Arama sonuçlarınız

1. ar125-3

Bujide ateşleme var,motor çalışmıyor

Herkeze selamlar.. Arora 125 manuel vites motorum 3 gündür çalısmıyor,buji ateşliyor ama motorda patlama olmuyor.Hava yapmıştır diyerekten bujiyi söktüm şırınga ile az miktarda pistonlara benzin damlattım ve bujiyi temizledim,motor gine çalışmadı.Kalbulatörde söküp temizledim,ama fayda...
  2. ar125-3

Cantlara şerit uygulaması

Maliyeti 5 TL,reklamcılardan folyo kagıtlarından 50x50 ölcülerinde alıyoruz.10mm kalınlığında keserek,cantı ıslak bezle sildikten sonra yapıştırıyoruz. Kolay gelsin..
  3. ar125-3

Vites Aralıklarında Yakıt Farkı

Tekrardan selamlar.. Herzaman aklıma takılan bir soruyu sormak istedim.3 vites 20 km hız ile 4-5 vites 20 km arasında yakıt farkı nedir acaba.Yavaş gidince daha az benzin yakar mantığı dogrumu acaba,eğer dogru ise sehir içinde kalkışlarda daha az benzin yakması gerekmiyormu..? Motorun en az...
  4. ar125-3

Motor sorun var galiba..?

Motoru sıfır aldım,Arora ar125-3.Bir senedir kullanıyorum,motor 80 gecmiyor ve 6000 devirde titreme yapıyor,motor ısındıgında cin cin die ses geliyor motordan. :) Benzer tipte diğer markanın modellerin titremesi 8000-9000 bulurken ve hızları 100km den fazla iken,benim motor nicin böyle oldugunu...

Yeni mesajlar