kask gövde kalitesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskın mat olanımı, parlak olanımı kullanım açısından ve kalite yönünden çizilme vs gibi hangisi tercih edilmeli

boyanin mat yada parlak olmasi guvenligi etkilemez ki?Alaka kuramadim???ama parlak olan cizigi daha az gosterir bunu bilir bunu soylerim.kiride parlak olandan daha kolay temizlersin...

peki parlak olan dediğimiz kaskların dısını silerken ne ile silelim mesela bende ls2 carton var beyaz olanından 2009 model onu ben ayakkabı parlatıcısı ile siliyorum dısını komple siz ne önerirsiniz arkadaşlar ?

boyanin mat yada parlak olmasi guvenligi etkilemez ki?Alaka kuramadim???ama parlak olan cizigi daha az gosterir bunu bilir bunu soylerim.kiride parlak olandan daha kolay temizlersin...

evet aynı zamanda yazın mat olan boya kaskın içini bi nebzede olsa daha sıcak yapar ışığı yansıtamadığı için ve vernikli boyanmış kaskın gece görünürlüğü parlaklığından dolayı daha iyidir :cat: güvenlik nedeniyle parlak olanın tercihi daha iyi bence ama zevk meselesi tabikide

peki parlak olan dediğimiz kaskların dısını silerken ne ile silelim mesela bende ls2 carton var beyaz olanından 2009 model onu ben ayakkabı parlatıcısı ile siliyorum dısını komple siz ne önerirsiniz arkadaşlar ?

o kadarada gerek yok bence bi bezlede silebilirsin ama vizörünü gözlük beziyle silmeni tavisye ederim onun için temizleyiciler var gözlük temizliyicileri yada vizör temizleyicileri :cat:
sakın kolonyalı mendille felan silme vizörü yoksa stündeki koruyucu tabakayıda silersin bu hem buğu önlemesinede yardımcı olan birşeydir hemde çizikleri artar koruyucu görevide vardır

valla onerilen nolan ureticisinin onerisi:sabunlu bir bez ile silinmesi vizorde dahil....sonrada kurularsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar