Arama sonuçlarınız

1. burak usluer

egzoz sorunu

öncelikle merhaba.benim sorunun motosikletin egzozundan gelen zzırrııllltı. motor çalışınca devir biraz yükselince hemen zırıldamaya başlıyor.egzozun içinden gelen bi ses gibi. motorun parçasıda bulunmuyo egzozu değiştirsek motor bisan lifan shalter 125. ne yapabilirim yardımcı olursanız...
  2. burak usluer

mobese cezası

mobese görüş alanındaki bi yerde, dönülmez levhası olan bi yere farkında olmadan döndüm ceza gelirmi arkadan:pale:
  3. burak usluer

mt logo

arkadaşlar bi şey geldi aklıma daha önce düşünüldü mü bilmiyorum bi küçük logo çıkartılıp motosikletlere yapıştırsak bir birimizi yolda görünce tanısak güzel olmaz mı konuyu basit açtım biraz yorumlara açık:)
  4. burak usluer

bi yardımcı olurmusunuz

bana bu siteden üyeliği arkadaşım almıştı adımı soyadımı hepsini yazmış ben değiştirmek istedim bulamadım nasıl değiştirebilirim yardımcı olurmusunuz:pale:
  5. burak usluer

bir gün öyle bir gün böyle

Öncelikle merhabalar herkeze. Merakımdan soruyorum motosikleti bazen yolda istekli bazen isteksiz giden arkadaşlar varmı.benim motosikletim bazen neşeli gidiyo yolda bazen sanki bi şey oluyo motosiklete gibi.ne hisli varlık bunlar ya:mrgreen: sizinde böyle oluyosa paylaşın lütfen bizlerle:P
  6. burak usluer

egzozdan ses geliyor

arkadaşlar benim motosikletimde 5 bin deviri geçince egzozdan bi zırıltı geliyo metal sesleri gibi böyle ama bir türlü bulamadım neden olabilir
  7. burak usluer

motordan şıkırtı geliyo

arkadaşlar bi sorum olacak motosikletin motorundan bi şıkırtı sesi geliyo ısınınca özellikle neden olabilir..:pale:
  8. burak usluer

benim motor gitmiyo ya

arkadaşlar bu gün aynı cc ye sahip aynı kalıpta bi motor gördüm ben bastım gidiom tam devir değiştiriom vitesleri ama arkadan bi bastı hadiiii biz arkada :pale: neden olabilir bu
  9. burak usluer

Sonra pişman olmak istemiyorum

Motosikletıme led doşetecğim bu konu da önerisi olan yada dikkat etmem gereken bi ayrıntı varmı
  10. burak usluer

Devir ve hız

Arkadaşlar önceden motosikletım 5. Viteste devir azken yaptığı hızı şimdi devir yüksekken yapmıyo neden olabilir
  11. burak usluer

Bilgisi olan :(

Bisan lifan shalterın motorundan şıkırtılar geliyo acaba neden olabilir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  12. burak usluer

shalter :)

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us yorumlarınızı bekliyorum.......

Yeni mesajlar