Arama sonuçlarınız

1. teknoali

vizor camı çizikleri nasıl geçer?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 8 aydır kullandığım kaskımın vizor camı kullanım, koyduğum yerlerde Vs klasik sebeplerden kılcal çizikler oluştu. Yalnız Son bir haftadır görüşümü etkilemeye başladı. Özellikle gün batımı gibi güneş hafif kaybolurken ışık parlıyor ve ne aynadan arkamı ne de önümü...
  2. teknoali

R25 vs Ninja 250R vs Cbr 250

Merhaba arkadaşlar, 3 büyük 250cc de gidiş kısmını bi kıyaslamak istedik. 2015 R25 2014 Cbr 250 5 bin km de taze motor 2013 ninja 250r 20 bin de biraz bakımsız ve farklı petrolden benzin alınmış ara ara gaz yememe sorunu vardı.Enjektör temizleyici koyduk depoya biraz düzelme oldu ama halen...
  3. teknoali

pcx gaz verince stop etmesi

merhaba arkdaşlar, geçen hafta pcx 125 ile küçük bi kaza geçirdim. motor biraz sürüklenip kaldırıma çarptı. kalktım kendimde bir şey yok. motoru kaldırdım çalışır vaziyette idi , kenara kaldırmak için gaz verince stop etti. tekrar çalıştırıp gaz verdim stop etti. elimde kenara çekip tekrar...
  4. teknoali

polis egzoza el koyabilir mi?

merhaba arkadaslar , bir konuda fikrinizi almak istedim , polis araç üzerindeki egzoza el koyabilir mi ? eskiden sistem şöyle idi , araba yada motorda yüksek sesli egzoz varsa polis ceza yazar araç bağlanır orjinal egzoz takılır araç normal trafiğe geri dönerdi. şimdi ise ceza yazılıp araç...
  5. teknoali

gsr 600 vs xj6n vs mt 07 . sizin tavsiyeniz ?

merhaba arkdaşlar , 600rr mı sattım. şehir içi rahat kullanacağım , yorucu olmayan ama keyifli olan naked arayışındayım. şu anda aklımda gsr 600 , xj6n ve mt 07 var. çift silindir oluşuyla mt 07 ye çok soğuk bakıyorum ama 2014 model oluşu , piyasda yeni olmasından dolayı yakıt tüketimi de daha...
  6. teknoali

Kawasaki Ninja 250R

Merhaba arkadaşlar ;
  7. teknoali

Fethiye ve Marmaris grubundan Bodrum Gezimiz (CBR Grubu)

merhaba arkadaşlar , 25 mart pazar günü fethiye ve marmaris grubu olarak muğlada buluştuk ve bodrum a geçtik. keyifli bir geziydi. bir kaç fotoğraf buyrun ...
  8. teknoali

Aprilia Rs 125 Turbo'ya geçmiyor ?

Merhaba arkadaşlar , dün itibari ile bi arkadaşım Aprilia RS 125 aldı. Yalnız motorda exup sorunu var galiba. 8 Bin devir e geldiğinde turboya geçmesi lazım ve motor un iki katı güçde çalışıp çıldırması lazım. bizim motor ise 8bin devir e kadar normal , tam turbo ya geçeceğinde teklemeye...
  9. teknoali

Daha Önce Tamirciydi, Şimdi Motosiklet Satışında Türkiye Birincisi Oldu

1983 yılına kadar Fethiye'de motosiklet tamirciliği yapan Nuri Kıvrak, o yıldan sonra başladığı motosikleti satışları ile kendi dalında Türkiye rekoru kırdı. Türkiye'de perakende olarak 80 noktada, 45 firma ile Honda Motosiklet satışı yaparken; Fethiye Honda Motosiklet Bayii Sahibi Nuri...
  10. teknoali

2011 cbr 125 r Stoppie Video

evet arkadaşlar 2011 cbr 125 r gri turuncu ile Stoppie çalışmaları buyrun , http://www.youtube.com/watch?v=CKAlrrnI8pw http://www.youtube.com/watch?v=YAL4M8ZbMIs
  11. teknoali

E-Bay'dan pantolon ve mont seçimi konusunda yardım eder misiniz ??

merhaba arkadaşlar , almanya'da amcam oturuyor ve bu ayın 20 sinde buraya gelecek. malum burda fiyatlar pahalı bende gelirken mont ve pantolon getirmesini rica ettim , e bay da beğen alalım dedi :) şimdi sizlerden ricam , nasıl güzel bi şey bulabilirim ? duruma göre kullanılmış tulum...
  12. teknoali

cbr 125im geldi sonunda :)

uzun bi bekleyişten sonra nihayet bugün teslim aldım cbr'ı. gayet güzel bugün hava yağmurluydu ve pek gezemedim. şu anda 30km oldu daha. bayi rodaj olarak hız sınırı felan koymadı çok zorlama ani hızlanmalar yapma gerisi önemli değil dedi. servisten arkadaşlar nasıl açarsan öyle gider alışır...
  13. teknoali

Megelli 125r sıfır alayım mı ? yorumlarınız önemli , acil

merhaba arkadaşlar , megelli 125r motor almak istiyorum . 6.500 e sıfır olarak alacağım. kredi kartı ile 12 taksit olarak. antalya.'da buldum. sormak istediğim sizce alayım mı ne yapayım ? yada bu para ile ne yapabilirim ? nakit olmadıgı için kredi kartı ile alabiliyorum o da taksitle olursa...
  14. teknoali

Mondial'im

Evet arkadaşlar geçtiğimiz yaz ayında motora sağlam bir bakımdan geçirdim. Tüm kaporta aksamı değişti , toplamda 320 lira civarı tuttu. Jantları felan kendim boyadım 2 kutu spreye maloldu 15 lira. Debriyaj Balatası değişti. 35 lira Performans bujisi 15 lira civarı olması lazım Amarsitsörler...
  15. teknoali

Motosiklet üzerine İddaa oynayanlar var mı ?

merhaba arkadaşlar :) motosiklet üzerine iddaa oynayanlar var mı ? varsa bu başlık altından görüşsek haberleşsek ?
  16. teknoali

kask boyama ?

merhaba arkadaşlar , motoruma biraz modifiye yaptım ve fıstık yeşili jantlar felan yaptım. kaskım ise daha önce yaptığım kazalardan ve ilk sahibinin yaptığı kazalar ile boyası biraz aşınmış şekilde... sizlere sorum ben bunu normal jant boyar gibi sprey boya ile boysam hem güzel dikkat çekici...
  17. teknoali

tekteker sevene özel msn ve mail hizmeti

merhaba arkadaşlar ; tekteker seven arkadaşlarımız bu linkten @tekteker.net uzantılı msn & mail alabilirler. alacağınız adresin hotmailden hiçbir farkı yoktur. link ...
  18. teknoali

mondi

ayna seven abilerime ; merak etmeyin aynam var , fotografları koyde çektim. şöyle anlayatım ayna niçindir ? arkadan geleni görmek içindir ya arkadan birisi gelmiyorsa ayna gereksizdir ? köyde de araç olma ihtimali yüzde 1 gibi ... nyse polis amcalarım motorumu çok seviyorlar sanırım...
  19. teknoali

mondial 'im

Merhaba arkadaşlar ; önce içiniz rahat olsun genelde aynasız motorlar konusu açtığım için benim açtığım konularda ayna muhabbetti pek fazla oluyordu.Motorumda ayna var .. Muğla da üniversite okuyorum , malum 29 ekim tatili ile ne yapsam diye düşünürken bodrum a gitmek geldi aklıma.Bende dün...
  20. teknoali

MXonFEST 16-18 Ekim 2009 | Fethiye/Ölüdeniz

motokros şampiyonası da olması çok güzel =) Umarım çok kişi katılır...

Yeni mesajlar