/Kilit varmi satmayi düşünen veya ihtiyacı olmayan ( Ankara)

Eldiven/Dizlik/Branda/Kilit ihtiyacim var ankaradan satmayi düşünen varsa veya ihtayici olmayip vermek isteyen haber verirse sevinirim.
  5. K

ALINIK - Sym Wolf 250 ( Beyaz ) - Hyosung GT250R !! Ankara,Bursa ve çevre iller

Temiz Sym wolf 250 veya hyo gt250r ariyorum. 555 561 68 69 Ankara ve bursadan olması tercih meselesi.
  6. K

Ehliyet Sınav giriş belgem A2 yerine B sınıfı gelmiş yardımcı olabilecek birileri ?

30 haziran A2 ehliyeti sınavına giricektim. Bugun kurstan aradilar giriş belgeniz B sınıfı gelmiş diye. Başına böyle birşey gelmiş olan varmı ne yapmam lazim. Kurs konuşacakmış ama zor gözüküyormus parayi biriktirdim tam motoru alacağım sezon bitmeden ehliyet alamiyorum simdide. Milli eğitim...
  7. K

4-7bin arası temiz motor ariyorum ( Venox - GT250R - F650GS)

Ankarada yaşıyorum 4-7bin arası bir bütçem var. Öğrenciyim 5-6 yıllık zorlu bir para biriktirme sonucunda ilk motosikletimi alacağım. O yüzden alacağım motosiklet masrafsız ve temiz olmalı. Kask,mont,eldiven gibi şeylerede ihtiyacim var Almayı düşünebileceğim motosikletler. Hyosung gt250r -...

Yeni mesajlar