Arama sonuçlarınız

1. efe tolga

[MT İSTANBUL] 11.11.11 cuma yeşilköy buluşması

Bu haftaki geleneksel avcılar-b.çekmece toplantımızı hem değişiklik olması hemde diğer mt üyeleri ile tanışma amaçlı olarak yeşilköyde yapmayı planlıyoruz. Yerin adresi,google mapden haritası: http://www.istanbultrendy.com/company/index.asp?ID=4054&P=5 Buluşma yeri olarak biryer...
  2. efe tolga

bakıma sağlam verdim,tuhaf birşekilde geri aldım

Az önce şirinevlerdeki yamaha aydın motora gittim,13 000 bakımını yaptırmak için, yağı değişecek ve hava filitresi değişecek bütün olay bu. bunlar benim motora göre olan hava filitresini ve bujiyi bulamadılar,başka buji taktılar(sanırım racing bujisi taktılar öyle duydum aralarında geçen...
  3. efe tolga

Kışın seyir hızı nasıl olmalıdır ?

Şimdi lastiklein ısınmasını motorun sıcaklığını falan birkenara bırakıp düşünün, a noktasından b noktasına giderken, 100km/h ile gidip daha erken varmakmı,yoksa 50km/h ile gidip daha geç varmmakmı ? yavaş giderken daha fazla soğuğa maruz kalıyoruz,hızlı giderkende daha çok soğuk yiyoruz...
  4. efe tolga

sürekli topcase(arka çanta) kullanmanın zararı.

benim motorumda arka çanta motorun biraz dışında kalıyor.bu sebeple yolda giderken sürekli sallantı halinde,lastiklerde küçük olduğu için en ufak çukur vs arka çantayı çok zorluyor,bazen koptuğunu düşündüğüm anlar bile oldu.çantayı hiç çıkarmamıştım düne kadar,dün çantayı tutan 2 ana metal...
  5. efe tolga

Karbon kaplama

Motosikleti ve kaskımı kaplamak istiyorum.Kaplamayı ruhsata işletmek gerekiyormu ? Birde ben maliyetini ve nerde bulacağımı tam olarak bilmiyorum internette 1-2 firmaya baktım 2 bin tl fiyat söylüyorlar şaka gibi bende kendim yapmaya karar verdim ama kaplama fiyatını ve yerini bilmiyorum.
  6. efe tolga

Senin yerin sağ şerit

Yaklaşık 1 saat önce kadıköyden eve gelirken,köprüyü kullandım.Tam köprü bitimindeki yokuş yukarıya 100km ile çıkıyorum ve orta şeritteyim.Arkama bir taksi geldi sellektör yapıyor bana,dedim okadar geçmek istiyorsan solla geç. Sol şeritte bir araba vardı ya bmw yada mercedes uçağımsı birşeydi...
  7. efe tolga

Bakırköy capacity kaldırım sorunu

Dün gece arkadaşımla filme gittikten sonra 12 civarı çıktık bende hemen garaja indim otopark kapanmadan motoru çıkarayım diye. Çıkardım motoru capacitinin önünde sigara içip muhabbet edicez. Ortadaki kapının orda taksiciler var akşam akşam yer kavgası yapmiyim diye kaldırıma çıkarttım...
  8. efe tolga

Kim kimi örnek alacak ?

[img=http://i1107.hizliresim.com/2011/7/1/11607.jpg] http://i1107.hizliresim.com/2011/7/1/11607.jpg sadece bu resim değil bugün en az 3 tane ters şeritte giden yunus gördüm.Bizlere laf atıyorlar tersden gidiyor,trafiği kitliyor diye ama bugünkü polis Aç yolu aç yolu çekil yoldan diyerek kendine...
  9. efe tolga

Viraja girdim ama azdaha çıkamıyordum

Az önce cennet mahallesinden dönerken bir viraj var tam köprü üstünde biraz hızlı girdim 50 ile bayağı sert bir viraj birde asfaltı bozuk,girmesine girdim de çıkış biraz kötü oldu.Kaldırıma 0 çıktım,aslında tam 0 sayılmaz sağ grenajda çizikler oldu birde galiba fren diski de sürttü cızırtılı...
  10. efe tolga

Motor biraz sola çekiyor

Bugün farkettim 60-70 ile giderken ellerimi kaldırdığımda sol tarafa doğru kendi kendine dönüyor.Bunların düz gitmesi gerekmiyormu ?
  11. efe tolga

Ktm 125 duke fiyatını belirledi

Ben daha önce de yazmıştım şimdi de yazıyım buraya ,Ktm hayatının hatasını yaptı gibi geliyor 20-25 kişi alırsa mutlu olurlar daha da alan çıkmaz. http://www.spormoto.com/pinfo.asp?pid=283
  12. efe tolga

az önce bir maganda gördüm ama lüks maganda

Yeşilköyden dönerken ışıklarda bekliyoruz.Önümde bir audi a5 var içinde 4 kişi,hepsi 20-25 yaş arası.Biri camı açtı dışarıya doğru birşey uzattı,dedim şaka galiba bu tabanca olamaz.tak tak iki el tabancayı sıktı sonra silahı içeriye aldı yola devam etti ama bana yaşattığı korku öyle böyle değil...
  13. efe tolga

20 + 20, sana 40 olur (2 lastik değişimi)

bugün lastiklerimi değiştirdim tekerlekleri motordan kendim söktüm, tekerleği motorcuya götürdüm sadece yapacağı iş eski lastiği jant'dan çıkartıp yeni lastiği jant'a takacak. geri kalan montajı da kendim yapıcaktım evde. yanıma 20 tl aldım gittim motorcuya değişecek bunlar dedim tamam dedi...

Yeni mesajlar