Arama sonuçlarınız

1. Kemalist

Benzime 10Krş Zam

Kurşunsuz benzinin litresine 10 kuruş zam geldi. Benzin fiyatı 3.36 liraya çıkarak rekor kırdı. 55 litrelik bir depoyu doldurmanın maliyeti 185 liraya yükseldi. Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı litrede 8-10 kuruş artırıldı. Kurşunsuz benzin fiyatları 3.36 lirayla...
  2. Kemalist

Google'dan Hiç beklemezdim! Çok şaşırtıcı..

Arkadaşlar bugün forumlarda dolaşırken bir şeyle rastlaştım. Çoğumuz biliriz Google'nin Metin ve Wep çeviri sayfasını ( http://translate.google.com.tr/# ) Buraya girip çeviri dilini Türkçe - İngilizce yapıp çeviri metini olarada "Türk bayrağı" yazdığımızda ( " " dahil değil) karşımıza "AKP"...
  3. Kemalist

Bu gün benim Doğum Günüm :) 15.09

Dünyaya teşrif ettiğim bu günü sizinlede paylasmak istedim:) NOT:Kimlikteki resmim çok küçük yaşta çekilmiş olduğumdan dolayı kapattım. Aşırı komik bi haldeymişim o zamanlar:) En kısa zamanda yenilicem:queen::queen:
  4. Kemalist

Herkese Selam :)

Selam arkadaşlar-abiler-ablalar :) Öncelikle mubarek ramazan ayınızı kutlarım. Siteyi yaklaşık 1 ay kadardır ziyaretci olarak takip etmekteyim ve sıcak sohbetlerinize,açıklayıcı konularınıza ve muhteşem gezilerinize tanık oldum:) Bu kadar güzel insanların toplandığı ortamda ben daha ne kadar...

Yeni mesajlar