Arama sonuçlarınız

1. beyazs

Almanya Louis'den %57 indirim ile Sıfır - Shoei X-SPIRIT Kask

Motosikletimi sattığım için, hiç kullanmadığım, Louisden %57 indirimli aldığım kaskı, aldığım fiyata, 299 Euro satıyorum. Almanya, Louis'den %57 indirimle aldigim ve hiç kullanmadığım kask satılıktır. Large bedendir. Turkiye fiyati 699 Euro'dur. Daha önc kullandığım Nolan kasklar Large bedendi...
  2. beyazs

Farkedilmek icin bunu mu yapmamiz lazim?

Asagidaki linkteki video da guzel mesaj vermisler. Farkedilmek icin bunu mu yapmamiz lazim?
  3. beyazs

Touring'den Super Sport'a modifiye

Hafta sonu motorla ugrastık. Biraz modifiyeden sonra, bu hale getirdik motoru? Nasil olmus? Grenajları hazır aldık, kendimiz yapmadık :) Bu da ilk hali :)
  4. beyazs

Dunyanin en yasli motorcusu

Dünyanın en yaşlı motorcusu ünvanını kazanan Len Vale Onslow (1900 - 2004) bu fotoğrafı çektirdiğinde 97 yaşındaydı fakat motora binmeye ölümünden iki yıl önce yani 102 yaşına kadar devam etti. 104 yasinda da öldü. Su ana kadar dunyada, motorsiklet ehliyeti olan en yasli motor sürücüsü olarak...
  5. beyazs

Intercom lu 2 adet Airoh Small ve XL kask

Sistem satilmistir Ilginize tesekkurler. ---------------------------------------------------------------------------------------- Almanya'da Louis mağazasından aldığım, hiç kullanmadığım 2 adet Airoh Miro kaskımı ve Albrecht AE600 model intercom cihazımı satıyorum. Kasklar Small ve...
  6. beyazs

OktoberFest'08 ve Louis

Geçtiğimiz haftasonu Oktoberfest için Munih'teydik. Hem eğlendik hem de Louis'den alışiveriş yaptık. Çok keyifliydi, paylaşalım istedik. Daha Munih'e ayak basar basmaz, festival havası kendini hissettiriyordu. Herkes, yerel kıyafetlerini giymis, festival açılışına gidiyor. Evimizi de...
  7. beyazs

Almanya'dan alisveris

Arkadaslar merhaba, 20-21 Eylul 2008'de oktoberfest icin Munih'e gidecegim. Gitmisken de eksiklerim olan, mont, kask, eldiven vs. aksesuarlardan almak istiyorum. Bildigim kadari ile Almanya fiyatlari Turkiye'den ucuz. Munih'te alisveris yapabilecegim buyuk magaza var mi? Online magazalardan...
  8. beyazs

Lutfen yardim!!! Motorumun bakımini kendim yapmaya karar verdim.

2007 model 12.000 km'de YBR 250 sahibiyim. Daha önceki motorum, YBR 125'in yağ, buji, lamba vs. değişimlerini kendim yapardım. Bu motorunda basit bakımlarını kendim yapmak istiyorum. Bu amaçla, dün Bauhaus'a gidip 5 - 25 nm. tork anahtarı aldım. Daha önce hiç tork anahtarı kullanmadım, bu...
  9. beyazs

Düz freni, disk frene çevirmek mümkün mü?

Arkadaslar herkese merhaba, YBR 250 kullaniyorum. Kampana frenden hic memnun degilim. Teorik olarak arka freni, disk frene (hatta çift disk olursa süper olur) çevirmek mümkün mü? Bilgisi olan varsa, paylasirsa sevinirim.
  10. beyazs

Sıfır, kutusunda.. Nolan X-801R Kask - Sea Replica

Kask satılmıştır. Ilginize teşekkür ederim. ------------------------------------------------------------------------------------ Internet uzerinden aldigim kaskı denedim, ancak ufak geldi, biraz sıktı. Isteyen arkadasa, 140 $'a (bana maliyeti) verebilirim. Normal fiyatı 385 $'dır. Ilgilenenler...
  11. beyazs

OPEL Servis Aracı... Ucuz yırttık...

Bu sabah yasadıgım olay yuzunden halen elim ayagım titriyor. ALUÇLAR Otomotive ait, 34 VH 1146 plakalı, Opel servis aracı tarafından biçiliyorduk. Tamamen şans eseri aranızda oldugumu hissediyorum. ---------------------------------------------------------------------------- e@mail ...
  12. beyazs

Emok 2007 - Fotolar

Bir Emok festivalinin ardindan iste resimler... Bu sene 3 kisi gitmeye karar verdigimiz icin araba ile gitmeye karar verdik. Bizce, gecen senkine göre, organizasyon biraz sönüktü. Kamp ateşi, mangal vs. yoktu ama yine de emegi gecen herkese tesekkur ederiz. Cuma akşamı yola çıktık, cumartesi...
  13. beyazs

TopCase icin yardım

Arkadaslar, yeni aldigim YBR 250'ye top case takmak istiyorum ancak henuz uygun aparat bulamadım. Daha Turkiye'ye gelmemis. Bana bu konuda yardımcı olacak birisi var mı? Aksi takdirde EMOK Festivaline gidemeyecegim, 2 kişi için çadır, uyku tulumu, mat ve artçı.. :pale: Bu da Yamaha'nın...
  14. beyazs

Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

Haftasonu hava guzel olunca, gezelim dedik ve favori yollarımızdan olan, "Mollafenari - Teke - Agva" parkuru ile 230 km. lik Agva gezisi yaptik. Bu gezi ile de rodajimi tamamlamis oldum. Motorum 3 haftada 1800 km.ye geldi nihayet, artik rodaj kabusu yok :-) Mollafenari'de benzin ve dinlenme...
  15. beyazs

BELDEYAMA'dan jest... Bravo

28 Mayıs 2007 Pazartesi tarihinde aldigim YBR 250'min, 1000 Km.si gecen hafta doldu ve benim 1000 km. bakımını yaptırmam gerekiyordu. 1000 km. bakımında Motor yagi ve Yag filtresi degisiyordu. Ancak, gümrük mevzuatları , TSE gibi sebeplerden dolayı YBR 250 - Yedek parcalari 1 hafta sonra...
  16. beyazs

Motor Yağı - YARDIM !!!!

Yeni aldigim YBR 250'nin 1000 km. yag ve yag filtresi degisimi geldi. Degisimleri kendim yapacagim ama motorun kitapciginda; - Motor yagi, yag filtresi ile birlikte degisecekse 1.45 Lt. motor yagi gerekmektedir diyor. 1.45 Lt. motor yagi nasil bulacagim veya nasil koyacagim. Bilen biri varsa...
  17. beyazs

Yollardaki ilk YBR 250... Benim ki...

Arkadaslar, dun aksam motoru teslim aldim. Isyerine getirene kadar da 4 km. yol yaptım. 2 senelik YBR 125 deneyiminden sonra, YBR 250 gercekten cok farkli geldi. Plaka daha hazır olmadıgı icinde motoru bırakıp, eve yaya gittim. Kullanma kılavuzundan aldıgım bilgilere gore, motorun rodajı 1600...
  18. beyazs

EMOK - Festivalin ardından...

Herkese merhaba... Buyuk heyecanla bekledigimiz EMOK festivalini tamamlayıp, dun aksam ustu evimize donduk. Muhtesem bir festivalde. Organizasyon mukemmeldi. Emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler. 28 Haziran Cuma gunu, aksam gec saatlere kalmamak icin ogleden sonra saat 15:30'da kardesimle...
  19. beyazs

Günün firsati : 0 km. Piaggio Liberty 200

Buyuk bir hevesle dun aksam (26.09.2005 Pazartesi) teslim aldigim Bordo renk Piaggio Liberty 200 motorumu, acil nakit ihtiyacimdan dolayi, aldigim fiyata satiyorum. Indirim kampanyasindan yararlanmak isteyipte bulamayanlar icin buyuk bir firsat. Motorun tescil+plaka islemleri de yapilmadi...
  20. beyazs

YBR 125'e ZAM!!!

Arkadaslar, Birmot'un sitesinde YBR 125'in fiyati 9 Nisan itibari ile 2.903 YTL olarak gorunuyor. Yeni model icin kapora odemesi yaptik ve onumuzdeki hafta geliyor. Yani simdi biz zamli olarak mi alacagiz motorumuzu? http://www.birmot.com.tr/Birmot_Portal/Uploads/YAMAHA_03.htm Bilgisi olan...

Yeni mesajlar