Arama sonuçlarınız

1. by_dengesiz

Suzuki Tüm Suzuki Motorların Parça Fiyat Listesi

Arkadaşlar yardımcı olabilirsem ne mutlu bana,biraz karışık ama idare edersiniz,siz halden anlayan insanlarsınız...faydalı olması dileğiyle..... Stok Kodu Stok Adı Prk.St.Fyt.YTL KDV Dahil Prk Fyt 8139 RENKSİZ ÇİZİLMEZ SİS YAPMAZ KASKCAM 60,60 71,51 8142 ÇİZİLMEZ GRİ RENKLENDİRİLMİŞKASKCAM...
  2. by_dengesiz

[MT-İstanbul] 21 Mart 2010 Hereke Gezisi Fotoğrafları

arkadaşlar kusura bakmayın lütfen yanlış çözünürlükte attığımız için konumuz silindi yeniden açmak zorunda kaldım buyrun içeri resimlerimiz hazır.çok güzel birgündü herkese çok teşekkür ederim kapımız herkese açıktır,yeter ki;yaşama ve insana saygı göstersin ---------- Mesaj ekleme...
  3. by_dengesiz

Suzuki Sv650s Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar,ülkemizde pek tanınmayan suzuki sv650s modelini kısaca anlatmaya çalışacağım makina hakkında bilgisi olan,önerisi olan kullanan arkadaşlar varsa bize yardımcı olabilirler ben de bildiğim kadarıyla sizlere resimlerle destekli olarak aktarmaya çalışacağım eksiklerim olursa...
  4. by_dengesiz

tamirci mektubu

selam arkadaşlar,malumunuz suzuki sv650s model motor almış bulunmaktayım,motoru hadımköydeki 22 yıllık suzuki ustama götürdüm,Ata abinin içinden gelmiş,mektup yazıp göndermiş,bende sizinle paylaşmak istedim sayın mustafa mustafa arkadaş ve bunu okuyan bütün arkadaşlara suzuki motor hakkında...
  5. by_dengesiz

Nihayet suzukime kavuştum,çok şükür

sevgili motorcu kardeşlerim,1 hafta peşinden koştuğum,kimseye güzelliğini anlatamadığım,2 silindirli olduğu için pek umursanmayan motorumun satışını sabah,motoruda bu saat itibarıyla teslim almış bulunmaktayım,bu 2.motorum,cbr125 i şehir içi ve kısa mesafelerde,sv650s i de uzuuuun yollarda...
  6. by_dengesiz

suzuki sv 650 düşünüyorum,yardımlarınıza ihtiyacım var

http://www.motosikletpazari.com/ilangoster/8386.aspx arkadaşlar selam,suzukinin bu modelini ilk defa gördüm,2004 model segmenti sport-touring,2 silindir,645 cc 75,9 hp,granajlı bi makine,30000 kmde,devil eksoz,11500 tl fiyat çekmiş,sahibi siirtte subay ama motor istanbulda,almaya...
  7. by_dengesiz

FB plakalı cbr 125 im satılık,ya da cbf 150 ile takas olabilir

nisan 2009 da 0 km aldığım caanım motorumu borçlarım nedeniyle satmak istiyorum,motor 5000 km yi geçti,motoruma geri gelirken çarptılar,malum yerleri çizik ve kırık,motoru görmek isteyen buyursun gelsin Şişli İlçe Emniyete,motoru görün,fiyatı ona göre konuşuruz,ayrıca motorum FB plakalı,göz...
  8. by_dengesiz

34UF3351 çalıntı kanuni motor bulunmuştur

polislerimiz çalıntı motoru ve çalan şahsı 10 dk önce yakaladılar motorun sahibi Yasin ÇANDIR isimli arkadaş forumdaysa duyurulur polislerimizi tebrik ederiz
  9. by_dengesiz

34UF3351 kanuni çalıntı motor bulunmuştur

arkadaşlar polislerimiz motoru 10 dk önce çalan şahısla beraber yakaladılar motorun sahibi Yasin ÇANDIR isimli arkadaş forumdaysa duyurulur polislerimizi tebrik ederiz ayrıca
  10. by_dengesiz

kaza sonrası trafik sigortası yenileme

Allah korusun bi kaza yaptınız ama sadece maddi hasarlı,kusur tamamen sizde,karşı tarafın masrafları sigortamız tarafından ödeniyor;işte bu durumda trafik sigortası iptal olur mu ya da yeniden bir sigorta yaptırmak gerekir mi
  11. by_dengesiz

cbr 125 repsol 180 yapmış hatta 190 ı zorlamış

arkadaşlar mahalleden bi arkadaşa motorumu vermiştim o da ikitelliye giderken e-5 te 180 bastığını hatta 190 ı zorladığını iddia etti ben inanmadım tabi nasıl yaptın dedim,,bana motoru kaldırırken 2.viteste kaldırdığını 50 km hıza geldiğinde seri bi şekilde 3,4,5.vitese attığını ve gazı...
  12. by_dengesiz

merhaba arkadaşlar cbr 125 aldım aranıza yeni katıldım

seneye bi tane 600 cc makine düşünüyorum sahibinden.com a baktım bir türlü karar veremedim yamaha mı honda mı kawasaki mi tabi 2005 ve üstü model olacak şu an 2007 cbr 125 repsol kullanıyorum ve ilk motorum motorumdan memnunum ama artık kesmiyo,,, bana ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlara...

Yeni mesajlar