Arama sonuçlarınız

1. Y

yabancı siteler alışveriş?

arkadaşlar merhaba ınternette gezınırken bazı yabancı motorsıklet yedek parca urunlerı satan sitelere rastladım,şimdi sizlere sorum şu olucak yaklasık 1000 lıra cıvarında bır motorsıklet yedek parcası alıcam bu fıyat turkıyedekı fırmalardan hesapladıgım fıyat ,pekı hep duyuyorum bunun yabancı...
  2. Y

Cg 250-300 için yedek parça

Sevgili abi ve kardeşlerim 250 cc yada 300 cc gıbı bir makına toplamayı düşünüyorum.motor cg serısı şeklinde toplanıcak agk 125 şasesi yada kt 125 şasenin üzerine bindirilecek motor.yedek parça olarak ZONGSHEN marka parçaları kullanmayı düşünüyorum.Birkaç araştırma yaptım netten tüm parçalara...
  3. Y

elektrik tesisatı lazım

sevgili motordaşlarım ve ustalarım bu konuda pek bir bilgiye sahip olmadığım için, sitelerde ufak bir araştırma yaptım ve bazı modellerin buldum ancak kendı motorumun bulamadım alışveriş yapacağım sitede birkaç model var bunların hangisi uyumlu olur elektrık tesısatı için birkaç değişiklik...
  4. Y

akü ve konjektör sorunu

motorun akü ve konjektör bağlantısını yaptıktan sonra motor çalışmıyor,ancak bu elemanları motor üzerinden sökünce ayak marşı ile alıyor ve göstergeler farlar hiçbirisi çalışmıyor şu anda tuhaf bir durum ancak böyle,bakmadığım aşağı yukarı birşey kalmadı desem doğru olur...
  5. Y

CDİ beyin soketleri karıştı yardım acill

arkadaşlar merhaba konun cevabı aslında çok basit eminimki ancak bılmeyene zor,yaz gunlerı nasipse yaklasıyor motorsıkletımı komple bakımınla uzun süredir ugrasıyordum elımın erdığı kadar.Gelelım konuya motorun CDI beyın soketlerını cıkarmıstım ancak takarken soketler karıstı.Fişlerin oluşumu şu...
  6. Y

piyasadaki yedek parçalar hakkında..

Arkadaşlar merhaba öncelikle halinizi hatrınızı sorar iyilik temennilerimle konuya girmek isterim, Piyasada satılan bir çok markanın bir çok ürünü var bilindiği üzere,peki bu ürünler den hangileri kaliteli hangileri çürük?Yada şöylemi demeliyizki bu ürünlerin oluşumunda kullanılan...
  7. Y

elektronikçi arkadaşlar bakarmısınız lütfen,

merhaba arkadaşlar motorumun vites gostergesı uzun zamandır çalışmıyordu,motorumu yaza hazırlık için dağıttığımda buna da bır bakayım dedım ve hali aynen şu şekilde;:queen: http://img217.imageshack.us/img217/1965/41063704.png http://img825.imageshack.us/img825/3219/mr1t.png...
  8. Y

piston sekman ebatları hakkında yardım?

arkadaşlar öncelıkle merhaba; motoruma sekman takımı ve pıston almak ıstedım ancak orjınal sekman ebatlarını tam bılmedıgım ıcın sıteler arası soyle bır goz gezdırdım.Bazı sıtelerde aynı motora uyum saglayan sekman ebatlarında farklılıklar var bunun nedenı nedır; örneğin...
  9. Y

avans hakkında!

merhaba arkadaşlar merak ettıgım ve aklımı haylı karıstıran bır soru olucaktı sızlere;motorumun şanzuman dişli setini ve krankını değiştirdım fakat,ateşleme zamanı yada avans ayarı onu tutturamıyorum onceden arkadasım vardı o yapardı o kısmını ben karısmazdım şimdi kendısıde olmadığı için iş...
  10. Y

eli anahtar tutan bı yorum yapsın lütfen!

merhaba arkadaslar oncelık herkese hayırlı ve eglencelı bır hafta sonu dılıyorum.sızlere sorum su olucak dun motora yenı sılındır pıston sekman attım ıslem bıttıkten sonra calıstırdım bındım hersey cok guzel ancak ara sıra motorun ıcınden gelen bır gurultu var bır sey acayıp sekılde bloga yada...
  11. Y

12 saatlik bakım ve tek SORUN!çıldırıcam artık

MERHABA arkadaşlarım abilerim,bugün sabah 8:00 de başlayıp aksam saat 21:00 de biten bir bakımdan yeni çiktım:)motorum 125 kt,3 gün önce sipağiş vermiş olduğum parçalarım bugün sabah gelmiş ve 8:30 aldım ben hemen bi koşu.Neyseki kargo açıkmış yoksa beklicektim sanırım 9:00 a kadar.Eve gelir...
  12. Y

USTA lar acil yardıma ihtiyacım var!

Merhaba, arkadaşlar 2 gün önce motorumu komple bir bakıma aldım kendim.Bakımı alt katta boş dairede yapıyorum.Eksik gidik değişmesi gerek ne kadar parça varsa hepsine bir liste oluşturup internetten parçaları sipariş geçtim fazla bişiyde tutmadı zaten 160 ytl civarı.Ancak bugün farkına vardım ki...
  13. Y

Depo ve Yan kapaklara ALEV!

merhaba arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım,125 kt nin depo ve yan kapaklara komple çıkmaz boya şeklinde alev attırmak istiyorum.Nerde ve kim tarafından yapılıyor bunlar,formda bir kac adet gormustum.Fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler!
  14. Y

sübap zamanlaması ve karbüratör kesik benzin

Merhaba MT ailesi soruma şu şekilde başlamak istiyorum;kullanmış olduğum motor mondial 125 kt.Aslına bakarsanız motorumdan çok çok memnundum,ta ki 2 hafta öncesine kadar çevre yolunda giderken tam gaz yaptığımda motorun 100 km/hızı geçediğini gördüm(motor 80.000 de ).Hemen eve döndüm ve...
  15. Y

selamın-aleyküm arkadaşlar!

merhaba arkadaşlar ; Aranıza Kütahyadan katılıyorum,memleket aslen Eskişehir.22 yaşında MYO makina bölümü öğrencisi ve oto lpg işi ile uğraşmaktayım.2004 ten beri peugeot,moblyette,jawa 350 ts,mondial 125 kt motorlarını kullandım.Şu anda ise mondial 125 KT kullanmaktayım (o bir pis...

Yeni mesajlar