Arama sonuçlarınız

1. yunus_34

motosiklet egitimi deyince ne anlıyorsunuz nasıl bir egitim almak istersiniz?

Motosiklet kullanan ve bu işi biraz daha iyi yapıyım zevkini çıkartıyım zevk alıyım diyen her motosikletçi aslında kendini test etmeli ve ne durumda olduğunu görmeli(egitim almadan motosiklet kullanılmıyormu yani derseniz elbetteki kullanılıyor 10 binlerce km ler yapılıyor o yönde bir sözümüz...
  2. yunus_34

motosiklet ve spor

her motosiklet sahibi kişi bence en az hafta da bir gününü spor a ayırmak zorunda en azından motosiklet kullanmadan önce boyun, bel ve omuz gibi kültür fizik hareketleri yapması onun motosiklete binmeden önce vucudunu az da olsa ısındırması(terlemeden) yararlı olduğunu düşünüyorum.ayrıca spor...
  3. yunus_34

diablo corsa III

190/50/17 ebatlarında sıfır ihtiyaç fazlası olduğu için satılık http://www.sahibinden.com/ihtiyac_fazlasi_diablo_corsa_iii-18WQQaXQQ25702009WQQpXQQdisplayitem
  4. yunus_34

adana dan slm

slm ismim Tayfun KAMBER, 32 yaşındayım,meslek polis memuruyum,motora başlamada meslekde 3 sene gibi bir müddet istanbul da motorize ekiplerde çalışmakla başladı ondan öncesi yok açıkcası sonrasında ise şark görevi ve orda kendime ait olan 2007 model suzuki vstromla 1,5 senedir devam ediyor ve...

Yeni mesajlar