Arama sonuçlarınız

1. agilty

yeni motorum ve giysilerim. iyi bayramlar.

Tek eksiğim egzoz. Oda uygun bir egzoz olmadığı için. Varsa 250r a takipta iyi ses alan söylerse sevinirim.
  2. agilty

antalya alanya tarafında cbr 250r egzoz bakıyorum

Arkadaşlar selam. Tatil için alanya ya gidicem 5 saate orda olurum. Bildiğim kadarıyla motor aksesuarları var Alanya da. Bildiğiniz biryer varmı cbr250r için egzoz lastik felan bakabilecegim ?
  3. agilty

suzuki gsr 600-honda hornet-yamaha fz6-kawasaki er6-n herhangi biri alınıktır.

Selam arkadaşlar. 1 hafta sonra istanbuldayım.Başlıkta da olduğu gibi 600cc 4 silindir motor bakıyorum. aradığım özellikler: 600 cc 4 veya 2 silindir 2007 model ve üstü 35000 km ve altı varsa sizin veya bir arkadaşınızın 1 günde teslimini alırım motorun. konunun altına cevap olarak yazın ben...
  4. agilty

Motosiklette 12v cakmaklik.

Selam arkadaslar. Nette gezinirken bir urun e rastladim. 12v cakmaklik olarak geciyor adi fakat olurda motosiklette cep telefonu veya gps sarj etmeyi dusunen olursa diye paylasayim dedim. alternatore baglanip on takimin oralara biyere monte edilebilir depo ustu cantanin icine telefonu koyarak...
  5. agilty

abs li motosiklette motor freni ?

arkadaslar abs li motosiklette motor freninin bir onemi varmidir ? normalde surekli kullanirim motor frenini fakat abs li motor da motor freni kullanirsak abs nin bi amaci kalmiyor gibi geldi bana. yada motor freni yapinca abs devreye girermi. sanmiyorum girecegini mantiken girmez ama bi sorayim...
  6. agilty

Motorunuzu hangi güvendiğiniz usta'ya götürürsünüz ?

Arkadaşlar selam. Şimdi herkese yararlı olması açısından bu konuyu açma gereği duydum. Mesela ben yakında Türkiyeye geleceğim ve ikinci el 4 veya 2 silindir 600cc temiz (tabi bulabilirsem) bir motor alacağım. honda, yamaha, kawasaki, suzuki gibi markaların motorlarını hala araştırmaktayım. ben...
  7. agilty

125-150 cc racing ten 600cc ye geçen kaç kişi var ?

Selam arkadaşlar. Aramızda elbeltte 125 cc yamaha r125 yada honda 125r tarzı motorlardan 600cc 4 silindirli motorlara (naked yada racing) geçenler vardır. SORUM ONLARA. Hem 125 ten direk 600 e geçecek arkadaşlara hemde bana bilgi olması için sormak istiyorum ne gibi tecrübeler yaşadınız ne gibi...
  8. agilty

Gunlerdir cevap bulamadigim soru cok arastirdim. Husaberg ve Husqvarna servisi ????

Arkadaslar husaberg ve husqvarnanin cok kaliteli supermotolari olmasini kesfettikten sonra olurda alirsak yedek parca sikintisi cekermiyiz servisi varmidir diye bi arastirmaya ciktim. ama gelin gorunki husqvarna nin turkiyede tek bir saticisi veya servisini gunlerdir bulamadim internette...
  9. agilty

Kask ve Mont Secimim. Shoei Dainese veya Alpinestars

Arkadaslar merhaba. Motoru almadan once kask ve mont secimine baslamak istedim. Mont a 1500 tl ye kadar para verebilirim kaska da 700 800 civari. Tabi evdeki hesap carsiya uyarsa :) Alacagim motor eger temiz bir er6n bulamazsam 250 cc kategorisine bakicam 2013 Hyosung gt250r olabilir. Biraz...
  10. agilty

Gps tracker nedir ve motorlari korumak icin nasil onlem aliriz ?

arkadaslar yaz ay i geliyor motorlar calinmaya basladi. buna artik onlem almak lazim. oncelikle daha onceden motorlari nasil korudugumuz konusunda bilgiler yazildi ancak tekrar gundeme getirmek ve farkli yollar denemeyi dusunuyorum. mesela herkes tekrardan motoru nasil korudugunu yazsin herkes...
  11. agilty

TT Custom Motor Hakkinda Bilgilendirme/Sikayet

Arkadaslar Mecidiyekoydeki baba parasiyla kurulan ( bir videosunda babasinin hediye ettigi oyuncaklari sokup takarak bu isi ogrendigini soyluyor. Bahsi gecen oyuncakta Mustang!) tt custom motor firmasini hemen hemen herkes bilir. Gecenlerde facebook sayfasinda motor bolumune stajyer...
  12. agilty

Motosiklet Yaşlı Adama Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Adıyaman'da, motosikletin yaşlı bir vatandaşa çarpması sonucu meydana gelen kazada; 1 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan M.Ş.Ö. (17) idaresindeki 02 HS 732 plakalı motosiklet, Örenli Mahallesi Pirin Köprüsü...
  13. agilty

Garanti ne kadar onemlidir?

arkadaslar selam. size birseyi sormak istiyorum. bileniniz vardir belki yurtdisindan donunce motor almayi dusunuyorum ve aklimda 2010 kawa er6-n var en fazla 13000 km de olcak fakat ilk motorum olacak kendime ait. bazi arkadaslarim garantili motor al basin agrimasin diyor. bense garanti zaten...
  14. agilty

arkadaşlar 2. el motor alacağım. ilk motorum olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.

mrb arkadaşlar. öncelikle aranızda yeniyim. 2.el motor alacağım bir arkadaşımdan fakat daha önce almadığım için pek tecrübem yok. kymco agilty 125 alacağım motor. arkadaş çok temiz ve titiz birisi. ama motoru kullanırken sanki gidon biraz yamuk gibi geldi bana ve motorun sağ alt tarafında...

Yeni mesajlar