Arama sonuçlarınız

1. K

chopper'lara sissy bar üretimi

arkadaşlar selam ben hüseyin izmirden... arkadaşlar benim motorum keeway süperlight 150 kendi sissy barımı kendim yaptım ve orjinal gibi oldu ve motorada çok yakıştı isteyen arkadaşlara üretmeye karar aldım fotolarını en kısa sürede yüklicem sizce olurmu bu iş..._?
  2. K

keeway sl 150 liler haydi tura

arkadaşlar selam 13,06,2009 tarihinde sl 150 ler karaburuna tura çıkıyoruz saat 15.00 de yer eski izmir pazar yeri taksi durağının oradan hareket edilecek ilgilenenler gelmek isteyenler lütfen cvbınızı yazınız ben orada beklicem.. eski izmirli bi arkadaş var zihrap onada duyurulur..ve gelmek...
  3. K

ehliyetsizm gezi turu ..

arkadaşlar selam ben hüseyin 6,,7,,8 mayıs ta kuşadası gezisi var.. 4 temmuzdaki ehliyet sınavına yazıldım ağostosta alıcam ... fakat bu şekilde yola çıkmalımıyım gurupla ..:silent:
  4. K

Sevis ve iyi bir motor servisi

ARKADAŞLAR SELAM BEN HÜSEYİN... İYİ BİR MOTOR SERVİSİ ARIYORUM İZMİRDE...:silent:
  5. K

selam..

selam arkadaşlar.. kewey süperlight daha 5000 binde yağı değişti genel bakım sübab ayarlarını yaptırıp uzun bir akdeniz gezisi yapmayı düşünüyorum .sizce yapabilirmiyim..ağır bakımı yaptırıp yola çıkabilirmiyim ne dersiniz..