Keeway'den 50 cc Cross

Arkadaşlar bilmiyorum satışı var mı fiyatı nedir ama ben bundan yeğenime alırım bir tane. 50cc 10 bg. diyor. 5ine de bastı geç bile kaldım zaten motora başlatmak için. Bıktım her gelişinde garaja kaçıp benim keçinin sağını solunu kurcalamasından. Alayım bir tane ben de rahat edeyim. Bence siz de düşünün. Eğer fiyatı uygunsa zevk için bile alınır bunlardan. Vallahi 4 e kadar yolu var :D

3 falan derlerse hemen alınır.:queen:

buyrun bunlar da fotoğrafları

cooper_1.jpg

cooper_2.jpg

cooper_3.jpg

buyrun bu da link

http://www.motomax.com.tr/urungoster.asp?urunid=39&markaadi=MOTOMAX-KEEWAY&bolumadi=OFF ROAD

Heyecan yaptım şimdi... Yoktu ki bu zamana kadar ucuz yollu bir mini cross. KTM de alamayacağımıza göre... Hayaldi benim için de yeğenim için de... :queen:

Ama bu ucuzdur diye ümit ediyorum...

Ne kadarmış öğrendin mi ? İkinciye bayıldım haaa, renkler süper. :cherry:

any

Yamaha xt 125 ya da ybr 125'in de 10 cc olduğunu düşünürsek bence motor olarak süper bir alete benziyor.:)

uygun bir fiyat ise bende alabilirim.2.motora ihtiyacim var ava balıga gitmek için süper olur

2 veya 3 bin olursa gidip aldıracam babama.Bıktım artık bisikletle yokuş çıkmaktan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otomatik kros olurmu be? :)
bi zamanlar mobylette kros vardı anca onun kadar olur

50cc otomatik cross ilginç :) benim yazlıkdaki 50cc lik today den tek farkı cross olması :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar