Arama sonuçlarınız

1. sadeceo

Bajaj 150 f satılık

Sahibinden no 241415159 Ciddi alıcılara fiyatta yardımcı olurum
  2. sadeceo

Parça parça bir bütünü oluşturmaya çalışmak.

Merhaba arkadaşlar, Rks titanic 200 motosikletim var ve önüne siperlik takmak istiyorum. Altta ihtiyacım olan bağlantı aparatının örneğini görebilirsiniz. Takmak istediğim siperlik; Siperliği adlığım yer: http://www.yuki.com.tr/urun/16/on-siperlik?4538 Bana bağlantı için...
  3. sadeceo

2013 Honda Goldwing

4. sadeceo

İnsandan motosiklet tasarladılar

i.d.e.a adlı tasarım şirketi ise tüketicide yerleşik hale gelmiş olan bu algıyı kırarak sanatsal bir kampanyaya imza attı. Progressive International Motorcycle Shows adlı fuar için bu kez kadınlar motosiklete “dönüştüler”. Dönüşen sadece kadınlar değil esasında. Oldukça esnek, bir grup kadın ve...
  5. sadeceo

Denizli MT 30.09.2012 Güney Şelalesi Gezisi

Faceden indirdim resimler karışık, kusura bakmayın arkadaşlar.
  6. sadeceo

Motosikletin kulakları !

Merhabalar, Herkes güzel olmaz dedi ancak benim için önemli olan aynanın işlevi... Yanlışmıyım :) ?
  7. sadeceo

Bisan Pasific 125 cc Hiç yolda bırakmadı

İlan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-bisan-pasific-125-cc-hic-yolda-birakmadi-79633811/detay/
  8. sadeceo

Motosiklete en fazla kaç kişi bindiniz?

Merhabalar, Motosiklete en fazla kaç kişi bindiniz? neler yaşadınız? ne hissettiniz ?
  9. sadeceo

Motosiklet sürücüsü ve psikolog

Merhaba, belki görmeyenler vardır :) :cat:
  10. sadeceo

Bisan pasific 125 cc ayna değişimi

Merhabalar, Motosikletimin resmi alttadır. Benim için aynalar çok önemli o yüzden görüşümü daha iyi hale getirmek için aynalarımı değiştirmek istiyorum bu konuda ne önerebilirsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.
  11. sadeceo

Denizli Mt Ornaz Vadisi ve İsrafil Deresi Gezisi

Merhabalar, Herkese kazasız sürüşler. Resimler devam edecektir.
  12. sadeceo

Denizli Mt Babadağ kömürde sucuk sosis keyfi

Merhabalar, Sağ sağlim tekrardan gezi düzenledik şükür, resimler aşağıdadır: By sadeceo at 2012-02-26 By sadeceo at 2012-02-26 By sadeceo at 2012-02-26 By sadeceo at 2012-02-26 By sadeceo at 2012-02-26 By sadeceo at 2012-02-26 By sadeceo at 2012-02-26 By sadeceo at 2012-02-26...
  13. sadeceo

Denizli Mt Pamukkale toplantı

Gelen arakdaşlara teşekkürler:cat::rendeer: :cat::cat::cat::cat: Saldırınnnnnnnnnnn:farao::farao::farao::farao::pr::pr::pr::pr: Yorumsuz:queen: Tekrar saldırın:farao::farao::farao::salut::salut::salut: :wiinkk::cat::cat: :P :queen::queen: Hılmi abi ne güzel bakıyon ya :P
  14. sadeceo

Pöykürüyorum sinirimi

Bugün sabah kalktığımda etrafta polisler vardı,bir çok arabanın ruhsatını çalmışlar sadece, ben hiç benim motorumdaki ruhsatada dokunmuşlarmıdır diye düşünmedim. Polisler gittikten sonra motoruna bakmaya inen komşumun motorunda bulunan ruhsatı ve benzinini almışlar ruhsatın içindede 300 ira...
  15. sadeceo

Benzinde İndirim, Motorin ve Gazyağında Zam!..

Benzinde İndirim, Motorin ve Gazyağında Zam!.. EPDK, 8 Ağustos'ta 95 oktan kurşunsuz benzinin dağıtım şirketi tavan fiyatını 3,19 liradan 3,16 liraya, bayi tavan fiyatını ise 3,34 liradan 3,31 liraya indirdi. Buna paralel olarak, akaryakıt bayileri, kurşunsuz benzinin fiyatını, dünden geçerli...
  16. sadeceo

ilk yardım hocamın gençlikteki motorcu ve şimdide devam eden motorcu ruhu

bugün saat 6 da sürücü kursuna motorumla gittim (araba ehliyeti için) ilkyardım dersimiz vardı ve hocamın motorcu ruhu ile yaşıyor sanki bize konu motora girince gençliğindeki geçen olayı anlattı sözüne ben diyerek başladı gençliğimde bende şu anki gibi deli gibi motorcu ruhu besliyorum o...
  17. sadeceo

vitesli motosikletler hakkında bir kaç soru?

ben 5 yıla yakın süre scooter kullandım hayatımda vitesli olarak sadece bisiklet sürdüm ve geçenlerde arkadaşın 150 cc motorunu az uz kaldırdım:) sorularım 1)motoru kaldırırken debriyaj ve gaz kolu hareketi aynı andamı olmalıdır? 2)motoru birinci vitesde kaldırdıktan sonra ikiye atarken...

Yeni mesajlar