selam şu kardeşinin fikrini de sracak olursan şunu al bunu al gibi yada üzerine şu kadar ekle tarzı bir yorumda bulunmaktan ziyade
kendi fikrim olarak burgman, yada o tarzlarda motorlar(otomatik) güzeldir kullanmadım ancan bir tek şey söylüyorum ve biliyorum o tarz motorlar aynen taksi gibi olmaz olmaz fakat bir arıza durumunda yolda kaldığında motora ulaşman için bayağı bir parça sökmen gerekiyor yanlışım varsa düzeltilmesini isterim,
bujiyi sökmek mesele ,karbürötöre ulaşmak sorun, sökeceğim desen bir sürü granaj ve parçayı sökmen gerekiyor vitesli motorlarda genelinde racıngler dışında her şey meydanda hiç bir şey yapamadın bujilerin ateşlemesine mi bakacaksın gözünün önünde,
örnek olarak söyledim modelden modele farklılık gösterir ancak ben bir türlü ısınamadım üstadım şu scooter yada maxsı tarzı motosikletlere benim fikrimde böyle saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------
kusura bakma arkadaşım heyecanıma ver 2 senedir motorsuzluktan çıldırma durumunda bekliyorum mesafe olarakta 340km yarı çaptaki geziler diyelim ya mesela 125km kuşadası festivali çadır fln götürmek gerekicek veya çanakkale çan daki pilav şenliği 350km yol buralara giderken beni üzermi ve eşyamı koyabileceğim bir çanta taktırmak mantıklı olduğu kadar görselde olurmu?
sevgili arkadaşım cbr yi bilmiyorum açıkçası onun pek çantalısını görmedim fakat cbf diyorsan sana fikir versin diye benim küheylanın bir pozunu vereyim ben bu motoru gezmek için aldım 100 km sürat beni öldürmeye yeter gerisine lüzum yok ufak ufak kıyı kıyı takılırım ben

öyle saplanrılarım da yok ancak aynen demek istediğin gibi düşündüğüm için bu resmi paylaşıyorum ..
arkada 53 lk lik bir bagaj yanlarda 21 lt. ve artçında yoksa koltuğun boş kalan yerinede çadırını yükle ufak ufak yürü git yolun açık olsun