Arama sonuçlarınız

1. huseyin45

Sele Yüksekliği 75cm olan touring yokmudur?

merhaba arkadaşlar Hondanın yeni çıkardığı ctx1300 motosikleti çok hoşuma gitti ancak ah şu lidyalılar parayı bulmasalardı :) sonrasında bmw r1200rt ye sulandım 2005 modellerinde bütçe uygunluğu yakaladım ancak şehiriçi kullanımda beni çok yoruyor bu sebebten selesi düşük motosiklet bulma arzum...
  2. huseyin45

Hem iri olucak hemde kelebek olucak motor tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Daha önce çeşitli bir çok motosiklet tecrübem oldu ancak uzun süredir burgman 650 kullanıcısıydım ve burgmanım artık yeni sahibine kavuştu Ben 176cm boyunda 103 kilo 30 yaşında hafiften kelli felli biriyim %80 şehiriçi %20 şehirdışı kullanım alışkanlığına sahip 10 yıllık bir...
  3. huseyin45

2008 model yeni kasa yamaha majesty hakkinda

Merhaba arkadaslar gectigimiz pazartesi cbr250r motorumu sattim ve bugun yamaha majesty almaya karar verdim oncelikle sahibinden de ilanlara bakarken 2008 model yeni kasa majesty gordum bu mumkunmudur motoru fiyatida 8250 tl oldukca uygun 15 binde motor yani hevesim kabardi ancak icimden bir...
  4. huseyin45

izmire ekipman bakmaya gidiyorum tavsiye...

Merhaba arkadaşlar Tanışma bölümünde kendimi tanittim siyah renk honda cbr 250r almis bulunmaktayim yarin izmir kahramanlara ekipman bakmaya hatta almaya gideceğim bu sebeble manisa ve izmir de ceket eldiven pantalon kask cizme gibi ekipmanlari kaliteli ve ucuza alabilecegim bir yer tavsiye...
  5. huseyin45

merhabalar

Merhaba arkadaşlar Yıllardır forumu takip ediyorum 13 yašinda yamaha majesty ile motor kullanmaya başladım 18 yasina kadar kullandım daha ssonra motoru biraktim ta ki bugüne kadar bugün honda cbr250r aldım artık touring motor arzumu dizginleyemiyorum ancak daha once hiç vitesli motor...
  6. huseyin45

Yeni 2011 honda cbr 250 r aklımı çeldi

merhaba arkadaşlar neredeyse 2 aydır burgman 400 bakıyorum ancak biraz oturdum motorcu motorcu gezdim ve dedim ki otomatik otomatik nereye kadar vitesli bir motora geçme zamanı geldi ve ardında yeni gelen bu motoru buldum tipi şekli hoşuma gitti siz ne dersiniz ancak şunu bastıra bastıra...
  7. huseyin45

07-08 Burgman 400 aranıyor

merhaba arkadaşlar 2007-2008 model düşük kilometreli bir burgman 400 arıyorum motosiklet.net kullanıcılarının satma eğilimi varsa cep tel: 05333935800 irtibata geçebilirler
  8. huseyin45

2008 Suzuki burgman 400 nelere bakmalıyım

merhaba arkadaşlar motosiklet.net sitesi sakinleri sizlere acilinden ve bir soru yönelticem nasipse salı günü bir suzuki burgman 400 k8 almaya gidicem ve alacağım kişi suzuki yetkili servisi ve o ilde göstereceğim başka bir yetkili servis yok bu sebeble kendi kontrolümü kendim yapmam gerek bu...