4-7bin arası temiz motor ariyorum ( Venox - GT250R - F650GS)

Ankarada yaşıyorum 4-7bin arası bir bütçem var. Öğrenciyim 5-6 yıllık zorlu bir para biriktirme sonucunda ilk motosikletimi alacağım. O yüzden alacağım motosiklet masrafsız ve temiz olmalı. Kask,mont,eldiven gibi şeylerede ihtiyacim var

Almayı düşünebileceğim motosikletler. Hyosung gt250r - kymco venox - bmw f650gs (2000 sonrası)

Motosiklet temiz olmalı yok lastik yok akü yok muayne masrafi gibi masrafları olmamalı

0555 561 68 69

Hocam cidden temiz bir honda CBF250 bul. 5000 tl civarına modeli yüksek kmsi düşük servis bakımlı sorunsuz.

750 tl nide kask ceket pantolon dizlik eldivene ayır.

bmwye falan binersinde, öğrenci adamsın. motor bi arıza verirse motorsuz kalır yaptıramazsın.

hondanın bi nebze daha parçaları ucuz yaygın ve bol servis ağı mevcut.

dediklerimi dinlersen faydasını görürsün. iyi akşamlar.

Hocam cidden temiz bir honda CBF250 bul. 5000 tl civarına modeli yüksek kmsi düşük servis bakımlı sorunsuz.

750 tl nide kask ceket pantolon dizlik eldivene ayır.

bmwye falan binersinde, öğrenci adamsın. motor bi arıza verirse motorsuz kalır yaptıramazsın.

hondanın bi nebze daha parçaları ucuz yaygın ve bol servis ağı mevcut.

dediklerimi dinlersen faydasını görürsün. iyi akşamlar.

Tesekkür ederim haklısın CBF250 siyah veya siyah twisterlarada bakiyorum. 1.85 boy var biraz kücük geliyor gözüme bir türlü alıştıramadim kendimi ama cok temiz uyguna birsey bulursam alabilirim.)

Hangi şehirdesin. Onu yaz da sana bikaç motor imkanı bakalım. Elinde para olup motor bulamamak çok kötüdür, bilirim. :)

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar