Şuan Beşiktaştaki iş yerimdeyim. Bjk li taraftarlar Gs lileri dövmek için barbaros bulvarında bekliyorlar. Gs yi günahım kadar sevmem ama bu yapılanı şiddetle kınıyorum. Polisler maskelerini takmaya başladılar biradan gazlıyacaklar heralde. Aramızada Barbaros bulvarından gecmeyı dusunen gs taraftarı varsa, dikkatli olsunlar.
Tebrikler, teşekkürler Galatasaray...
Hiç heyecan vermedi bu şampiyonluk, kaç haftadır belliydiSeneye gelecek 4. yıldızın heyecanı sardı şimdiden
![]()
Hakketten olmadı bu sene yahu.Olsun ama son haftaya bırakınca fenerliler şampiyon olduk sanıyo.Yazık çocuklara.Boşuna seviniyolar.
"futbol; batının memlekete şırınga ettiği bir afyon" filan demeni beklerdim![]()
İspanyayı 40 yıl yönetmiş diktatör Franko'ya sormuşlar.Nasıl bu kadar uzun zaman yönetebildin?o da demiş ki 3 tane F ile yönettim.1.Futbol , 2.Fiesta ( işi gücü bırakıp vur patlasın , çal oynasın , eğlence) , 3.Feminem(Kadın)
Sporu severiz , peygamberimizin de tavsiye ettiği spor dalları arasında yüzme ve güreş vardır.Adam akıllı yapıldığında spor iyi bişeydir.Fakat Ali sami yen bizim tapınağımız diyerek Futbolu bir din haline getiren gerizekalılar yüzünden topluma zarar veren bir spor dalı haline gelmiştir.Biraz sabredip aşşağıdaki videoyu sonuna kadar izlerseniz , futbolun insanlar üzerindeki yıkıcı etkisini daha iyi anlıyabilirsiniz :
http://youtu.be/f9wQ3hhpT5U