2012-2013 Şampiyonu GALATASARAY !!!

Beklenildiği üzere 2012-2013 yılı şampiyonu matematiksel olarak Galatasaray oldu...
Tebrikler Galatasaray...

Ayrıca yine beklendiği üzere Avrupa şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını da yürekten kutluyorum...

k00w5.jpg

Hazır alakalı bi başlık bulmuşken... :)

Bende bir Beşiktaşlı olarak, Galatasaray ve Fenerbahçe' ye, bayrağımızı dünyanın dört bi yanında dalgalandırdığı için ayrıca teşekkür edeyim :)

Her yıl bu mevkilerde çekişmesi gereken kalitede oyunlarınızla göğsüm kabardı :)

Şampiyonluğunuzu tebrik ederim :rendeer:

Şuan Beşiktaştaki iş yerimdeyim. Bjk li taraftarlar Gs lileri dövmek için barbaros bulvarında bekliyorlar. Gs yi günahım kadar sevmem ama bu yapılanı şiddetle kınıyorum. Polisler maskelerini takmaya başladılar biradan gazlıyacaklar heralde. Aramızada Barbaros bulvarından gecmeyı dusunen gs taraftarı varsa, dikkatli olsunlar.

Şuan Beşiktaştaki iş yerimdeyim. Bjk li taraftarlar Gs lileri dövmek için barbaros bulvarında bekliyorlar. Gs yi günahım kadar sevmem ama bu yapılanı şiddetle kınıyorum. Polisler maskelerini takmaya başladılar biradan gazlıyacaklar heralde. Aramızada Barbaros bulvarından gecmeyı dusunen gs taraftarı varsa, dikkatli olsunlar.

Taraftar? Diliniz sürçtü sanırım...

Super Moderator
Tebrikler, teşekkürler Galatasaray...

Hiç heyecan vermedi bu şampiyonluk, kaç haftadır belliydi :p Seneye gelecek 4. yıldızın heyecanı sardı şimdiden :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler GALATASARAY.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tebrikler, teşekkürler Galatasaray...

Hiç heyecan vermedi bu şampiyonluk, kaç haftadır belliydi :p Seneye gelecek 4. yıldızın heyecanı sardı şimdiden :)

Hakketten olmadı bu sene yahu.Olsun ama son haftaya bırakınca fenerliler şampiyon olduk sanıyo.Yazık çocuklara.Boşuna seviniyolar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
"futbol; batının memlekete şırınga ettiği bir afyon" filan demeni beklerdim :)

İspanyayı 40 yıl yönetmiş diktatör Franko'ya sormuşlar.Nasıl bu kadar uzun zaman yönetebildin?o da demiş ki 3 tane F ile yönettim.1.Futbol , 2.Fiesta ( işi gücü bırakıp vur patlasın , çal oynasın , eğlence) , 3.Feminem(Kadın)

Sporu severiz , peygamberimizin de tavsiye ettiği spor dalları arasında yüzme ve güreş vardır.Adam akıllı yapıldığında spor iyi bişeydir.Fakat Ali sami yen bizim tapınağımız diyerek Futbolu bir din haline getiren gerizekalılar yüzünden topluma zarar veren bir spor dalı haline gelmiştir.Biraz sabredip aşşağıdaki videoyu sonuna kadar izlerseniz , futbolun insanlar üzerindeki yıkıcı etkisini daha iyi anlıyabilirsiniz :

İspanyayı 40 yıl yönetmiş diktatör Franko'ya sormuşlar.Nasıl bu kadar uzun zaman yönetebildin?o da demiş ki 3 tane F ile yönettim.1.Futbol , 2.Fiesta ( işi gücü bırakıp vur patlasın , çal oynasın , eğlence) , 3.Feminem(Kadın)

Sporu severiz , peygamberimizin de tavsiye ettiği spor dalları arasında yüzme ve güreş vardır.Adam akıllı yapıldığında spor iyi bişeydir.Fakat Ali sami yen bizim tapınağımız diyerek Futbolu bir din haline getiren gerizekalılar yüzünden topluma zarar veren bir spor dalı haline gelmiştir.Biraz sabredip aşşağıdaki videoyu sonuna kadar izlerseniz , futbolun insanlar üzerindeki yıkıcı etkisini daha iyi anlıyabilirsiniz :

http://youtu.be/f9wQ3hhpT5U

Al işte dk 1 gol 1 :) Kadıköy fenevlilerin nesi ?

Şu fener taraftarlarının hazımsızlık sorunlarına türk doktarları bir çare bulamadı... Bu saatten sonra da bulunmaz. Seneye 4. yıldızı da alınca artık birbirini kesenler olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar