Arama sonuçlarınız

1. metci

Kasklarda Raf Ömrü Gerçek mi Satış Stratejisi mi?

Selamlar. Kask ömürleri ile ilgili farklı görüşler okudum. Kasklarda raf ömrü gerçek mi yoksa daha fazla satış için yapılan bir satış stratejisi mi? 7-8 yıllık hiç kullanmadığım bir kaskım var. Birine hediye edeyim diyordum ama gerçekten raf ömrü diye bir şey varsa kimsenin günahına girmeyeyim...
  2. metci

Venom Air Racing Korumalı Motosiklet Ceketi (Sıfır Ayarında)

Venom Air Racing Motosiklet Ceketi Sıfırdan gerçekten farksız. Sadece 2 kez giyildi, toplam 1 saat giyilmemiştir. Motosikleti geri verdiğim için satıyorum. Dirsek, omuz ve sırtta korumaları mevcuttur. Herhangi bir deformasyon vs yoktur. İlan...
  3. metci

Dainese Knee V E1 Dizlik (Sıfır Ayarında)

Sadece 2 kez kullandığım dizliğimi, motosikletimi sattığım için satıyorum. Temiz ve sorunsuzdur. İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-dainese-knee-v-e1-motosiklet-dizligi-674897880/detay/
  4. metci

Antalya Süpermoto'yu Nasıl Bilirsiniz?

Selamlar arkadaşlar, Antalya Süpermoto mağazasını nasıl bilirsiniz? Sanırım Muratpaşa'da yerleri. Bilgi sahibi olan var mı?
  5. metci

SATILIK 2011 HONDA CBR 250R 9285 KM

Selamlar, araba alacağım için motosikletimi satıyorum. Forumda bilen bilir büyük hevesle aldım ancak araba almam gerekiyor. İlan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr250r-9385-km-kazasiz-belasiz-temiz-dosta-gider-307176880/detay
  6. metci

Arma 3 <Savaş Simülasyonu> Videosu (PC Game)

Bohemia Interactive firmasının savaş simülasyon oyunu Arma 3 ile ilgili güzel bir video yayınlanmış. Arma serisi, bildiğiniz gibi (yada bilmediğiniz gibi :P ) Counter Strike, Call of Duty, Battlefield serilerine benzemeyen, first person shooter'dan ziyade simülasyon olarak bilinen, sektöre yeni...
  7. metci

Nice yıllara "acayüp"

Nice sağlıklı mutlu yıllara :) Doğum günün kutlu olsun... :rendeer:
  8. metci

Megelli 250R İncelemesi Yayınlandı (Altın Elbiseli Adam)

Buyrun: 4cBdM0AcVKY&feature=share&list=UUef-j9u0IYllBZ955fCfa9A
  9. metci

Kapının anahtarı kırıldı, nasıl çıkar?

Arkadaşlar selamlar... Okulun tuvalet kapısının anahtarı kökünden kırıldı ve içinde kaldı. Çıkarılabilir mi? Pense tutmuyor malum... Köydeyiz, çilingir işi masraflı o yüzden. Çıkarabilirsek yedek anahtar var... Fikri olan var mı?
  10. metci

Nitro N-psi mı Ls2 FF 358 Celtic mi?

2 kask hakkında da başlıklar var, ayrı ayrı yorumları almaktansa burada toplayayım dedim. Bu iki kaskın ortak özellikleri fiyatı ve şişirilebilir olması. İkisi de Sharp testinden 4 yıldız almış. Nitro, hacim olarak büyük durduğu ve 1.7 kg olması sebebi ile düşündürüyor. Ls2'nin bu modeli...
  11. metci

Nitro N-psi kullananlar?

Arkadaşlar Nitro N-Psi kask kullanan var mı? Birkaç dakika inceleme şansım oldu ancak kask bana baya büyük gibi geldi. (Hacim olarak) Göz yanılması mı yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum... Fiyatı, pompalı olması ve Sharp testlerinden 4 yıldız alması sebebiyle almak istediğim bir kasktı... Nitro...
  12. metci

Rossi yeniden zirvede

MotoGP’de sezonun yedinci yarışı olan MotoGP Hollanda Grand Prix’si büyük bir mücadeleye sahne oldu. Yarışa ilk sıradan Tech 3 Yamaha’dan Cal Crutchlow başladı. Rossi’nin dördüncü, şampiyona lideri Dani Pedrosa’nın ise beşinci sıradan start aldığı yarış baştan sona çekişme içerisinde geçti...
  13. metci

Imola'da zafer Kenan'ın

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 8. ayak yarışını milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu kazandı. İtalya'nın Imola kentinde yapılan 8. ayakta, takımı MAHI Racing Team India adına yarışan Sofuoğlu, 26:11.297'lik derecesiyle birinci oldu. Yakhnich Motorsport'tan Büyük Britanyalı Sam Lowes...
  14. metci

Nihayet! Sonunda motosikletimi aldım! (Şaka değil gerçek) :)))

Arkadaşlar herkese selamlar. İnanmayacaksınız ama artık benimde bir motosikletim var :mrgreen: 2009'dan beri forumun gedikli motorsuzuyum, 2-3 senedir "al artık şu motorunu da kurtulalım" mesajlarıyla boğuşuyordum :P İlk motosikletim olacağı için benim için nakliye çok büyük sıkıntıydı ama...
  15. metci

Megelli 250R vs Honda CBR 250R

Herkese iyi akşamlar... Öncelikle klasik bir başlık olduğunu biliyorum ancak tavsiyelerinize ihtiyacım var... Malum forumun gedikli motorsuzuyum 4 senedir :mrgreen: Bugün Afyon'da tesadüfen uğradığım bir motosiklet bayisinin Megelli bayiliğini de aldığını öğrendim, sonradan internetten de bu...
  16. metci

2012-2013 Şampiyonu GALATASARAY !!!

Beklenildiği üzere 2012-2013 yılı şampiyonu matematiksel olarak Galatasaray oldu... Tebrikler Galatasaray... Ayrıca yine beklendiği üzere Avrupa şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını da yürekten kutluyorum...
  17. metci

İlanlarda sizce hangi yaklaşım doğru?

Arkadaşlar herkese selamlar... Malum 2. el araç ilanlarını sık sık inceliyoruz hepimiz... Zaten ben forumun gediklisi oldum 4 senedir motor bakıyorum :) Bahsettiğim durum şu... Mesela 2011 yılında Honda CBR 250R ilk çıktığında sanırım 8.810 TL idi...2011 yılı boyunca bu fiyattan satıldı. Ancak...
  18. metci

Kenan Sofuoğlu sezona fırtına gibi başladı

Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışı Avustralya'da yapıldı. Phillip Island Pisti'nde düzenlenen yarışı son şampiyon Kenan Sofuoğlu, 1:33.283 dakikalık derecesiyle ilk sırada tamamladı. Avustralya'nın Melbourne kentindeki Phillip Island Pisti'nde 15 etap üzerinden yapılan Dünya...
  19. metci

Nice yıllara "coq"

Forumda yazılarını en beğenerek takip ettiğim kişilerden sevgili İlkay Abi, Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...
  20. metci

M. Ali BİRAND hayatını kaybetti

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand’ın...