Trolün de böylesi :)

MT de kimler paten kullanıyor diyerek açtığım başlığa cevap yazan Peripella isimli üye ile Caddebostan da karşılaştık..

hanfendi, yeni başladım ders alıyorum hangi motoru alayım şeklinde bizi trollemiştir efenim videoda ifşa ediyorum kendisini :)

paten sonrası benim motoru Bostancı dan aldı köprüyü geçip Levent e kadar sürdü işte video ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tecrübesi olmayan birinede artçı olmak ayrı bir cesaret. Tebrikler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ablanın kask keşke full face olaymışta...

Motosikleti
Tataliko
MT de kimler paten kullanıyor diyerek açtığım başlığa cevap yazan Peripella isimli üye ile Caddebostan da karşılaştık..

hanfendi, yeni başladım ders alıyorum hangi motoru alayım şeklinde bizi trollemiştir efenim videoda ifşa ediyorum kendisini :)

paten sonrası benim motoru Bostancı dan aldı köprüyü geçip Levent e kadar sürdü işte video ;)

https://youtu.be/UiLin-TmUPM

Harika bir gündü teşekkür ederim

Kullandığı kask kendisine aid ise sağlam 3 senesi var, forumdaki yüzde 30'dan daha tecrübeli olduğunu söyleyebiliriz :p

Kardeşim yaptığınız çok tehlikeli bir iş. Asla sürcünün dikkatini dağıtacak şeyler yapmayın kamerayı ona tutarak poz verdirmeyin. Köprünün üstündesiniz bir taklada aşağı düşmeniz çok olası. Ayrıca asla ilk defa kullanan birine motorumu vermem , hele hele köprüden geçirmeye hiç vermem aptallık yapmışsın. Kask da fullface olsaymış daha güzel olurmuş hanımefendinin çenesi kırılabilir en küçük düşüşte.

Son düzenleme:
Kardeşim yaptığınız çok tehlikeli bir iş. Asla sürcünün dikkatini dağıtacak şeyler yapmayın kamerayı ona tutarak poz verdirmeyin. Köprünün üstündesiniz bir taklada aşağı düşmeniz çok olası. Ayrıca asla ilk defa kullanan birine motorumu vermem , hele hele köprüden geçirmeye hiç vermem aptallık yapmışsın. Kask da fullface olsaymış daha güzel olurmuş hanımefendinin çenesi kırılabilir en küçük düşüşte.

valla Bostancı da büyükçe bir meydan var orda bir kaç kez turladık şakamı yapıyorsun dedim kendisine, hiç de yeni başlamış gibi değildi..

kamerayı görünce de gayet rahattı, sizce videoda bir panik halimi var takla atacak gibi mi görünüyor :)

Super Moderator
Karşılaşma ve sonrasındaki aksiyon baya hızlı gelişmiş :) Yani bu ilk defa gerçekleşen bir karşılaşma ise :)

Motosikleti
Tataliko
valla Bostancı da büyükçe bir meydan var orda bir kaç kez turladık şakamı yapıyorsun dedim kendisine, hiç de yeni başlamış gibi değildi..

kamerayı görünce de gayet rahattı, sizce videoda bir panik halimi var takla atacak gibi mi görünüyor :)

Aslında ders aldığım motorsiklet yarı otomotik ve hiç rahat değildi onun yanında sizin motorsiklet jet gibiydi ondan olabilir bu kadar rahat oluşum :)

Neler dönmüş ya :)
Levent Bey Anadolu ve Avrupa tarafında yaz dönemi için kaynaşma ve sohbet buluşmalarını arttırırsanız katılmak isteriz. Araya Ramazan giriyor ancak düğün ve nişan programları dolayısıyla perşembe ve pazar günü katılamıyoruz. Programları bekliyor olacağız.

Videonun son 5 saniyesini izlemeden yorumlara bakıyordum son saniyede ki sesi duydum aman tanrım dedim korktuğum şey değilmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar