Arama sonuçlarınız

1. mogli

Motosikletlilerin sorunları Hakkında Canlı Yayın

Bu akşam motosiklet kullanıcılarının ve sporcularının sorunları ile ilgili olarak bir canlı yayın yapılacak. Facebook'ta paylaşılan bir videoda hakkında bilgi mevcut. Bir göz atmak gerek diye düşündüm. https://www.facebook.com/video.php?v=1558736917673336...
  2. mogli

Motosikletlilerin Sorunlarının Tartışıldığı Canlı Yayın

Merhabalar. Pazartesi akşamı Cem TV 'de biz motosikletlilerin sorunlarının tartışıldığı bir canlı yayın olacak. Önceden farklı bir formatta olan " Gelecek Konuşuyor" adlı program bu kez biraz daha interaktif bir formatta olacak. Yani seyirciler de soru ve fikir beyan edebilecekler. Sizin de...
  3. mogli

TL1000'i nasıl bilirdiniz?

2 silindir sever biri ve 2006 model Z750s kullanıcısı olarak sormak istiyorum sizlere; 1998 model bir TL1000s var. Fiyatı da uygun ama yakıtı korkutuyor beni. Sormak istediğim şey ise internette çok farklı yorumlar yapılmış ama ben hiçbirinden tatmin olamadım. Aramızda TL1000 kullananlar var...
  4. mogli

Rüzgar'ın Yoldaşı'na...

Olamadım yanında bırakırken sen bu yolları bana, Hissedemedim belki hayatının sıcağını korkunu, son acını. Bir polen serpmiştin bu diyara ama sensiz biraz eksik bu dünya. Yollardı şairin satırı, kusursuz bir şiirdi sana rüzgarın fısıltısı. Su misali akarken ölüm damarlarına eminim sen...
  5. mogli

Sprey Boya İle Dikkat Çekmeye Çalışmak

Herkese merhabalar. Bir süredir kafamı kurcalayan bir şey var. Şeytan sürekli dürtüp duruyor. Motora her binişinde ya da depoyu her fullediğinde koy kenara bir kutu sprey boya parası, sonra gittiğin her yerde uygun yerlere "MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN!" yaz. Özellikle üstgeçit ve tünellere. Bu...
  6. mogli

Binlerce motorcu toplandık yazdıkları şeye bakın !

Bilmem kontrol ettiniz mi ama İHA 300 motor olduğunu yazmış. Haber aşağıda; İSTANBUL 15.08.2010 16:56:03 METİN BAŞAR/İSTANBUL Kartal-TEM bağlantı yolunda geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen kazada, yolun kaygan olması sebebiyle kullandığı motosikletin kontrolünü kaybeden Murat Doğanay...
  7. mogli

Xenon Farlar Hakkında

Herkese selamar, Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var ama bunun hakkında kesin bir sonuca ulaşamadım. Bildiğiniz gibi Xenon olayı ilk olarak otomotiv üreticileri tarafından kullanılmaya başlandı. Yani yan sanayi ürün geliştirme değil. Ve Xenon farların yapısı gereği ışığı güçlü ve her...
  8. mogli

Ankaralı Yardımsever Motorculara Açık Çağrıdır :)

Dikkat! Bu Bir Apaçi Başlığı Değildir ! Herkese selamlar. Arkadaşlar yarın bir motora bakmak üzere Ankara'ya geleceğim. Ancak orada birinin yardımına ihtiyacım var. Ne güvenilir bir usta bilirim ne de yol iz bilirim. Yarın bana yardımcı olabilecek müsait biri var mıdır? Z750s alacağım ve...
  9. mogli

İlk Kullanıcısından 8000de CıBıR 125R

Yeğenimin 2007 model CBR 125 ini satıyoruz. 8000de CıBıR CıBıR bir makina. Repsol kasa. Derdi tasası hiç bir şeyi yok, zaten bu kmde dert çıkarsa bu kadar adam Honda Honda diye çıırmaz burda... ( Evet Kawa'cıyım :) ) İlgilenenler için ilan burada; Bu modeli düşünüyorsanız kaçırmayın. :cat...
  10. mogli

Baba Bana Motor Al ! Kampanyası. :)

Facebook üzerinde kurduğumuz bir grubun adı bu. Dün akşam arkadaşlarla muhabbet ederken motor almadan önce ailelerimizle ne kadar cebelleştiğimize geldi laf. ( Ki birimizin babası hala Dragstar'ını sattırabileceğini düşünüyor ve evet hala bastırıyor. :) ) Konuşurken " Abi baba beni okula...
  11. mogli

Perte motor çıkarma hakkında

Herkese iyi günler. Kısa bir sorum olacak daha önce motorunu perte ayırmış olan var mı? Pazar günü yaşadığım kazadan sonra motorumu muhtemelen perte ayıracaklar. Ancak parasını ne kadar zamanda alabilirim bilen var mıdır? Bu sezonu motorsuz mu geçireceğim? Daha önce deneyim edenler cevaplarsa...
  12. mogli

Bildiğiniz satılık Anadol var mı?

Herkese selamalr. Arkadaşlar bir süredir Anadol marka temiz bir araba arıyorum. Orjinal olursa çok iyi ama olmazsa da olur. Anadol olsun yeter. Bildiğiniz Anadol var mı satılık, uygun? Camdan bakınca kapıda bir Anadol görmek istiyorum nedense :) . Aslında geçen sene bir Anadol STC16 ilanı...
  13. mogli

Ve Şeytan Fısıldadı Yeni Yıla Boğaz'a Karşı mı Girsek?

Herkese Merhabalar... En baştan belirteyim çook uzun oldu. Sıkılacaksanız başlamayın ya da ayrıntıları atlayarak gidin. Dün Kocaeli'de ne yılbaşında ne yapsak diye düşünüyorduk kızarkadaşımla. Sonra aklımıza ailelerimizin yanına gitmek geldi. ( İstanbul) Hem dedik evlerimiz de yakın, 12'ye...
  14. mogli

İkisi de fiyatı aynı , Sen olsan Hangisini Alırdın?

Öncelikle 600F ve Fazercılara hemen ardından tüm MT ailesine merhabalar; Bu hafta içinde artık dayanılmaz seviyeye ulaşan motorsuzluğumu taze bir kanla dindirmek istiyorum. Şu anda baktığım iki motor var ve çok kararsızım. Aslında benim tarzım daha cross - süpermoto lakin şartlar asfalt motoru...
  15. mogli

Hiç yolda giderken kafanıza birşey çarptı mı?

Merak ediyorum, bu tür olaylarla karşılaşma sıklığı nedir? Benim bir kez öndeki araçtan attıkları sigara izmariti kaskımın içine girmişti, bir kez de İzmit'te varoş bir yerden geçerken kaskıma portakal atmış ve tutturmuşlardı. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Bir arkadaşımın da öndeki...
  16. mogli

Hepimize Lazım Olabilecek bir Bilgi...

Uludağ'da genç bir kayakçının ölümüyle sonuçlanan olayda Ceptelefonu Şirketi, Telekomünikasyon Kurumu kurallarından olan; "konum bilgileri sadece savcılık talebi halinde verilebilir, şahıslara veya başka kurumlara verilemez" kuralı gereğince bilgi veremediği ve bürokratik işlemlerin uzaması...
  17. mogli

Çok Uzun Süreli Bir Etkinlik Olması Dileğiyle.

Öncelikle herkese merhabalar... Arkadaşlar ben bu sitede ve çevremde motosiklet kazası haberleri duymaktan da görmekten de bıktım usandım. İnsanların motosiklete bindikleri için cezalandırılmasına da daha fazla sessiz kalamayacağım. Ben hiç cezalandırılmadım motora bindiğim için demeyin...
  18. mogli

Keeway'den 50 cc Cross

Arkadaşlar bilmiyorum satışı var mı fiyatı nedir ama ben bundan yeğenime alırım bir tane. 50cc 10 bg. diyor. 5ine de bastı geç bile kaldım zaten motora başlatmak için. Bıktım her gelişinde garaja kaçıp benim keçinin sağını solunu kurcalamasından. Alayım bir tane ben de rahat edeyim. Bence siz de...
  19. mogli

Bobber yapmaya kalkışsam yardım eder misiniz?

Merhabalar... Bu açtığım ilk konu yaklaşık 3 yıldır siteyi takip ediyorum ama ne kısa bir süre öncesine kadar yazma gereği duydum ne de bu ana kadar başlık açma gereği... Umarım daha önce deneyip deneyim kazananlar vardır ve bana yardımcı olurlar. Uzun zamandır kafamı kurcalayan bir projem...

Yeni mesajlar