İzmirden herkese merhabalar

Arkadaşlar öncelikle adım Ozan
izmir/Karşıyaka da oturuyorum, iş yerimizde alsancakta :)

Motorsiklet.net i yaklaşık 2 aydır takip ediyorum, üye olmak bu güne kısmetmiş.

Motor tutkusu bende 5 yıl önceye dayanıyor, ilk mobilet le başlayan bu sevda, çinliler ülkeye girdikten sonra mondial 150 zat ile devam etti.

Ancak mondial beni hayattan bezdirdi diyebilirim, hemen hemen 3 yıl kullandığım motor (kullanamadığım) senenin 300 günü bozuk 65 günü çalışır vaziyetteydi. Ve benide, ailemide , çevremdekileride motordan nefret ettirdi diyebilirim. (almayı düşünenlere aman haa diyorum)

Daha sonra baktım bu iş böyle olmayacak, honda civic (99 model) bir araba aldım, ama motorun yerini doldurmuyor tabiiki, neyse günler birbirini kovaladı derken, izmir/Kahramanlarda bir motorcuda gördüğüm Honda CBR600 RR a hasta kaldım, daha önce vitesli motor kullanmamış olmama rağmen almaya karar verdim ve aldım. Motoru alırken yardımcı olan Hasan abi ve Can abiye ayrıca teşekkürler. Kısa süren bir alışma döneminden sonra artık alıştım diyebilirim (öğrendim diyemiyorum). Yeni motorumla 1.5 ayda yaklaşık 3000 km yol yaptım.

Konuyu çokta uzatmıyorum :) Bu da benim motorum;

Bu forumu yapan ve yazan arkadaşlara değerli bilgileri paylaştıkları için teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız yolculuklar dilerim.

aramıza hoşgeldin arkadaşım.600rr için biraz erken davranmışsın aman dikkat.kazasız belasız sürüşler :cat:

Hoşbulduk arkadaşlar, samimiyetiniz için teşekkürler. 600RR için belki erken haklısınız ancak, alışmak ve kullanmak okadar da zor olmadı. Sadece hayatta tek bir hakkınız olduğunu düşünerek motora binmeniz ve sağ kol kaslarınızın beyninizin üzerine geçmesine izin vermediğiniz sürece biraz daha rahat olabiliyorsunuz.

hoşgeldin ozan. toplantı ve etkinliklerde görüşmek dileği ile

Hoşgeldin aramıza arkadaşım 600RR için bence biraz acele etmişsin Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Moderatör (forrap)
Hoşgeldin dostum aramıza..(Gerçi o aramızda da bir müddet ben yokum ya neyse :))..

ozan hoşgeldin sefalar geitrdin arkadaşım .forrap sende hoşgeldin nete:rendeer:

hoşgeldin, ooo super gençsinde gelince izmir e mesaj atıcam sana :queen:

Hoşgeldin aramıza... Yaz nedeniyle biraz gevşemiş olsa da cuma toplantılarımıza bekleriz...

Görüşmek üzere...

Hoşgeldin aramıza... Yaz nedeniyle biraz gevşemiş olsa da cuma toplantılarımıza bekleriz...

Görüşmek üzere...

sıcaklardan yayıldık kaldık di mi. Şöyle bir silkinmek lazım diyeceğim de çoook sıcak silkinmeye bile takadim yok. :queen::queen::queen::cat::rendeer:

Hoşgeldin Ozan:cat:
İzmir MT git gide genişliyor:wiinkk:

sıcaklardan yayıldık kaldık di mi. Şöyle bir silkinmek lazım diyeceğim de çoook sıcak silkinmeye bile takadim yok. :queen::queen::queen::cat::rendeer:

Haydi silkinelim şööyle bir.....

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza kardeş,mantıklı bir arkadaşa benziyorsun aman gaza gelme,bu arada ben ozan ismini çok severim,benimde adım ozan olacakmışmış ta dedem sayaesinde olmamışmış:mrgreen:(bu doğru)

Tekrardan teşekkürler, Hoşbulduk. Toplantılara katılmaya çalışacağım, bende sizlerle tanışmak istiyorum. adımı severim :) gerçekten neden istememiş merak ettim?

ozan abi aramıza hoşgeldin motosiklete yaklaşımın beni çok mutlu etti keşke herkes sizin gibi olsa katılımcı ve korumalı ve motosikletle dolu seneler dilerim saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar