Arama sonuçlarınız

1. C

2012 model Temiz Bakımlı Mondial Drift

Arkadaşımın kullandığı mondial drift satılıktır. üzerinde fazla kilometre yapmamış michelin lastik, yurtdışından getirttiği kafalık mevcuttur. kafalığın orjinali kendindedir alan kişiye teslim edilecektir. Bakımları zamanında yapılmış motosiklet hor kullanılmamıştır. Forumda aktif olan emrenin...
  2. C

Anti radar sticker

Ülkemizde bu stickerlardan satan bir yer varmı. :):mrgreen::P:pl:
  3. C

Merhaba Ben Kapitalizm!

Merhaba Ben Kapitalizm! Küçük kızlarınızı Barbie Bebeklerle büyüttüm, bugün sizden estetik operasyon için para istiyorlar diye neden şaşırıyorsunuz! Çıkarlarım uğruna kocaman bir moda endüstrisi yarattım! İstediğimi de elde ettim, 17 yaşındaki kızların çoğu dış görünüşlerinden rahatsız. Ben...
  4. C

İnternet sansürünü aşmanın yolu Tor Browser

İnternette okuduğum bir makaleyi sizlerle paylaşmak istedim. Alıntıdır. Sevgili Dostlar… Madem İnternet Sansürü yasası Meclis’ten geçti, hazırlıklı olmalıyız… Mâdem Devlet artık insanların İnternet erişimlerini kontrol altında tutacak… Mâdem bundan böyle kimin ne zaman nerelere girdiğini...
  5. C

Kredi kartı taksitlendirme süresine sınırlama

Banka kartları ve kredi kartları hakkında yönetmelikte yapılan değişiklik ile 1 Şubat'tan itibaren kredi kartları taksitlendirme süresi 9 ayı geçemeyecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun Resmi Gazete’de yer alan “Banka kartları ve kredi kartları hakkında yönetmelik”te değişiklik...
  6. C

Yeni ehliyetler 1 Ocak 2015'te

İçişleri Bakanı Muammer Güler, yeni ehliyetlerin 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren verilmeye başlanacağını söyledi. Güler, pasaportların da bundan sonra emniyet müdürlüklerinden değil, nüfus müdürlüklerinden alınacağını açıkladı. Yeni tip sürücü belgelerin üretilmesi ve uygulamasına ilişkin...
  7. C

Michelin power pure VS Michelin City Grip Winter

selam arkadaşlar. michelin power pure ve Michelin City Grip Winter (city grip değil) bu iki model arasında kaldım. bu modelleri kullanan arkadaşlar memnunmu. power pure serisi ıslak zeminde memnun olmayanlar var. winter serisi daha başarılı deniyor.
  8. C

Türkiye'deki motosiklet servis problemi

Bilindiği üzere her motosiklet kullanıcısının ortak sorunu servislerdir. Distribütör firmalar servislik vereceği firmayı araştırmadan, servisimiz var diyebilmek için ne olduğu belirsiz kişilere servis olma hakkı verebiliyor. Bunların çoğu yaptığı işten bi haber, müşteriye nasıl hizmet...
  9. C

motosiklet tanı tarama onarım aracı

aliexpress sitesinde servislerin kullandığı bir alet gördüm. fiyatıda makul ve bir çok marka modeli destekliyor. her modelin bağlantı kablolarıda mevcut. arıza teşhis, arıza okuma, hata kodu silme, veri akış analizi, CO ayarı, test fonksiyonları mevcut. ücretsiz güncelleme deniyor açıklamada. bu...
  10. C

benim adım cafer :)

11. C

Çiçero Teorisi

Çiçero teorisi cemiyet yapısını inceleyen teoridir. Günümüzde de geçerliliğini halen korumaktadır. cemiyetin yapısı: 1-fakir çalışır, 2-zengin 1 i sömürür, 3-asker her ikisini de korur, 4-mükellef üçü için öder, 5-serseri dördünün adına istirahat eder, 6-ayyaş beşi için içer, 7-bankacı ilk...
  12. C

Kask takmayanlara ceza var, emniyet kemeri takmayanlara niye yok.

Herkesin bildiği gibi motosikletlerde kask, otomobillerde de emniyet kemeri hayat kurtarır. Fakat emniyet kemeri takmayanlara hemen hemen hiç ceza kesilmiyor. her yerde olduğu gibi bu çifte standart niye acaba. polisin yanından emniyet kemeri takılı olmadan rahat rahat geçebiliyor otomobil...
  13. C

Duygu Sömürüsü ve Dilenciler

Çoğu arkadaşımız çok düşük ücretlerle çalışıp yolda görünce acıyıp para verir. bugün okuduğum bir haberde dilencinin 1 günde kazandığı para asgari ücretle çalışan bir işçinin aldığı maaşın tam iki katını aşıyor. valla karlı iş. oturduğu yerden başarıya ulaşan tek canlı tavuktu eskiden aralarına...
  14. C

24 milyon ehliyet sahibine kötü haber

24 milyon sürücü ehliyeti değişiyor. Değişiklik sırasında harç alınmayacak ancak 101 lira değerli kağıt bedeli tahsil edilecek. TBMM Plan Bütçe Komisyonunda benimsenen ve Genel Kurulda da ele alınarak yasalaşması beklenen torba kanun teklifi ile ehliyeti olan vatandaşa yeni bir külfet geliyor...
  15. C

motor yağı viskozite değerleri

bazı arkadaşlarımızın belki bilgisi yoktur diye motor yağlarının viskozite değerleri tablosunu yazmak istiyorum. motor yağı tercihi yaparken yardımı olur. Motor Yağı Viskozite - ortam sıcaklığı ('C) 0w -55 , -10...
  16. C

bu abiler hangi kafadalar :)

Kırklareli Bulgaristan sınırına yakın Sarpdere köyünden sonra Dupnisa mağarası yolu üzeri. abiler içip güzelleşmişler fakat yolu şaşırmışlar :) Trakya tarafında olupta Demirköy taraflarını gezmemiş motorculara gezmelerini şiddetle tavsiye ederim. doğası harikadır. :cat:
  17. C

Kymco K-XCT 300i

ötv den dolayı gelirmi bilinmez fakat gayet hoş bir model :):cat:
  18. C

uyuyanlara yapılan şakalar :)

uyuyanlara yapılan şakalar :)
  19. C

kahkaha atan horoz

kahkaha atan horoz :mrgreen: baş ucunda da motosiklet var. sanırım sahibi motosiklet almış, bizim horoz motosikletin tipini görünce "ala ala bunumu aldın be adam" gibi kahkahalar atıyor :queen: