Arama sonuçlarınız

1. 0

Amatör bir motorcu hikayesi (yeni başlayanlara itafen)

Arkadaşlar, öncelikle motorsiklet.net e teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum. Not: yazım biraz uzun olacak ama okuyan arkadaşlara yararlı olacağını umuyorum. ---------- Motorsiklet sevdasına 2004 yılında başladım, başlama sebebim açıkçası araba alacak param olmaması ve bir ulaşım aracına...
  2. 0

İzmirde Honda CBR 600 RR için servis?

Merhaba Arkadaşlar, İşlerimin yoğunluğu sebebiyle motorumu servise götürüp getiremiyorum, izmirde güvenilir, motorumu alıp servis bakımını yapıp geri getirebilecek güvenilir servis varsa (yetkili olması şart DEĞİL) telefon ve yer bilgilerini yazabilirmisiniz? Konak çevresi olması tercih...
  3. 0

600 RR > Vstrom

Arkadaşlar Tekrardan merhaba, yaklaşık 4 aydır 2005 CBR 600RR kullanıyorum, motorumdan çok memnunum ama konfor açısından her racing gibi zayıf kalıyor. Transalp yada vstorm almayı düşünüyorum (RR ı satıp) ancak bazı şüphelerim var açıkçası, 1- Çok hızlı bir motordan sonra, vstorm yada transalp...
  4. 0

İzmirden herkese merhabalar

Arkadaşlar öncelikle adım Ozan izmir/Karşıyaka da oturuyorum, iş yerimizde alsancakta :) Yaş: 23 Motorsiklet.net i yaklaşık 2 aydır takip ediyorum, üye olmak bu güne kısmetmiş. Motor tutkusu bende 5 yıl önceye dayanıyor, ilk mobilet le başlayan bu sevda, çinliler ülkeye girdikten sonra mondial...