Arama sonuçlarınız

1. Nikkfurie

200 km de Kuba Newlight Pro 125 cc

Arkadaşlar bir hanım arkadaş 2024 model 200 km de ki motorunu satmaktadır , ilgilenen var ise ilan linki budur https://shbd.io/s/Oj7jb18x
  2. Nikkfurie

Şansmı ? Tecrübemi ?

Pazar günü Tommygun , Cyan , Hırbonen ve Espresso ile köfte turuna çıktık , buluşma yerimiz Çatalca idi (foto sormayın çünkü yok) sabah Şile'den yola çıktım tam köprüyü geçerken yağmur başladı ve Çatalca'ya kadar hafif yağmurda sürdüm , yerler ıslak hava soğuk hafif tempoda köftecimize kadar...
  3. Nikkfurie

Bu Üç Harfli Beni Üzermi ?

Arkadaşlar motorumu Bursa da bir galerideki 2012 model 1200 GS le takas ediyorum , motorda kronik marş motoru arızası ve hafif yağ eksiltme varmış. Satıcı çift eksantrikli modellerde 5000 km de 1,5 ila 2 lt eksiltme normal diyor , bu forumda BMW kullanan tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum...
  4. Nikkfurie

2013 Suzuki Vstrom

merhaba arkadaşlar ilk sahibi olduğum 650 lik Vstrom u satmaya karar verdim, km si bugün 63.000 ne gelmiştir,siteden ilgilenen arkadaşlara fiyat konusunda biraz daha indirim yaparım, ayrıca iki adet hiç kullanılmamış Metzeler Next lastiğide hediye vereceğim ( motorun üzerindeki lastiklerde 3000...
  5. Nikkfurie

Trolün de böylesi :)

MT de kimler paten kullanıyor diyerek açtığım başlığa cevap yazan Peripella isimli üye ile Caddebostan da karşılaştık.. hanfendi, yeni başladım ders alıyorum hangi motoru alayım şeklinde bizi trollemiştir efenim videoda ifşa ediyorum kendisini :) paten sonrası benim motoru Bostancı dan aldı...
  6. Nikkfurie

Fitness veya Urban Paten Kayanlar

hem iki teker hemde paten meraklısı kimler var ? ben 5-6 senedir urban patenle ilgileniyorum,favori güzergahım İstanbul da Caddebostan sahili, arasıra Beşiktaş Sarıyer arası yolda yaparım.. Motosiklet meraklıları ile bir araya gelip yol yapmak keyifli olur ;)
  7. Nikkfurie

MT de Fitness veya Urban Patenci Var mı?

Arkadaşlar ben beş yıldır urban paten kaymaktayım,sitede fitness veya urban patenle ilgilenen var mı? favori güzergahım İstanbul da Caddebostan sahili..Beşiktaş Sarıyer arasında da kayarım bazen.. MT de patenle ilgilenen iki teker dostları var ise beraber yol yapmak keyifli olur..
  8. Nikkfurie

Gelmiş Geçmiş En Güzel MotoGP Yarışları

2009 Catalunya'da Rossi ve Lorenzo arasında yaşanan bu geçiş anları akıllardan silinecek gibi değil, sizde unutamadığınız yarışları ekleyebilirseniz güzel bir başlık olacaktır,keyifli seyirler..
  9. Nikkfurie

fotoğraf çalışmalarım..

merhaba, ''GezeGeze'' rumuzlu arkadaş avatar fotoğrafımı beğenmediğini silmemi yazınca bir fotoğrafçı olarak çok zoruma gitti :) e buyrun bir önceki motorumla çalıştığım fotolardan bir kaçını yayınlamak istedim beğeninize ;) bunlarda defile ve stüdyo ortamında çalıştığım işlerden..
  10. Nikkfurie

2014'ün En Çok Ses Getiren 233 Viral Videosu!

2014'de dünya çapında hakkında en çok konuşulan ve en çok izlenen viral videoların hepsi bu videoda! İyi seyirler... <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/axgDgH6f7Pw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> tüm videolar ise numaralı sıralanmış şekilde burada...
  11. Nikkfurie

selamlar

Suzuki DL 650 Vstrom 2 yıllık enduro kullanıcısıyım 15bin km tecrübem var henüz..tüm 2 teker kullanıcılarına kazasız sürüşler dilerim.. hayattan vede iki tekerden aldığınız keyif eksilmesin..

Yeni mesajlar