Arama sonuçlarınız

1. suatsm

delmece yaylası çınarcık vs 14 nisan pazar (yarın)

arkadaşlar yarın sabah delmece yaylasına gidecegiz 2 motosikletle cb125 fizy 125 ile ilk defa gideceğim topculardan feribotla gidilecek güzergahı bilen veya gelmek isteyen arkadaşlar olurmu ?? sabah 08,00 gibi kadıköy erenköyden çıkmayı planlıyoruz şimdiden teşekkürler..
  2. suatsm

bagdat caddesi suadiye şaşkınbakkal erenköy caddebostan trafik ekibi ve cezaları !!!!

arkadaşlar bu bölgece olanlar calışanlalar dolaşanlar dikkat !!! caddede tüm motorları ceviriyolar ve inanın hiçbirinide boş göndermiyolar. gecen haftadan beri uygulama var korka korka biner oldum motora bugun arkadasıma 300 tl ceza kestıler neden ? 1 polıs cagırmıs hemen yanında durmamıs...
  3. suatsm

suzuki an 125 hk kontak anahtarı kayboldu ??

:pr:ewet nasıl oldu bilmem ama kontagı kaybettik yedeğide zaten hiç yoktu aslında bır kopya saklamak lazımmıs basımıza geldıkten sonra anladım şimdi yeni kontak mı almam lazım yoksa anahtarı bişekilde cıkarttırabilirmiyim bi yerlerden yenisi serviste 160.00 tl cok para bu yoklukta :D tecrücebi...
  4. suatsm

2011 model 6300 km 34 gs .... plakalı servis bakımlı ...

sahibinden ila no #60412986 motora burdan bakabilirsiniz gercekten temiz bir cbf tekleme vs hiç bi sorun yaşamadım yedek anahtarı kitapcıgı servıs bakım kagıtları vs tüm evrakları tamdır fiyat konusunda kararlıyım 3200 3300 olurmu demeyın takas düşünmüyorum zaten sahibinden .com a 2011...
  5. suatsm

01 AKB 47 HONDA CBF 150 KİRMİZİ RENKTE ADANA MT ÜYELERİNE ÖZLLİKLE DUYURULUR..

Arkadaşlar dün akşam ADANA dan bir arkadasımın motorsikleti çalındı HONDA CBF 150 KİRMİZİ RENKTE PLAKASI 01 AKB 47 2011 model eski kasalardan (sarı renkte sinyalli) gören duyan bilen olursa lütfen polisi araması rica olunur:jocolor::jocolor:
  6. suatsm

nazara inanırım : ))

öncelikle merhaba arkadaşlar :mrgreen: nezaman birisi moturuma baksa incelese nazar değiyor.:silent: 15 gün önce yıkadım motoru garajan cıkardım ewin önünde hatunu bekliyorum bir genc geldi baktı inceledi sorular sordu gitti neyse tlf la konusuyorum arkamı döndüm birazda hararetli bi konuşma...
  7. suatsm

calınıp sonra bulunduguna sevınsemmı uzulsemmı ??

merhaba arkadaslar öncelikle daha önce halaskargazı caddesından calınan motorla ılgılı yazmıstım calıntı bölümüne 29.04.2011 cuma günü işyerimde kullandıgım motorsikletım calındı kanunı trex 125 polısı aradım calıntı tutanagı tutturdum gereklı ıslemler yapıldı 11.05.2011 tarıhınde motorun...
  8. suatsm

halaskargazi cad.sinde

koskoca halaskargazi caddesınde 1 adet ne mobesa nede bı işyeri kamerası var akıl alır degıl maddı manevı bı degerı buyuk değil 2006 model kanunı trex 125 ama gupe gunduz cadde ortasından calınması düşündürücü o yuzden emsal olsun ıkı dk işiniz dahi olsa mutlaka kılıtleyın motorunuzu
  9. suatsm

istanbul erenköyden selamlar saygılar

arkadaslar ismim suat yaş 27 yenı katıldım aranıza hepinize kucak dolusu selamlar saygılar

Yeni mesajlar