Arama sonuçlarınız

1. A

BMW ve YAMAHA hakkında soru ?

Arkadaşlar Bmw nin motorları çok mu arıza veriyor ... Yamaha artık çinde mi üretiliyor ... merak ettiğim için sordum...
  2. A

İlk racer motora hangisiden başlamalı ?

Racer motorlara ilgim var ama şuana kadar en fazla 100cc motor kullandım. racer başlangıç için hangisini tavsiye edersiniz ? Honda cbr125r Kawasaki nija250 veya bunlardan başka tavsiye edebileceğiniz ?
  3. A

Su soğutmamı daha iyi hava soğutmammı?

Sanırım sıvı ile su soğutma aynı şey su soğutmalı motorumu yoksa hava soğutmalı motorumu tercih edersiniz ne farkı bunların hangisi uzun yola ve sıkıştırmaya dayanıklıdır ?
  4. A

Cub lastik basıncı kaç olmalı ?

Arkadaşlar bende Motoran torro 100cc cub var ön lastik ve arka lastiğin ideal hava basıncı kaç olmalı ?
  5. A

Motoruma inova lastik aldım nasıl ?

Bugün lastik patladı 1 hafta içinde 2. ye patladı yama yapıldıktan sonra lastikte yerılma olduğuna yumurtalar olduğunu gördük bende arka ve ön lastiği değiştirdim... burda bir kaç motorcu arkadaşa sordum motorum için IRC İNOVA lastiği önerdiler Motorum Motoran TORRO 100cc Cub Yeni...
  6. A

Kaç binde bir yağ değiştiriyorsunuz ?

Ben 3binde değiştiriyorum. Benim arkadaş 10binde değiştircem diyodu. Siz kaç binde değiştiriyorsununz ...
  7. A

600cc racerla 1200 racer arasında ne fark var ?

Biliyorum çok fark vardır ama merak ettiğim için soruyu sordum 600cc bir racer görüntü ve motor sesiyle aynı... 1200-1300 cc lik racerlara benziyor 2 si arasında farkı anlatın bakam _____________________
  8. A

Bugün bi motordan düşmüşüm Aboww !!

Bugün ilk motorsiklet kazamı yaptım Allah'tan ucuz atlattık. daha önceden başkabirisinin arkasında yolcu iken hafif bi kaza yapmıştık ama bukez kendim tek başıma yaptım kazanın nedeni lastik patlaması yolda çok sert bir çukura girmiştim aslında daha önceden bunun gibi çok çukura girmiştim...
  9. A

Motor nasıl açılır cub için ?

Bende motoran torro 100 cc cub var rüzgarın iyi olduğu zaman motor 90-95 e kadar çıkıyor motoru nasıl açmamız gerekir son gaz bağırtarakmı ?
  10. A

Uzun yol için Racer motor alınır mı ?

Uzun seyahatler için Racer motor olurmu yada siz hangi modelleri önerirsiniz ?
  11. A

Motoran 100cc cub ile ne kadar hız yapayım ?

arkadaşlar motoran 100cc cub ile en fazla 97km hız yaptım şuana kadar o hızdada motor çok titreme yapıp motordan çok ses geliyor benim asıl sorum şu Motorla anayolda giderken 60 kmde gidiyorum çünkü 60 geçmeye başladığında motor bağırmaya başlıyor. Uzun yollarda bu motorla devamlı olarak kaç...
  12. A

Motoran 100cc cub ile ne kadar hız yapayım ?

arkadaşlar motoran 100cc cub ile en fazla 97km hız yaptım şuana kadar o hızdada motor çok titreme yapıp motordan çok ses geliyor benim asıl sorum şu Motorla anayolda giderken 60 kmde gidiyorum çünkü 60 geçmeye başladığında motor bağırmaya başlıyor. Uzun yollarda bu motorla devamlı olarak kaç...
  13. A

Herkese merhaba yeni üyeyim

Herkese merhaba yeni üye oldum ilk defa motor kullanıyorum 1 hafta oldu alalı... motoran 100cc cub...

Yeni mesajlar