hellaflushda hoş olmuş sizin grup güzel her renk var yazın oralara gelirsem tanışmak isterim![]()
En kısa zamanda sizlerin arasına katılmak isterim. Ama tabi önce motosikletimi değiştirmem gerekiyor![]()
güzel gezi olmuş arkadaşlar. Sizden bir gün sonra pazartesi günü ani bir karararla muğlaya gitme planı aldım. Eşimle ben atladık titana deh dedikbu arada bodrumluyum. Milas yatağan arasındaki boğa yokuşunda yol çalışması sebebiyle km lerce toprak yol vardı. Çukurlar,taşlar, bide tozumasın diye sulamışlar çamur. Yol parkurları biraz zorlu geçti
muğlaya girdim doluya yakalandım. Uğrayacağım yerlere uğradıktan sonra yağmurda muğladan ayrıldım. Muğladan çıktım yağmur kesildi. Kısacası yağmura, doluya ve soğuğa maruz kaldım.
ama hepsine değdi. Siz bu boğa yokusundaki toprak yolda zorlanmadınız galiba. Hiç bahsi geçmemiş. Sevgiler.
25.de denizli mt ile pamukkale gezisine katıldım , bir dahaki gezide haberim olursa gelirim![]()
cıbırlara bak ya nasılda guzel duruyorlar hele full beyazı bu arada o zenonlu 250 mi mukemmel gorunuyor 125 taksak oyle olur mu acaba arkadaslar istanbul da boyle bir grup varmı yoksa hemen cıkartalım acayıp ozendım![]()
Gençler güzel bir gurup oluşturmuşsunuz.! Kazasız belasız sürüşler. Daha nice gezilerinizin fotolarını bekliyoruz hoşçakalın
sımdı resmlere bıdaha baktımda beyaz 125 ustundekı arkadasın montu beyaz ve derı nerden kaca almıstır ogrenebılırmym oyle bırsey arıyorum.
Alii boyatıcan bana alt sakalı yemin ediyorum![]()