İzmirde Honda CBR 600 RR için servis?

Merhaba Arkadaşlar,

İşlerimin yoğunluğu sebebiyle motorumu servise götürüp getiremiyorum, izmirde güvenilir, motorumu alıp servis bakımını yapıp geri getirebilecek güvenilir servis varsa (yetkili olması şart DEĞİL) telefon ve yer bilgilerini yazabilirmisiniz?

Konak çevresi olması tercih sebebidir. Şimdiden teşekkürler

yükselişi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla

Yetkili servisleri oldum olası sevemedim, basit ve ufak şeylere yüksek işcilik mevlaları yazıyorlar. Parasını bi kenara attım, yükseliş plazayı ve işleyiş tarzını oradaki insanların tavrını hiçbirzaman sevemedim. Ama çaresiz kalırsak mecburen arayacağım artık yükselişi :(

urlada sabri usta ve ogulları var...gayet ii ustalar tamir bakım yaparlar.babamın arkadası:cat:

yükseliş güzel servis masrafı yazıyor wallace hojamm...

servisi geçtim, motor aksamım için 3, 5 parça adını kağıda yazıp fiyat almaya gittiğimde ne deseler beğenirsin; çıkarttığımız fiyat listesinin %5 ini hizmet bedeli olarak alırız die aptalca talepleri bile oldu.. ki beni biliyorsun honda motorum var.. parça gereksinimim var.. fakat ihtiyaç duyduğum şeyin fiyatını öğrenmek için honda benim cebimdeki parayı istiyor.. :pr::pr:

yükseliş güzel servis masrafı yazıyor wallace hojamm...

servisi geçtim, motor aksamım için 3, 5 parça adını kağıda yazıp fiyat almaya gittiğimde ne deseler beğenirsin; çıkarttığımız fiyat listesinin %5 ini hizmet bedeli olarak alırız die aptalca talepleri bile oldu.. ki beni biliyorsun honda motorum var.. parça gereksinimim var.. fakat ihtiyaç duyduğum şeyin fiyatını öğrenmek için honda benim cebimdeki parayı istiyor.. :pr::pr:

Bunlar iyi azıtmışlar demekki Bahtiyar'ım parça bekleyenim:mrgreen:
Honda çok iyi bir marka ama böyle yapmakla bence asla ilerleyemez ya da benim var olan müşterim yetiyor başkasını istemem diyor:silent:
Hizmet anlayışı ile bağdaştıramıyorum.......
Bu arada Motosikletinin durumu nedir? gelişme varmı?
Düşünsenize sanayide tüm otomotiv sektöründe aynı uygulamanın olduğunu:cyclopsan

Geçenlerde Suzuki de sol amortisör keçesi değiştirildi işçilik 18,- YTL + KDV yazdılar! ne kadar makul değilmi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar