Arama sonuçlarınız

1. Lamborghini

Restorasyon başladı honda today

Merhaba arkadaşlar 2011 model Honda today 50 model scooterim var ve bazi sorunlari vardi. Elimin yatkin olmasi sebebiyle motoru tamamen sifir haline getirmeye karar verdim. Bunu hobi olarak yapmaya basladim aslinda. Cunki motosikleti kullanmiyorum ve kullanmayida dusunmuyorum hobi amacli...
  2. Lamborghini

Honda Today ön amortisör

Honda today modelinin on amortisörlerinde zamanla olusan kronik bozulmaya cozum olarak farkli bir markanin amortisörü takilabilirmi. Konuyla ilgili bilgisi tecrubesi olan arkadaslar ne onerirler. Orjinal Yeni amortisör alacagim fakat zamanla oda bozulacak.
  3. Lamborghini

BU JANT NASIL SÖKÜLÜR, ACİL YARDIM LAZIM.

PİAGGİO APE 50 marka triportör. arka jant nasıl sökülür acil sökmem gerekiyor, fren balatasını çıkaracağım, sadece çember değil göbeği sökmem gerekiyor, ortadaki tek vidayı söktüm fakat jant çıkmıyor yerinden, bir fikri olan anlayan varmı arkadaşlar. resimde şöyle birşey
  4. Lamborghini

triportör hakkında bilgi lazım yıllık vergi motosiklet gibimi ödeniyor.

bu sıralar bir triportör almaya niyetlendim, ufak bi işimi görecek hafif yük taşıyacağım 100-200 kg civarı. merak ettiğim ve arama sonucu bir bilgiye ulaşamadığım bir konu var, triportör yıllık vergi tutarı neye göre hesaplanıyor, motosikletlerde 99cc ye kadar vergi yok peki 50cc olan bir...
  5. Lamborghini

honda today ön amörtisör nasıl sökülür (çatal değil amörtisör)

honda today ön amörtisörün nasıl söküldüğünü bilen varsa tarif edebilirmi, google aramasında birkaç resim dışında birşey bulamadım. ön frene bastığımda tıkır tıkır sallanıyor gidon, ön amortisörler biraz laçka olmuş, çatalı söktüm aynen bu şekilde duruyor
  6. Lamborghini

honda today çalışmıyor sorun ne olabilir..?

dün today ile oltamı alıp balık yakalamaya giderken yolda motor biraz yavaşladı dedim ne oluyor sağa çektim durmamla stop etmesi bir oldu ve birdaha çalışmadı. marşa başıyorum bilindik marş sesi geliyor fakat herhangi bir çalışmaya dair bir ses yok. ilk aklıma buji geldi orada söktüm...
  7. Lamborghini

yokuş çıkamıyor sorun ne olabilir...

honda today marka scooter normalde 30-35 km hız ile çıkılan (FARKLI TODAY İLE)yokuşu bendeki today 10-15 km hız ile çıkıyor, düz yolda rahat 60 yapıyor. todaylar yokuşda zaten yavaş çıkar diyeceğim fakat daha öncede today motor vardı elimde o motor ile 35 km hız ile çıktığım yokuşu bununla 15...
  8. Lamborghini

Kredi kartı ile taksit imkanı aprilia atlantic

HONDA BAYİSİNDEN ALACAĞINIZ SIFIR KM HONDA TODAY İLE TAKASLIK APRİLİA ATLANTİC 200. BAYİLER KREDİ KARTI İLE SATIŞ YAPIYORMU BİLMİYORUM AMA SIFIR KM HONDA TODAY İLE TAKAS DÜŞÜNÜYORUM. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-atlantic-200-aprilia-atlantic-200-37714391/detay
  9. Lamborghini

Satılık aprilia atlantic 250 2006 model

2006 MODEL ATLANTİC 250 BAKIMLI TEMİZ BOYASIZ VS. VS. CİDDİ ALICIYLA FİYAT GÖRÜŞÜLÜR TABİ MOTOR BAŞINDA. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilia-atlantic-250-42590137/detay
  10. Lamborghini

Aprilia atlantic 2.500 tl

2003 MODEL 33000 KM. GRENAJLAR TAMİR GÖRMÜŞ BOYANMIŞ. MOTOR VE YÜRÜR SORUNSUZ BAKIMLI. EKSİKLERİ AYNALAR KIRIK KM TELİ KOPUK. FİYAT 2500 TL CİK. 05358463139 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-atlantic-250-cok-acil-aprilia-atlantic-36699466/detay
  11. Lamborghini

bu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz.

2001 peugeot 106 Quicksilver diğeri 1990 bmw 3.16i bu iki araçtan birini alacağım fakat çok kararsızım, bmw ön plandaydı ama nerden kanıma girdi bilmiyorum 106 Quicksilver daha hoşuma gitmeye başladı.. modifiye felan sevmem sade resimde görüngüğü gibi kullanacağım ve ihtiyaç amaçlı...
  12. Lamborghini

satılık ve takaslık 3 adet motor.

2006 model aprilia atlantic 250 lacivert renk 21000 km de çok temiz boyasız full bakımlı sıfır michelin lastik fren balatararı yeni değişti bakımları yeni yapıldı, sorunsuz.. 6.000 tl. takas düşünülür. ______________________________________________________________ 2003 model aprilia atlantic...
  13. Lamborghini

arka amortisör ayarı nasıl yapılır..?

aprilia atlantic 250 scooter var arka amortisör çok sert gibi geldi ve bildiğim kadarıyla ayarlanabiliyor bu, fakat nasıl ayarlandığını bulamadım, sanırım piaggio x9 larda aynı amortisör var ayar aynı olmalı kullanıcıları varsa bilgi verirse sevinirim,
  14. Lamborghini

aprilia atlantic 2.650 tl...

2003 model bakımları aksatılmamış 32.000 km de. sadece ön grenajların bazı tırnakları kırık ve far camı kırık, biraz masraf gerektirir fakat isteyen bu şekildede kullanabilir, fren balataları yeni değişti lastiklerde çok iyi durumda. fiyatı resmen bedava denecek kadar indirdim acil satmam...
  15. Lamborghini

piaggio fly 150 satılık

2005 model gri renk 22.000 km de fly 150 saf kan italyandır kendisi, vespa lx150 ile aynı motor var bunlarda, fly 100 gibi çin yapımı değil. fiyta 2.850 tl http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-fly-150-gri-piaggio-fly-150-31334125/detay
  16. Lamborghini

UYANDIRMAYIN KEDİYİ uyuyacak yeri bulmuş

mecidiyeköyde park etmiş bir motorun üstünde uyuyan kedi dikkatimi çekti birkaç foto çektim. rahatına düşkün kerata :)
  17. Lamborghini

motorun enjelsiyonlumu karburatörlümü olduğunu nasıl anlarız

ya arkadaşlar utanarak yazıyorum ama aprilia atlantic 250 model bir motor var elimde fakat enjeksiyonlumu karburatörlümü bilmiyorum 2006 model. 2004 modellerin karburatörlü ve 200cc olduğunu biliyorum ama 250 cc enjeksiyonlu yazıyor tüm araştırdığım sitelerde fakat aprilia yedek parçalarını...
  18. Lamborghini

satış sonrası adıma gelen trafik cezası için nereye itiraz edeceğim.

geçen aylarda motosikletimi satmıştım, alan arkadaş ehliyetsizdi noter satışını yaptık ve o gün akşam arkadaş ceza yemiş fakat banada ceza geldi 270 tl. şimdi nereye itiraz edeceğim bilmiyorum googleden arattım net bişeyde bulamadım, noter satışını yaptım ama satış belgesinde saat yazmıyor...
  19. Lamborghini

bu motorun rengini herhangi bir programla değiştirebilecek varmı.

arkadaşlar şu aşağıdaki resimdeki motoru fotoshop gibi programlarla beyaza çevirebilecekcek biri varmı, farın üstündeki siyah parça dahil. internette bulamadım önden çekilmiş beyaz atlantic.
  20. Lamborghini

1000rr dan sonra vespaya geçiş..

bugün tarihi itibari ile motor kariyerimi sonlandırmış bulunuyorum, çok sevdiğim 2006 cbr 1000rr ımı bugün sattım ve artık yüksek ss motosiklet kullanmayacağım. istanbul trafiğine uygun bir motor bakıyorum kendime ve düşündüğüm model vespa gt 200 yada gt 250 son günlerde motordan tamamen...

Yeni mesajlar