Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim doğum günün kutlu olsun. Hep beraber motor üstünde nice güzel zamanlara...
anlık gelişen bi planla biraz dağ ve kar havası iyi geldi. Çamur, kar, soğuk ama sonuç olarak ne diyoruz.
AY LAV EKŞIN:queen::queen:
Bursa Emniyet Müdürlüğü, kaskı yaygınlaştırmak için Süpersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun da katıldığı bir faaliyete imza attı. Motor tutkunları, karşılarında gördükleri dünya şampiyonu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, törene katılan milli...
ve o gün geldi çattı
sabah yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor bir sürü dert tasa ve güzel anı ile birlikte
ben bu sene lise sondayım ve malum öss gibi büyük bir dert taşıyoruz...
bütün öğrenci ve öğretmenlere kolay gelsin. :rendeer:
Tekeriniz Düz Bassın:queen::queen::queen::queen:
elimde bulunan sıfır zippoları satıyorum
ilgilnenler telefonla özel mesajla sahibindenle yada e-mail ile ulaşabilirler
ps: [email protected]
şu an elimde bunlar var ilerki zamanlarda yenilerini eklicem.
Teşekkür ederim...
4250 gibi nakit bir bütcem var cbf250 yada hyo. comet 250 arıyorum. bursa yada cevre illerden olabilir teşekkürler. ilgilenenler özel mesajla yada 5358181666 numaradan ulaşabilirler
yeni takım aldığım için satıyorum her ikiside çok temiz durumda yazın 2 3 ay kullanıldı sapasağlam
ilgilenenler için sahibinden ilanı
http://www.sahibinden.com/zandona_dizlik_cok_az_kullanildi_mafsalli_uygun_fiyatli-47WQQaXQQ21020336WQQpXQQdisplayitem...
bugun seyir halinde iken gaz vermiyorum kendi halinde gidiyor motor biraz gaz verince bir ses geliyor 1000-2000 devir sonra o ses kayboluyor. bunun nedeni hakkında bir fikri olan yada yardım edebilicek varmı? sanırım ön frenle alakalı ama tam çözemedim balataya falan da baktım bir sorun gözüme...
250 ytl ye güzel bir mont ve kaskımın sığabileceği bir çanta arıyorum 300 ytlde olabilir 0 yada 2. el yardım larınız bekliyorum 1 kaskın tam sığabileceği bir çanta tabi birde 2 3 kitap :) malum okul birde en azından koruyucu olan bir mont teşekkürler
bursadan 2004 2005 modelde kmsi çok olmayan 2000-2200 arasında ybr 125 alınacaktır satan varsa 15 gün içinde motoru görmeye gelicem motor ustası bir abimle beraber bu konu altında cevap verirseniz özelden de görüşürz şimdiden teşekkürler
yeni motorumu 1 2 hafta içerisinde alıyorum arkadaşlar ama çok kararsız kaldım bir ybrnin sağlamlığı diğeride keeway in yakışıklılığı benim için yedek parça servis önemli unsurlar bunlar keewayde bulunmaz unsurlarmı sınıf olarak farklılar ama yinede yardım istiyorum sizlerden
öğrenciyim sadece...
herkeze selamlar uzun zamandır forumu okuyorum ve kafamda bi şeyler şekillendi 1000 ila 1750 ytl arasında 2. el yada 0 kullanımı kolay sağlam bir scooter arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
not:kafamda mondial 125 ZN ile asya motorun as 125 T motoru çok yattı onların artı eksileri nelerdir...