Arama sonuçlarınız

1. CALM RIDER

Motor Alacaklar Ve Satacaklar Okusun

arkadaşlar hükümet ötv de indirime gidecek deniliyor, almak isteyenler acele etmesin, satmak isteyenler acele etsin. bugünkü web gazetelerinde yazan haberlere göre. muhtemelen ikinci ellerde fiyatlar dibe vuracak, sıfırlarda da fiyatlar biraz düşebilir, eğer yüksek dövizi bahane etmezlerse...
  2. CALM RIDER

Ekonomik Kriz Kapıda

kabus geri döndü, usd 1,50; euro 2 ytl, bakalım 2009 yılına kurduğumuz yeni motosiklet hayallerimiz başka bahara mı kalacak, seneye yeni motor almak yerine patrondan beyaz bir zarf ve teşekkür mektubu alıp elimizdekileri de satmak zorunda kalmayalımda. motor fiyatlar ne olacak acaba, maaş...
  3. CALM RIDER

Motosiklet Kullanımızda Değişik Tarz Deneyimi Olanlardan Ricam

sevgili arkadaşlar, sizden ricam teknik detaylar, motor tavsiyesi veya sürüş tekniklerine hiç girmeden, (çünkü her tarzın farklı sürüşü var bende biliyorum) aşağıdaki soruma yardım edermisiniz. örneğin, naked motor kullanıp, touring e geçen; scooter kullanıp vitesliye geçen, cruiser...
  4. CALM RIDER

Honda Club Card Göndermiş Bana

arkadaşlar merhabalar, bugün bana bir posta geldi üzerinde honda logosu var. dedim hayırdır. açtım içinden bür mektup ve kredi kartı gibi bir kart çıktı. üzerinde adım soyadım ve bana verilen müşteri numarası var. mektup ise Hajime YAMADA honda türkiye CEO su imzalı. merak edip okuyunca honda...
  5. CALM RIDER

Yağmurun Tadına Doyamadım

bugün istanbulda benim oturduğum bölgede saat 10 dan beri göz gözü görmeyecek şekilde yağan yağmur beni feci cezbetti ve motora atladığım gibi şiddetli yağmurda turlamaya başladım tüm kıyafetlerim ve yağmur içliklerimi de giyince aldığım zevk anlatılamaz oldu. kaskımın ucunu bir parmak açınca...
  6. CALM RIDER

En Iyi Motosiklet Sürücüsü Nasıl Olmalıdır

arkadaşlar konuları ve köşe yazılarını bir hayli taradım fakat ilgili başlık tarzında yazılar bulamadım, mutlaka vardır ama 1 saat taradım kusura bakmayınız varsa linkini iletirseniz sevinirim. sizce, "en iyi motosiklet sürücüsü nasıl olmalıdır"? düşüncelerinizden,öneri ve tecrübelerinizden...
  7. CALM RIDER

Yamaha Dragstar Cılar Dikkat

eğer duyduklarım doğru çıkarsa yamaha 650 ve 1100 dragstarcılar biraz üzülecekler, zira karbüratörlü motorların avrupaya girişi yasaklanıyor deniliyor. bu durumda bu iki motor modifiye edilmezlerse bir daha ülkemizde de satılamayac demektir. bu nedenle acele bir şekilde yamahanın 950 midnight...
  8. CALM RIDER

Dünyada Honda Satış Rakamları Ve Diğerleri

honda world sitesinde yıllık mali ve satış raporlarını biraz inceledim http://world.honda.com/motorcycle/ enteresan bir durum var, honda yılda ortalama 10,500,000 adet dünya geneli satışı ile neredeyse tüm bilinen kaliteli dediğimiz tüm markaların toplamı kadar bir satış rakamına sahip, yani...
  9. CALM RIDER

Honda Deauvılle Abs'de Panik Fren

sevgili arkadaşlar siteye bugün üye oldum, hepinize saygılarımı sunarım, fuardan param yeterse ABS'li HONDA DEAUVILLE almayı düşünüyorum, lütfen sadece deauville kullanan arkadaşlardan panik fren anında düz yolda virajda, her şartta kontrolsüz fren yaptığınızda gazı kesmeden fren yaptığınızda...

Yeni mesajlar