Arama sonuçlarınız

1. funkyboys

sahibinden sıfır hıc kullanılmamıs ön arka michelin pilot sporty lasik

4 eylül 2011 tarıhınde cbr 125r motosikletim icin yurt dısından özel sıparısle getırtmıs oldugum michelin pilot sporty lastıklerımı motorsıkletımı sattıgım ıcın hıc kullanmadan satıyorum... lastık ebatları : ön : 80/90 r17 arka : 110/80 r17 bu ebatlar türkiyede baska bi yerde yok. cbr 125r a...
  2. funkyboys

4-5-6 haziran kumof

5 haziran c.tesi günü sabah saat 8 de yola cıktık ve önce motorlarımızın ervisine ugradık daha sonrada fesatival alanına geçtik. resimlerin devamı geliyor...
  3. funkyboys

4-5-6 haziran KUMOF

arkadaslar 4-5-6 haziran yaklasıyor. kuşadası motosiklet festivali aydın (özellikle didim) MT olarak orda olacagız. sizleride MT yi temsil etmek için bizim yanımızda bulunmanızı rica ediyorum. festival ile ilgili ayrıntılı bilgi ve ulasım bilgileri için festival sitesiini ziyaret ediniz. mt...
  4. funkyboys

cbr125-fz6 fazer' a geçiş

slm arkadaşlar bir yıl ı askın süredir honda cbr125r kullanıyorum ufak bi kaza gecirdim motorda sadece granajlar degişecek (2000tl) bunu yaptırıp daha ucuz parcalara sahip büyük cc bi motor almayı düşünüyorum ve fz6 fazer ilgimi cekiyor izmirde trafik polislerinde var binip gezdiğim de oldu...
  5. funkyboys

10 nisan polis bayramı

bütün EMNİYET teşkilatının 10 NİSAN POLİS BAYRAMI kutlu olsun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  6. funkyboys

2009 MODEL HONDA CBR 125R 1800 KM de

arkadaslar motorumu model yükseltmek için satıyorum ayrıntılar: http://www.sahibinden.com/aydin_didimde_1800_km_sifir_ayarinda_2009_mayis_cikisli-97WQQaXQQ22150731WQQpXQQdisplayitem
  7. funkyboys

Kask ağırlıgı ve önemi

suanda COX TRİP kask kullanıyorum ve agırlıgı 1550 gram.bıraz hızlanınca rüzgar kafamı geriye cekiyor bana pek güven vermiyor elimden düşürsem kırılacak gibi geliyor. kafama pet şişe takmıs gibi oluyorum. daha güvün verici bir kask bakıyorum ve uzun yolda ve hızda boynumu agrıtmayacak olması...
  8. funkyboys

cbr 125r a ön arka takım lastik önerileri

arkadaslar cbr 125 model motosikletime yeni takım lastik almayı dusunuyorum. orjınalde ön 80/90 r17 arka 100/80 r17 ben ufak bi değişiklik yaparak ön90/80 veya 100/80 arka 130/70 almayı planlıyorum pirelli mt75 ve pirelli sportdemon aklımda olan modeller sizce hangisini almalıyım...