Arama sonuçlarınız

1. aSuBaYaH

BAJAJ BOXER 150 cafe racer yapımı

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Selçuk Aslan Bajaj bayisi Oktay Motor satış sorumlusuyum. Aynı zamanda Bajaj modelleri test sürüşlerine katıldım. Takip eden arkadaşlarımız bilir 2,300 kmre Akdeniz, Ege gezisi ile Boxer 150 testini yapmıştık. Üç ayrı modele sahip olduğumdan...
  2. aSuBaYaH

pist içinde kötü kaza

http://www.zaplat.com/video/kaza_videolari/146936/Yarış_Motosikleyle_Korkutucu_Yarış
  3. aSuBaYaH

tem hasdal viyadüğü civarı motor kazası

arkadaşlar, bu gün şirketimden, holding'e giderken (ikitelli - maslak) tem üzerinde 300 mt gibi ileride giden kuryenin kazasına şahit oldum. emniyet şeridi içinde karayollarına ait araç temizlik yapar halde ağır, ağır ilerliyordu. motosiklet sürücüsü bir anlık dalgınlıkta bulundu ve bu demir...
  4. aSuBaYaH

Yok artık cbf 150 satılık!!!

http://www.sahibinden.com/limited_edition-74WQQaXQQ23192772WQQpXQQdisplayitem birde bu ilana bakın arkadaşlar, almak isteyene yardımcı olurum:queen:
  5. aSuBaYaH

Arkadan vurdu

2003 yılında İstanbul’un Kadıköy semtinde Selami çeşmeye doğru motosikletimle intikal ederken Bağdat caddesinin başında Fenerbahçe stadının önünde seyir halindeki kamyonu solladım, stadın bitimindeki ışıklara yaklaştığımda sarı yandı ani yavaşlayıp kırmızı ışıkta durma çizgisini geçmeden durdum...
  6. aSuBaYaH

Kıza bakarken !!! :)

Sene 2001 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam, İstanbul’un bostancı semtinde ışıklarda bekliyorum. Ana caddeden karşıya geçeceğim, ışıkların yeşil yanmasını bekliyorum, öylesine güzel bir yaz günü hava mükemmel motorumun üzerinde ışıklarda beklerken etrafıma bakınıyordum, karşı ışıklarda sağ...
  7. aSuBaYaH

Istediğim Hıza ulaşamıyorum !!!

arkadaşlar, biraz garip olabilir sorunumu kısaca anlatayım, ben büyük bir şirkette yöneticilik yapmaktayım, çok hızlı motor kullandığım için bilgisayarımında çok hızlı olmasını istiyorum. nedense internete girdiğimde özellikle MT sayfalarını açarken dakikalarca beklediğim oluyor, bilgisayarımın...
  8. aSuBaYaH

Motosiklet fuarından beklentileriniz

Motosiklet fuarı denince aklınıza neler gelir? hesaplı alış veriş, uygun fiyata lastik aksesuar, indirimli motosikletler, benim aklıma motor üzerindeki mankenler gelir:P
  9. aSuBaYaH

Modifiye nedir ???

Modifiye nedir? kaporta üzerinde yapılan işlem midir? motor üzerinde yapılan güçlendirme işlemi midir?
  10. aSuBaYaH

Tek tekerde giderken :)

arkadaşlar, Tekerde giderken neler yapmalı, Nasıl teker yapılmalı, Hangi motosikletlerle teker yapılmaz ve Tek tekerde gitmenin zararları:silent:
  11. aSuBaYaH

motosikletlerde EKSOZ MUAYENESİ !!!

arkadaşlar, geçenlerde şirketimize ait motorlu kuryeyi polis çevirdi, doğal olarak evrakları tam olduğu için memura lakayıt davranmış. Polis eksoz muayenen yok demesi üzerine bizim motorcu gülmüş motosiklette olmaz demiş. Memur arkadaşımızda kanun maddesini okuyup 600.00 tl cezadan bahsedince...
  12. aSuBaYaH

yt_servan, hell24 ve aSuBaYaH bayram MERSİN çıkarması

evet iyi seyirler:rendeer: [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] cezerye ustası [/URL][/IMG] muhammet abi adresteyiz:cherry: [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] sabah kahvaltısı [/URL][/IMG] dilaver, [/URL][/IMG] bermuda şeytan üçgeni:queen: [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] ---------- Mesaj ekleme...
  13. aSuBaYaH

yt_servan, hell24 ve aSuBaYaH 29.11.09 MERSİN!de

Evet arkadaşlar bayramın üçüncü günü 29.11.2009 pazar günü DİLAVER arkadaşım ve ben SELÇUK mersindeyiz. Tantuni, künefeyi test etmek ve mersinli arkadaşlar ile buluşmak dileğiyle:rendeer: Tek eksiğimiz motosikletlerimiz olacak:salut: [/URL][/IMG]
  14. aSuBaYaH

Türk gençliği !!!

arkadaşlar son günlerde çok sıkıntılı üzücü olayların yaşandığı bir dönem geçiriyoruz. allah bütün şehitlerimizin yattıkları mekanları nur içinde cennet eylesin, ruhları şadolsun.:rendeer::rendeer::rendeer: siyasete dokunmadan politika yapmadan sizlerde içinizden gelenleri yazın. bir daha...
  15. aSuBaYaH

hırsızlık

hırsızlar önce çaldılar sonra kundakladılar arkadaşlar şirketimize ait motosikletimiz pazar gecesi çalındı. sabaha kadar süren aramalar sonucunda istanbul ümraniye civarında sabaha karşı şirketimizin motosikleti ile başka bir şahısa ait iki motosiklet kundaklanmış olarak bulundu. motosikletimiz...
  16. aSuBaYaH

motosiklet müptelasından, selam olsun

herkeze merhabalar, ben 32 yaşında evli, bir çocuk, dört motosiklet sahibi (kh-100 mondıal-işe gidipgelmek için,xt660 süpermoto,600f honda,ve kullanıcı adımın tersi olan motosiklet) özel şirkette yöneticilik yapan kendi çapında iddealı olmasada iyi motosiklet binen, tamir bakımından anlayan ama...

Yeni mesajlar