Arama sonuçlarınız

1. kutlay006

Ehliyetsiz trafik polisine yakalandık

11.05.2009 tarihinde sabah işe gideken yol üzerinde sık aralıklarla trafik ekipleri çevirme yapıyordu, tabi bu çevirmeye bende dahil oldum ve ehliyetim yoktu, motorda, ruhsatta ve giyimimde hiçbir hata bulamadı, ehliyetinide ver diyince aha zıçtık dedim, kursa yazıldım bunlarda evrakları dedim...
  2. kutlay006

kask gövde kalitesi

kaskın mat olanımı, parlak olanımı kullanım açısından ve kalite yönünden çizilme vs gibi hangisi tercih edilmeli
  3. kutlay006

yeni bir kask aldım sizce kalitesi nedir

Satan adam pek metetti ama ben motor sevdasına yeni tutulduğum için markasını bilmiyorum ve duymadım. adama güvenerek aldım. ş.içi scooter kullanıyorum. Kaskın marka ve modelini aşağıda veriyorum Kask : ZEUS 508 W
  4. kutlay006

Asya 150T 19A ölçtüğüm yakıt tüketim bedeli

Evet arkadaşlar yazdıklarıma inanamayacaksınız, çünkü ben hala şoktayım anlamadım gitti ne ayak, Benim 2007 model 2200 km de garantisi devam eden asya 150T 19A model bir scooterim var . Yakıtını ölçmek için depo silme dolduruldu, şehiriçi kullanımda toplam 52 km yol yaptıktan sonra aynı...
  5. kutlay006

Ş.içi scooter kullanıcısı için bu kask yeterlimi sizce

Arkadaşlar scooter kullanıcısıyım sadece şehiriçi kullanıyorum altta linkini verdiğim kaskı almaya karar verdim gibi, bütçemede uygun. Tabiki sizlerin görüşleri benim için daha önemli. şehiriçi scooter kullanan birisi için bu kask yeterlimi markasından ve özelliklerinden ben anlamam. Buda sizin...
  6. kutlay006

Kask Görüşleriniz

Arkadaşlar ben kask alacağım çenesi açılanlardan ama bazı arkadaşlarımız o tip kaskların kazada çene kısmının açıldığını söylüyor böyle bir söylenti doğrumu eğer doğru ise kapalı kask alacağım linkleri alt kısma ekliyorum. ustalarımızın fikirlerini almak isterim teşekkürler KAPALI KASK -...

Yeni mesajlar