Arama sonuçlarınız

1. 7

150 ZC motor kitlendi...

Motor daha bir buçuk aylıktı bayiden sıfır olarak almıştım aldığımdan beri soğuk havada motoru çalıştırdığımda tek marşla çalışıyordu fakat mesela bir yere gittim motoru 5dk stop ettirdim sonra çalışmıyor yarım saat sonra motor soğuyunca çalışıyordu servise götürdüm bujisini değiştirip...
  2. 7

Eyüp feshanede kaza!..

Daha demin haberlerde duydum ve gerçekten çok üzüldüm bir genç motorcu bir tane olan kaskını kız arkadaşına vermiş.Feshane önünde hakimiyetini kaybetmesi sonucu genç öldü ve kız arkadaşı kurtuldu.Allah kimseye kaza bela vermesin link burada...
  3. 7

Çin malı lastik sorunu...

Merhaba ağabeylerim...17 yaşındayım ehliyetimi ve motorumu (150ZC) yeni aldım.2 günde 250 km yol yaptım şehiriçi yalnız bu çin malı lastikler özellikle arka fren kullandığım için arka lastik biraz fazla fren yaptığımda çok kayıyor kaliteli ve harbiden kaymayan güzel bir lastik bakıyorum tavsiye...
  4. 7

Vitesli motor yardım...

Merhaba motorcu ağabeylerim 17 yaşındayım motor ehliyetine yazıldım ve yazılı sınavı başarıyla geçtim.Şimdi sıra bu hafta sonu olacak olan direksiyon sınavında fakat sınavda vitesli motor kullandıracaklarını söylediler ve ben scooter kullanıyorum ama hiç vitesli motor kullanmadım.Sınavı...
  5. 7

Beyoğlundan selamlar....

Herkese merhabalar.. Ben Ahmet, 17 yaşındayım Meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim şuanda ikitelli sanayi sitesinde bir elektrik cihazları firmasında stajyer olarak çalışmaktayım.Kasımpaşa da oturuyorum.1 senedir emanet motor kullanıyordum.Artık yaşım geldi bir motor alayım dedim.Şuan ehliyet...