Arama sonuçlarınız

1. Burak_34

Sellektor yapınca hız kadrani 0'a düşüp yukseliyor

Selamlar... Ustalar, yolda giderken motoru bosa aldığım zaman frene ve sellektor düğmesine bastığım zaman hız gostergesindeki kadran 0'a düşüp hemen olması gerektiği yere yükseliyor. Daha oncelerdede aynı problem olmuştu fakat baktığımda akunun + ve - kabloları gevşemiş tam temas etmiyordu...
  2. Burak_34

Askerlikten dolayı satılık Mondial 250MCT Daha Temizi Yok!

Arkadaşlar, motorumu askerlik nedeni ile satmaktayım, beni tanıyanlar motoruma ne kadar titiz, temiz bakıp ekstra masraflar yaptığımı bilir. İlanda herşey açıkca yazmaktadır.. İlan linki aşağıdadır; Sağlıcakla...
  3. Burak_34

Yağmurdan Sonra Marş Sorunu

Selam dostlar, Motorum 8bin km civarında ve şu zamana kadar marş rölemin bir kere bozulması haricinde hiç bir sorunum olmadı marş ile ilgili. Fakat geçenlerde 2 gün boyunca full yağmurlu havada işe gidip geldim ve ertesi günü marşa bastığımda direk çalışması gerekirken, önce pıtt diye bir ses...
  4. Burak_34

Devamlı Ses Yapan Ön Fren Balatası

Arkadaşlar selam, Motorum 2bin kmdeyken ön fren balatamdan ses gelmeye başladı, bu ses teker döndükçe düzenli olarak gıyyc gıyyc şeklinde (paslanmış kapı menteşelerinden çıkan ses gibi) geliyordu ve bu ses bir süre sonra çoğalıp daha seri ve rahatsız edici tonlarda çıkmaya başlayınca motorun...
  5. Burak_34

Ucuz Atlattığım Kaza..

Selam arkadaşlar, 20 Ağustos Cuma akşamı saat 20:00'da bostancı minübüs yolundan maltepe tarafına doğru sametagir ve forumdan bir kaç arkadaşımızla daha buluşmak için gidiyordum. O caddeyi bilenler bilir minübüs şöförleri oranın korsanlarıdır. Normal iki şeritli yolda ben sağ şeritteydim ve tam...
  6. Burak_34

Küçükyalı - Bostancı'da Güvenilir 7/24 Otopark???

Selam arkadaşlar, Benim sorunum başlıktanda anlayabileceğiniz üzere, motorumu koyabileceğim bir garajım yok çevremde. Küçükyalıda oturuyorum E-5 e yakın, o yüzden küçükyalı yada bostancıda 7/24 açık olan ve güvenilir bir otopark arıyorum. Aylık abonman olup oraya bırakacağım başka yol yok...

Yeni mesajlar